Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V PRVNÍ DEN REPUBLIKOVÉHO FINÁLE MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK KLATOVY DVAKRÁT REMIZOVALY

V PRVNÍ DEN   REPUBLIKOVÉHO FINÁLE MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK KLATOVY DVAKRÁT REMIZOVALY

 

Po vítězství v nedělním krajském finále mladších přípravek SK Klatovy 1898  které se hrálo v Rokycanech cestoval nejmladší fotbalový potěr jako reprezentant Plzeňského kraje na republikové finále na sever Čech do Biliny.

Po prvním středečním prvním dnu průběhu tohoto finále ve kterém sehrály Klatovy dva zápasy jsou v turnaji který se hraje se dvou skupinách bez porážky, když jim bohužel nevyšel zápas s domácí Bilinou a remízou se jim poněkud vzdálila účast ve finále. Nicméně jak nám sdělil trenér klatovské přípravky Ludvík Fremut , šance bojovat o medaili tu je. Klatovský tým to bude mít ale v posledním zápase který se hraje ve čtvrtek dopoledne těžké, neboť v duelu s dosud suverénním Kolínem,  který má ve svém středu dva vysoké a vyspělé hráče je tento tým velmi těžkým soupeřem.

Středeční výsledky SK Klatovy 1898

Klatovy – Třebíč   2 : 2

L. Fremut k zápasu uvedl: „ Dvakrát jsem v tomto zápase vedli, ale soupeři se podařilo vždy vyrovnat. V prvním poločase jsme byli  lepší my, v druhém se Třebíč zlepšila, ale nás zase v rozhodujících okamžicích podržel brankář Kuchárik který podal výborný výkon.

Branky Klatov : Kovařík Karel, Jílek Petr.

 

Bilina – SK Klatovy 1898  3 : 3 .

„V tomto zápase jsme si vybrali kopec smůly . Bohužel dali sjem si sami dva vlastníé góly a na druhé straně nás pět neproměněných tutovek stálo vítězstí, které by bylo spravedlivým vyjádřením průběhu zápasu“ . Těmito slovy zhodnotil druhý zápas na republikovém finále Ludvík Fremut.

Branky: Kuchárik, Petrželka, Sojka.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku