Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DLOUHÁ VES PO JEDENÁCTI LÉTECH OPOUŠTÍ 1. B TŘÍDU

 DLOUHÁ VES PO JEDENÁCTI LÉTECH OPOUŠTÍ 1. B TŘÍDU

Sobota 25.června   , hřiště druhého týmu okresního přeboru Plzeň jih ve Štěňovicích  byla dnem pravdy pro   Tatran Dlouhá Ves.  Tento klub doplatil na nevydařený průběh posledního ročníku 1.B třídy ve kterém jejich muži skončili na 12. místě , které je poslalo do baráže o záchranu .

Na výsledek čekali s napětím nejen fotbaloví příznivci Tatranu, ale  také dva celky z okresních soutěží – Sokol Měcholupy, který při sestupu dlouhověkých fotbalistů čekal sestup do III. třídy a Sokol Kvasetice, ten při neúspěšné baráži D.Vsi musí sestoupit do IV. třídy.

Již domácí středeční výsledek 1:1 nevěstil příliš velké naděje Tatranu do odvety a to se také potvrdilo. Prohra v odvetě před 400 diváky  o dvě branky tak znamená to nejhorší. Dlouhá Ves po jedenácti létech kdy se podruhé (poprvé to bylo devadesátých létech kdy si zahrála v krajské soutěži v roč. 1994/95- skončila jako nováček na 6.místě, ale rok po té skončila až poslední čtrnáctá  a sestoupila) se s 1.B třídou loučí.

            První B třída v ročníku 2010/2011 tak skončila pro Pošumaví neslavně. Postupové první místo  misi devíti účastníků z působnosti OFS Klatovy jim vyfoukl na jaře suverénní kolektiv ze Žakavé a sestup mimo Hrádku který skončil na posledním místě čekal po neúspěšné baráži také Dlouhou Ves.

                  Je  to vhozený ručník pro zbývajících sedm týmů z Pošumaví jejíž řady rozšíří po roční pauze a návratu do 1.B třídy TJ Žichovice a také sestupující Strážov z 1.A třídy , aby po  letošním neúspěchu  navázali lepším způsobem, než pádem do okresního přeboru. Vyklízení pozic v kraji je to  nejhorší , co by  Pošumaví pro vzestup fotbalu v této  oblasti, která se pyšní dlouhodobě vynikajícími výsledky v mládežnické kopané potřebovalo.

 

Štěnovice - Dl.Ves    2 : 0 (1:0)

Branky: Volf, Tovstyy, ŽK: 2:3, diváci: 400

První duel v Dlouhé Vsi skončil 1 : 1 .

Do 1.B třídy postupují Štěňovice, Dlouhá Ves sestupuje z této KS do okresního přeboru

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku