Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ODBOR PŘÁTEL SK SLAVIA PRAHA ODBOČKA KLATOVY

ODBOR PŘÁTEL SK SLAVIA PRAHA ODBOČKA KLATOVY

NA 11. SETKÁNÍ SLAVISTICKÝCH ODBOČEK V NEČÍNĚ

 

Na věrnosti příznivců sešívaných  kteří se zúčastnili na svém dalším setkání v době před zahájením jarní fotbalové sezóny , kdy prvoligová Slávie Praha se potýkala s velkými problémy , nezanechalo žádné stopy. O tom se mohli přesvědčit ti, kteří se 3. VH Slávistické odbočky v Klatovech . Důkazem toho bylo úsilí s jakým tuto VH připravili,   což, jak ukázal průběh valné hromady, se nakonec vyplatilo, co do účasti hostů, počtu návštěvníků, jakož i celkového průběhu této v životě klatovské slávistické rodiny důležité události. Přes jisté obavy účast a zaujetí všech přítomných dokázala, že slávistické srdíčko je na správném místě a tepe v červenobílém rytmu. V pestrém plánu činnosti odbočky nechyběl ani  termín 25. 6. 2011  který byl ve znamení 11. setkání v Rožďalovicích .

„Mohu potvrdit, že se naše klatovská odbočka aktivně zúčastnila   11. setkání slávistů a turnaje v malé kopané na hřišti v Nečíně.“ uvedl místopředseda slávistické odbočky v Klatovech Milan Zajíček, který nám poskytl informace o průběhu tohoto turnaje : „ Po rozdělení 24 účastníků do 4 skupin po 6 mužstev byly Klatovy vylosovány do skupiny B, vedené pod jménem stopera A mužstva Slavie Praha Davida Hubáčka. V této skupině dosáhl výběr odbočky  Klatovy  postupně čtyř vítězství a jednu remízu v tomto pořadí : Klatovy – Nečín junior 1 : 0, Bělá pod Bezdězem 3 : 0, Dobříš 3 : 0, Lomnice nad Popelkou 3 : 0, Hostinné 0 : 0. Na základě těchto výsledků se nám podařilo v prvního místa postoupit  z prvního místa po zisku nejvyššího počtu bodů 13 ze všech skupin a skóre  10 : 0 do osmifinále řekl zřetelně spokojený  Milan Zajíček.

Na vstřelených deseti brankách se nejvíce podílela  Terezka Krejčiříková se čtyřmi góly, třikrát skóroval Strnad a po jedné brance dali  Kopecký , A. Čížek  a R. Kalista.

V osmifinále Klatovy provázela klatovský tým smůla , když po  řadě nevyužitých šancí včetně čtyř nastřelených tyčí  remizoval s Jilemnicí . Postup na penalty vychytal brankář Vaněk a zajistil osvědčený exekutor pokutových kopů Zdeněk Krejčiřík st.

Jedenácté  setkání slávistických odboček  bylo zpestřeno besedou s trenérem A mužstva Slavie Michalem Petroušem, tiskovým mluvčím Ondrou Zlámalem (velkým příznivcem klatovské odbočky) a šéfem mládežnické kopané p. Huptychem, kteří zasvěceně promluvili o dalším vývoji oddílu, jeho perspektivách, zaměření a snaze o stabilizaci a dosažení stanovených cílů.

Ve čtvrtfinále Klatovy narazily na pozdějšího vítěze celého turnaje Nečín. Po celkem vyrovnané hře Klatovy podlehly 0 : 2 a zajistily si celkové 5. místo, což lze vzhledem k počtu účastníků a jejich kvalitě pokládat za nesporný úspěch. Hře Klatov založené na technickém pojetí hry citelně vadily malé rozměry hřiště. Hrálo se na fotbalovém hřišti rozděleném do 4 sektorů v rozích.

Místopředseda klatovské slávistické odbočky v závěru hodnocení  této společensky- sportovní akce nešetřil slova chvály: „ Z mého pohledu se dá vyzvednout klady. Předně bych chtěl pochválit vystoupení našeho mužstva složeného ze odchovanců strážcovského fotbalu Radka Holuba,Roberta Kalisty, Petra Kollorosse a Luboše Vaňka  a klatovsko-lubských členů Zdeňka Krejčiříka st. a ml. , Terezky Krejčiříkové, Michala Krejčiříka, Tomáše Strnada, Antonína Kopeckého a Aleše Čížka. Na výši byla zejména jejich  společenské a sportovní  vystupování a obětavost. Vždyť jen pro zajímavost  všichni  nesli náklady na tuto akci včetně dopravy z vlastních zdrojů.“ dodal Milan Zajíček.

Mužstvo doprovázeli za výbor OP SK SLAVIA PRAHA V KLATOVECH předseda Jeroným Junek, místopředsedové Milan Zajíček, Josef Vaněk , Emanuel Flosman,  členové Zdeněk Holý a Vladimír Hřebec.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku