Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
MEMORIÁL VÁCLAVA HRABÉHO V SUŠICI BUDE ZA KAŽDÉHO POČASÍ

MEMORIÁL VÁCLAVA HRABÉHO  V SUŠICI BUDE ZA KAŽDÉHO POČASÍ

 

Oddíl kopané TJ Sušice  pořádá v sobotu 25. června 2011 turnaj starších přípravek  , I. ročník  Memoriálu Václava Hrabého . K připravenému turnaji předseda oddílu kopané TJ Sušice Vratislav Krulich k chystanému   turnaji  řekl: „ S ohledem na klimatické podmínky v posledních dnech jsme přihlášené účastníky  klání starších přípravek upozornili, že  I. ročník Memoriálu Václava Hrabého se uskuteční za jakéhokoli počasí. V případě nepříznivých klimatických podmínek bude  sehrán v hale zimního stadiónu na umělém povrchu. Také proto jsme požádali zúčastněná družstva  , aby v sobotu přijeli s dvojím obutí. S kopačkami na trávu a zároveň s obutím do tělocvičny.

Pořadatelé provedli rozlosování turnaje který se bude od 09:00 hodin souběžně hrát na dvou hřištích  v první části proběhne ve  dvou skupinách Do skupiny A byly zařazeny týmy Sušice A, Start Luby, SK Kdyně a Tatranu Dlouhá Ves. Skupinu B tvoří celky SK Klatovy 1898, FK Nepomuk, FK Horažďovice  a TJ Sušice B.

Ve  12:30 hodin  pak budou rozehrány   semifinálové zápasy,  13:30 – 14:00 se bude hrát  o 7. místo o 5. místo, 14:00 – 14:30 o 3. místo a ve 14:30 začne finálový souboj o 1. – 2.místo. Turnaj by měl být zakončen v 15:00 hodin slavnostním vyhlášením výsledků.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku