Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Rozhodčí utkání Michal Balák reaguje na komentář k utkání okresního přeboru Vrhaveč – Měcholupy

 

Reakce rozhodčího utkání závěrečného kola okresního přeboru  Vrhaveč – Měcholupy

Pan rozhodčí Michal Balák  zaslal  své vyjádření  k  zápasu mužů  Vrhaveč – Měcholupy k jehož průběhu je uveden komentář v části výsledky – okresní přebor – 26.kolo 18.-19.6.  Tímto vyjádřením na které má zmiňovaný arbitr právo uzavírám záležitosti kolem  uvedeného zápasu a nebudu se k němu již dále žádnou další reakcí vracet, neboť prostor dostaly obě strany.

                                                     Miroslav Sedlmaier, autor stránek  

K utkání arbitr zápasu  Michal Balák uvádí  : Již po příjezdu na hřiště byla napjatá atmosféra. Při předzápasové kontrole hrací plochy mě zastavil pan Pacner st. A překvapil mě otázkou" Tak kolik ti dali?" atd.

Od začátku bylo jasné, že to nebude lehké utkání.

Od první chvíle bylo zřejmé, kdo má větší motivaci vyhrát. Hráči Měcholup bojovali o každý míč.

Já preferuji plynulou hru bez zbytečného přerušování kvůli drobným kontaktům v boji o míč.

Hráči Vrhavče na každé mé rozhodnutí reagovali nepřátelsky.  Zejména hráč Hrach V., Hrach D., Tomaka V., Mayer V. Tito hráči měli nemístné poznámky k mému výkonu. Jejich výroky už překračovali meze slušného chování, což platí zejména u pana V. Hracha a také byl  za svoje nesportovní chování  ve 40. minutě potrestán  ŽK.

Krátce po té tento hráč vstřelil branku a provokativně běžel směrem k lavičce hostů, posmíval se jim, tleskal a křičel " Tady to máte a jeďte domů “ a pokračoval  sprškou vulgárních výrazů, které zde nebudu opakovat. Z tohoto důvodu jsem mu udělil "jen" ŽK, ale vzhledem k tomu, že to byla jeho druhá žlutá karta, následovala karta červená.

Po ukončení prvního poločasu při odchodu do kabin  jsem byl slovně napadán funkcionáři a diváky domácích.

Jen pro dokreslení atmosféry zápasu chci uvést jeden z momentů  . Byl to např. domácí  funkcionář(pokladník klubu) , který se zachoval nesportovně  v době kdy míč šel do autu  na něj šlápl a  a když se chtěl hráč Měcholup pro něj sehnout, tak ho odkopl stranou!!!

V 60. min po chybě domácího brankáře hosté vyrovnali.

V 89.min kopali hosté roh, ve výskoku upadl hráč domácích /bez zavinění soupeře/ a následně padla branka na 2:1.V 92 min jsem utkání ukončil.

Co se dělo při mém odchodu do kabin jsem ještě nezažil. Tolik vulgárních výrazů – hlavně od bratrů Hošků -  jsem dlouho neslyšel.

Na závěr se chci vyjádřit ke komentáři k utkání který z tohoto zápasu napsal  pan Jindřich Pacner.  V něm píše, že  domácí hráči hráli proti 12 hráčům.V tom s ním musím souhlasit, ale jen s tím podstatným rozdílem, že dvanáctým jejich protihráčem byla vlastní  nedisciplinovanost!!

Dále chci upozornit na "menší chybu" a docela podstatnou, která mění pro nepřítomné názor na závěr zápasu .Přestože měl pan Pacner veškeré údaje o zápase k dispozici ze zápisu o utkání, chybně informoval o čase vstřelení druhé branky(byla dosažena v 89.minutě, v komentáři je uvedena 93.minuta). Proč???“

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku