Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
LOS BARÁŽOVÝCH UTKÁNÍCH

OSTUDNÝ VÝPLOD KRAJSKÉHO FOTBALOVÉHO SVAZU

Při pohledu na torzo losu  krajských baráží výsledek  nepochybně  dobře odvedené práce , je jen otázkou v čí prospěch   s této souvislosti mne nenapadá lepšího přirovnání než,  že bližší košile než kabát.

Jak jinak si zle vysvětlit bez spojením dvou nádob které spolu s ještě  neukončeným  soutěžním ročníkem 2010/11, který skutečně skončí až posledním barážovým zápasem , že mezi účastníky baráží chybí Bolevec(skončil na barážovém místě v KP), Blovice a Luby(skončily rovněž na barážovém místě v 1.A třídě)  ?

Jestliže RS P KFS zcela jasně definoval účastníky baráží, resp, týmy které skončí na osudných místech a jsou do baráže pak prostě v barážích měly tyto týmy být a pokud tomu tak není , pak zle použít bez nadsázky formulaci, že jde pouze o účelové rozhodnutí. Jestliže se STK P KFS ocitla ve vlastní pasti opěvovaných baráží , kterými chceme tímto plevelem  zasemenit všechny kraje v ČR (viz doporučení experimentu VV ČMFS)  tak to je její věc.Ale  jestliže v rozpisu krajských soutěží nechybí na str. 17 kouzelná větička , že tento rozpis soutěží je nedílnou součástí Souboru předpisů Č MFS a jeho doplňků a změn pak měla postupovat na cestě aby se vyprostila z těchto kleští důstojnějším způsobem a to je využitím znění článku 8 Soutěžního řádu který je rovněž součástí zmiňovaného Souboru předpisů ČMFS !

Ale proč by to přece proboha dělala, když si přivlastnila vlastní výklad s využitím to, že měla v té době na stole přihlášky do soutěží a z nich vyplývalo, že do sestupující z KP Rozvadov a další tým Chanos Chanovice pořádaly o zařazení do 1.B třídy!

To ale vážení vůbec nesouvisí s tím co mělo být dokončeno. Dokončeny měly být soutěže podle RS a s použitím znění čl.8 SŘ.  To co mělo dál následovat , to jsou organizační záležitosti spojené s novým ročníkem 2011/2012. Vážení členové STK a potažmo další funkcionáři P KFS  nemyslíte si, že platila vždy zásada, že zajíci se počítají až po honu ?

Vy jste ale udělaly ale hon pouze účelový a mezi těmi padlými zajíci já osobně vidím jasnou prohru týmů z působnosti OFS Klatovy , tedy okresu se kterým jsem celoživotně i fotbalově    spojený : Jestliže například vidím, že Nýrsko se např. mohlo „poprat“ o postup do 1.A třídy třeba se Sokolem Blovice (což bylo teoreticky při dodržení RS možné) a získat pro Pošumaví třeba další post již tak prořídlého seznamu účastníků z OFS Klatovy , tak opak je pravdou !

OFS Klatovy tímto rozhodnutím prakticky ještě více ztratí, neboť  místo toho proti sobě narazí Sušice a Nýrsko  (a jiné cesty při účelovém rozhodnutí STK nemohlo ani dojít) , že tato teoretická šance prakticky je tato možnost negována  ! Vážení , není již toto dostatečným důvodem si myslet, že jde skutečně o účelové rozhodnutí ! Já osobně si myslím ano  a jestliže někoho toto nechává klidným, pak já říkám otevře že mne ne . A co na to ti kterých se to týká ? Bolevec  je přes neklidnou , ale pouze jednu noc kterou stejně prohýřil oslavami svého výroční) klidný, v klidu jsou Blovice i Luby,ale jen do té doby kdy lítaly blesky mimo ně. A věřte, že před bouřkou se nikdo neuchrání a jestli to vyšlo teď, nemusí to vycházet pořád !

Mnozí ale mohou namítnout, že to mohlo ještě pro Pošumaví dopadnout ještě hůře a kdyby třeba ani Luby v baráži neuspěly, ale pokud by se rozhodlo na hřišti. Ano i na tomto příkladu ale jen potvrzuji, že mi nejde o to jak který klub v regionu dopadne na poli sportovním, ale při respektování vydaných a platných norem , pak padni komu padni, ale ono se rozhodlo od zeleného stolu a ještě špatně !

Takže vážení fotbaloví příznivci , funkcionáři P KFS nám avizuje co bude následovat dál. Smiřujte se s házením popele na Vaše hlavy, nechte si líbit vše co je Vám podsouváno jako rozhodnutí mocných a těšte se na horší zítřky. V  Pošumaví se připravme na to, že třeba po baráži budeme sice chudší o nějaké to zastoupení v krajské soutěži (může sestoupit D.Ves z 1.B třídy   a do ní naopak třeba Sušice z 1.A třídy) ale budeme bohatší o další, bohužel smutnější zkušenost.

A zde je ten slavný los torza krajských baráží , výplod rozhodnutí od zeleného stolu :

Středa 22. 6. 2011 v 18.00 : Strašice-Kralovice, Dl. Ves-Štěnovice

Čtvrtek 23. 6. 2011 v 18.00: SKP Rapid  - Chotíkov, Nýrsko-Sušice

Sobota 25. 6. 2011 v 17.00 : Kralovice               - Strašice, Štěnovice-D.Ves

Neděle 26. 6. 2011 v 15.00: Chotíkov-SKP Rapid, Sušice    -Nýrsko

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku