Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
CHANOVICE OPOUŠTÍ KRAJSKÝ PŘEBOR

CHANOVICE OPOUŠTÍ KRAJSKÝ PŘEBOR

Chanovice, dlouholetý  účastník fotbalového krajského přeboru  tuto soutěž opouští a do nového ročníku 2011/2012 požádal řídící Plzeňský krajský fotbalový svaz o zařazení do l-B třídy!

 Předseda klubu Václav Šobr  tento krok odůvodnil takto: „ Na základě jednání výkonného výboru TJ Chanos Chanovice  jsme rozhodli o tom, že požádáme P KFS o zařazení do 1.B třídy. Rozhodnutí jsem dlouho zvažovali . Klub pro A tým na KP nemá dostatek kvalitních vlastních kmenových hráčů . Většinu z kolektivu který hrával KP byla v klubu na hostování . Proto jsme se rozhodli, že k těm hráčům které máme k dispozici přiřadíme hráče z B týmu a takto utvořené družstvo budeme nadále stabilizovat, dáme příležitost našim odchovancům a tentovaným hráčům prokázat svoje kvality v krajské soutěži. S tím i souvisí další krok, že do nového ročníku nepřihlašujeme B tým který je účastníkem okresního přeboru“.

Toto rozhodnutí je pro OFS Klatovy překvapivé, nicméně takový je fotbalový život. Pro okresní soutěže to bude mít následný dopad. Po odstoupení Chanovice B z OP nahradí  tento tým v nejvyšší okresní soutěži kolektiv, který skončí v konečné tabulce III. třídy na 3. místě. Před posledním kole mají největší ambice na postup do OP Běšiny , které mají dva body k dobru na béčko Horažďovic. Postupem třetího týmu ze III. třídy by následně postupoval tým ze druhého místa obou skupin IV. třídy. Bude to celek vzhledem k rozdílnosti počtu odehraných zápasů v obou skupinách , který bude mít lepší koeficient získaných bodů  . Před posledním kolem je na tom nejlépe Sokol Nalžovské Hory   a tomuto klubu se nabízí šance se po roce vrátit zpět do III. třídy. Konečné rozhodnutí ale přísluší řídící sportovně technické komisi.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku