Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OPŽ( starší) , nástavba mladších žáků 10. kolo 18. – 19.6. 2011

 

Okresní přebor žáků

 

ŽÁKOVSKÝ PŘEBOR  VYHRÁL MOCHTÍN A POSTUPUJE DO KRAJSKÉ SOUTĚŽE

 

Nečekané rozuzlení přineslo poslední kolo okresního přeboru žáků. Před ním měli k celkovému prvenství blíže žáci Tatranu Dlouhá Ves. Očekávaná výhra doma nad Železnou Rudou se nedostavila výhra na pokutové kopy byla slabou náplastí nad možností získat zlaté  medaile. Ta bude ozdobovat  fotbalisty Sokola Mochtín kterým se pod vedením trenéra Stanislava Bejvla podařilo obhájit loňské prvenství s tím, že letošní vítězství je posunulo do krajské soutěže. V ní jim přejeme v novém ročníku hodně úspěchů a k prvenství v OP blahopřejeme !


 

Dlouhá Ves – Železná Ruda   1 : 1 (0 : 0)  (na PK 4 : 2)

Josef Krůs

 Dramatický předehrávaný zápas, který chtěla Dlouhá Ves vyhrát, aby byl klid a předem si zajistila kýžený titul „Přeborník okresu“. První  poločas  - pěkný fotbal s většími šancemi výborně hrajících hostů Ve 2- pol. první skóruje za domácí Filip Dryje, ale na obětavě hrající hosty to nestačí – V 65.´vyrovnává Jirka Jelínek ze Ž.Rudy a zápas spěje k remíze. Na penalty jsou sice domácí v čele se svým výborným brankářem  Honzou Jakšem lepší, ale pro domácí to nic neřeší – musí totiž čekat na výsledek chlapců z Mochtína.

Sekretář Tatranu Dlouhá Ves Josef Krůs : „ Kluci z Dlouhé Vsi se tedy asi nestanou přeborníky okresu, ale možná, že by nebylo od věci, kdyby je soupeř navrhl na  cenu fér play. Dlouhá Ves totiž vyhověla žádosti Žel.Rudy o předehnání zápasu z důvodů nedostatku hráčů v sobotním utkání. Nechtěli jsme ukončit hodnotnou soutěž žáků o přeborníka okresu eventuelním kontumačním zápasem nebo vítězstvím nad neúplnou sestavou soupeře. Klukům z Dlouhé Vsi v každém případě děkuji i s jejich trenéry Pavlem a Jirkou Beránků.“

Branky: 47.´Dryje Filip  -  65.´ Jelínek Jiří.  Rozhodčí: J.Abrahám; ŽK: 1:1 ; Diváků : 60.

 

Nalžovské Hory -Myslív  5 : 0 (1 : 0)

Branky: 2.,52. Kovářík Václav,42.Kodýtek Petr,46. Pícha Lukáš,54.Radina Lukáš      ŽK: 1:0; diváků:30.  Rozhodčí:Petržilka Jiří

 

Strážov  - Mochtín     0 : 4 (0:2)

Petr Presl

Soupeř z Mochtína byl nad síly strážovských hráčů, když se po celé utkání nedostali do vážnější brankové šance. Hosté potvrdili roli favorita a k vítězství v soutěži jim blahopřejeme. V domácí brance si velmi dobře vedla zaskakující Katka Kalivodová i přes Čtyři obdržené branky.

Trenér hostů Stanislav Bejvl  jehož svěřenci se tímto vítězstvím  stali přeborníky okresu a postupují do krajské soutěže (BLAHOPŘEJEME!!!)  k zápasu uvedl : „ Do dnešního utkání nastoupili hosté s vědomím,že vítězství jim přinese prvenství v letošním ročníku OP. I když favoritem byl Mochtín byl to Strážov kdo měl v první půli herně navrch.Mochtínský střed zálohy a pravý kraj vůbec nepracoval podle mých představ.Ve druhé půli se výkon zlepšil a kluci si již výhru nenechali vzít.Škoda jen neproměněných šancí mladších hráčů. Chtěl bych využít těchto stránek a poblahopřát všem účastníkům finálové části OP k jejich umístění.Myslím si ,že letošní ročník byl nejvyrovnanější za poslední čtyři roky a proto je jedno kdo na kterém místě nakonec skončil-nejdůležitější jsou předvedené výkony. Přesto nebo právě proto si letošního triumfu hodně vážím a děkuji svým svěřencům za krásnou sezonu.Kluci dokázali,že Mochtín není jen Zbyněk Smolík,i když nám hodně chyběl a s ním bychom asi některé zápasy dokázali vyhrát,ale to je to kdyby.I tak Zbyňa dokázal,že je srdcař a když nemohl hrát jezdil s námi a všechny zápasy a pomáhal ,alespoň správným hecováním.

Co se týká ceny Fair play nemám nic proti tomu,aby ji dostala Dlouhá Ves,i když co se týká překládání  zápasů-pak by si ji zasloužili určitě první tři týmy tabulky shodně, protože si vzájemně vyházely vstříc. Nakonec si dovolím jednu perličku.Jakub Bejvl se dnes svými  dvěma góly dotáhl na Zbyňka Smolíka a oba mají v letošní sezoně 28 branek.Protože jsou kluci kamarádi a Jakub věděl,že by dalším zásahem Zbyňu předběhl zatáhl se do obrany a nechal hrát a střílet ostatní. “

Branky :  Bejvl J.- 2 , Madera R. – 2.  Rozhodčí:  Mazanec. ŽK: 0:1. Diváků : 25

Sestava Strážov :  Kalivodová K., Kiesenbauer, Novák, Thurnvald P., Adamec, Souek, Kutný, Heidenreich, Muchka, Volf, Schwarz. Střídali : Thurnvald V. Bouberle P., Šmalcl D.

 

 

 

 

 

1.  Mochtín           10   7   2   1   36: 13    24 (  8)

2.  Dlouhá Ves        10   7   2   1   31: 15    24 (  8)

3.  Nalž. Hory        10   6   2   2   26: 15    22 (  5)

4.  Železná Ruda      10   3   1   6   18: 31    10 ( -5)

5.  Myslív            10   2   1   7   15: 27     7 ( -8)

6.  Strážov           10   0   2   8    9: 34     3 (-13)

 

 

 

NÁSTAVBOVÁ SOUTĚŽ MLADŠÍCH ŽÁKŮ

MLADŠÍ ŽÁCI Z LUB  POTVRDILI PRVENSTVÍ Z PŘEBORU

 

Posledními zápasy  skončila nástavba určená pro účastníky okresního přeboru mladších žáků. Cílem této doplňkové soutěže bylo vyplnit volno  od skončení přeboru do konce tohoto ročníku, kdy ještě probíhaly ostatní mládežnické soutěže.  Prvenství v nástavbě  stejně jako v přeboru získali mladší žáci Startu Luby a potvrdili, že byli v tomto soutěžním období v Pošumaví nejlepší . Pořadí oproti umístění v OPMŽ si vyměnili fotbalové talenty Měčína které na rozdíl od dlouhodobé soutěži si polepšili a odsunuli Pačejov na 4. místo. Obdobně tomu bylo i na 5. – 6. místě na kterém ve srovnání s dlouhodobým průběhem přeboru  odsunuly Bolešiny výhrou v Hrádku domácí Svatobor.


O  1. – 2. místo

Luby – Mochtín 4 : 2 (2 : 0)

(první  utkání vyhrály Luby 2:1 )   

Branky: Skýpala 3, Pivoňka M. – Šafránek. Rozhodčí: Hrach, diváků: 30.

 

 

O  3. – 4. místo

Pačejov – Měčín 1 : 4 (1 : 3)

(první utkání vyhrál rovněž Měčín 2 : 0)

Tomáš Cihlář

V odvetě nadstavbové části OP mladších žáků nebylo dlouho jasno, zda se utkání bude vůbec hrát. Před začátkem zápasu se spustil nepříjemný déšť a vedoucí celků po poradě s rozhodčím váhali do takové nepohody hráče pustit. Naštěstí déšť polevil, a tak se utkání se zpožděním přece jen odehrálo. Domácí už měli zajištěné bronzové medaile za 3.místo v základní části. V Měčíně v 1.utkání nadstavby prohráli 0 : 2, ale o výsledek se v odvetě chtěli ještě poprat. Velká marodka jim však neumožnila nastoupit v nejsilnější sestavě. Scházel především kapitán Pavel Beran, klíčová hráčka obrany – stoperka Kristýna Panušková a navíc ještě Marek Křevký. Zdravotně handicapovaný nastoupil i Karel Přibyl. Je však třeba sportovně uznat, že soupeř byl dnes lepší a vítězství si plně zasloužil.

Branky : Chalušová Michaela – Benda Josef 2, Žižka Michal, Batmruk Jan . Rozhodčí:Petrželka František. Diváků: 40.  

 

  

 O  5. – 6. místo

Hrádek – Bolešiny  1 : 4 (0 : 3)

(výsledek prvního utkání 0 : 0)

Branky: Hána Jiří – 8., 10., 39. Javorský T., 20. Míšek V. Rozhodčí: Diviš, diváků: 20

 

O  7. – 8. místo :

Dukla Janovice – Žichovice   5 : 0 (3 : 0)

(v první zápase v Žichovicích skončil remízou 2:2)

Branky : 3. Jelínek Ladislav, 11. Holec Vítek,  28. , 32. Papež David, 39. Kašpárková Sára

Rozhodčí:  laik. Diváků:20

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku