Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Baráž o 1.B.tř. Dlouhá Ves -Spálené Poříčí 1 : 1

Baráž o 1.B.tř.

V ODVETĚ TO BUDE MÍT DLOUHÁ VES TĚŽKÉ

 

Fotbalisté Tatranu Ves doplatili na nevydařenou sezónu kterou završili umístěním na 12. místě které je poslalo do baráže o záchranu. Barážový los  jim poslal do cesty k prokázání oprávněnosti startu v 1.B třídě i dalším ročníku 2011/2012 druhý tým okresního přeboru Plzeň jih. O tom, že se bude jednat o silného soupeře již svědčilo, že skončil pouze jeden bod za vítězným a v posledním duelu tohoto ročníku doma proti Radkovicím  dal stou branku do sítě soupeře a pouze 24 jich naopak Štěňovice obdržely! Remíza signalizuje, že cesta Tatranu za záchranou bude s sobotu na jižním Plzeňsku hodně trnitá.

 

Dlouhá Ves – Štěnovice  1 : 1(1 : 0)     

J.Krůs

 Po vyrovnané hře v v prvním poločase  se projevila zkušenost domácích  hráčů, kteří po levé straně založili rychlý útok, který po finální přihrávce M.Krůse zakončil M.Krejčí na jehož přesnou střelu hostující brankář nedosáhl.

Ve druhé půli  se domácí nepochopitelně zatáhli a bránili hubených 1:0 . Bylo jen otázkou času, kdy rychlejší a techničtější hosté změní skóre. V 81.minutě se jim to podařilo. Po velkém tlaku hostů  se k míči dostal  Petr Lods   a vyrovnal na 1:1.  V posledních několika minutách už se domácím nepodařilo zvrátit skóre zpět  jejich prospěch.

Sekretář domácího Tatranu Josef Krůs si při myšlence na odvetný zápas povzdychl: Odveta bude pro nás hodně těžká , zvláště proto, že z odcestujeme na horkou půdu do Štěňovice bez dvou zraněných hráčů“.

Branky: 25. Martin Krejčí – 81.  Lodl Petr

Rozhodčí: Houdek; ŽK:0:1; Diváků : 200

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku