Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 24. kolo 4. – 5.6. 2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R

 

ZÁPAS PRAVDY VYHRÁLY MĚCHOLUPY

 

Ve 24.kole okresního přeboru se hrál nejdůležitější zápas v Bezděkově. Vzhledem k tomu, že se jednal o duel družstev která jsou nejvážněji ohrožená sestupem . Lépe skončil ne prospěch hostů z Měcholup. Jejich výhra v Bezděkově přišla pro ně v pravý čas. Vítězství pro ně znamená nejen tři důležité body, ale také vůbec první výhru v tomto ročníku na hřišti soupeře. Přestože ještě Měcholupští nemají nic jisté, ale mimo třech bodů které je nyní dělí od Bezděkova mají při rovnosti bodů lepší vzájemné zápasy s tímto klubem. Z ostatních výsledků vyniká dvouciferná výhra Nezamyslic na hřišti již jistého sestupujícího v H.M.Boží. Pro tento tým byla desátá branka v jejich síti od Nezamyslic zaokrouhlila počet obdržených branek v tomto ročníku n a rovnou stovku,  

   

Mochtín B -  Žichovice 1 : 1 ( 1: 1)

 

Karel Šot

Favoritem tohoto duelu byli jednoznačně hosté, kteří kráčí za návratem do I.B třídy. V prvním poločase byli lepším týmem, měli více šancí na gol, ale trefili se jen jednou, když svůj průnik ve 37.minutě golově zakončil Beneš. Domácí s několika dorostenci v sestavě odehráli s lídrem tabulky více jak vyrovnanou partii a málem ho připravili o všechny body. V  závěru poločasu srovnal na 1:1 dorážkou P.Kubala, ve druhém poločase pak byly šance na obou stranách, ale větší u branky hostí, když se dvakrát za sebou dostali sami před golmana Sládka mladíček Flodr, i nejstarší hráč na hřišti 56letý Jiří Dolejš. Své šance ale neproměnili, golově vyšli naprázdno i hosté a tak zápas pěkné úrovně skončil smírnou remisou.

Branky: 42. Kubala Petr – 37. Beneš Robert.  ŽK: 1:0. Diváků:  50.

 

H. M. Boží -  Nezamyslice 1 : 10 ( 1 : 6)

Janda Milan

Hodnocení utkání trenérem hostů : K utkání jsme odjížděli se smíšenými pocity neboť opět chybělo několik hráčů včetně brankáře Martina  Rittera a na mistě stopera musel nastoupit Radek Smetana, který již  více než rokapůl nehrál. Stejně to bylo i s brankářem, neboť Lukáš Masný nestál v brance hnedle dva roky. Utkání se ale pro nás začalo vyvíjet velmi dobře a rychle jsme se dostali do vdou brankového vedení. Pak ale došlo ke zranění Lukáše Masného a do branky muse hráč z pole Honza  Aschenbrenner a než se stačil obléknout náhradní brankář Kubovec Vojtěch st. Hráli jsme v deseti a domácí toho využili ke snížení na2:1. Po doplnění hráčů na jedenác se rozjel  brankostroj  a do poločasu to bylo již 1:6. Do druhého poločasu nastoupili domácí s odhodláním pokusit se o co nejlepší výsledek a to se jim poměrně dařilo, ale v závěru poločasu se prosadili střelci hostů a skore se zastavilo na1:10. Stínem tohoto utkání bylo zranění brankáře L. Masného.

Branky: 2. Svoboda Ladislav – 8.,31.,90. Kopačka Josef , 41.,69.,71.  Soutor Martin , 5.,36.  Pánek Jaromír, 27. Aschenbrenner Jan, 77. Musil Ondřej.  Rozhodčí: Lažánek Karel; ŽK: 0:1. Diváků:  40 . Rozhodčí: Lažánek.

 

Vrhaveč   - Sušice B 3 : 2 ( 2  : 1)

Jindřich Pacner

V předposledním domácím utkání jarní části OP přivítala Vrhaveč na svém hřišti ambiciózní celek Sušice„B“.Hosté přijeli s velmi mladým kolektivem,který se ukázal v dobrém světle.Domácí nastupovali do utkání oslabeni o další hráče zaviněné nemocí a v průběhu zápasu ještě odstoupil pro zranění další hráč.Po úvodním oťukávání se jako první osmělili hosté a zásluhou Blažka se ujali vedení(0:1).Hosté se ovšem ze svého vedení neradovali příliš dlouho a za dalších 6.min. bylo srovnáno.Akci rozehrál T.Jandečka,který posunul na V.Hracha ten předal balón svému bratrovi Davidovi a ten nádherným centrem našel M.Minaříka,který se v těchto situacích nemýlí a srovnal stav utkání na(1:1).Po této brance začali přece jen přebírat iniciativu domácí hráči,kteří se snažili strhnout vedení na svoji stranu,leč bezúspěšně.Ve 35.min. odstoupil pro svalové zranění domácí kapitán J.Pacner,kterého nahradil T.Funěk a v průběhu II.pol. se stal hrdinou utkání.Nakonec se přece jen povedlo domácím strhnout vedení na svoji stranu zásluhou výborné kopací techniky hrající trenéra D.Hracha,který ve 44.min. z PVK zakroutil míč na vzdálenější tyč a rozjásal domácí fanoušky(2:1).Za tohoto stavu se odcházelo do kabin k poločasové přestávce.

V průběhu II.pol. přebrali iniciativu hosté a začali postupně tlačit domácí hráče do defenzívy,ale nutno dodat,že do vyložené šance se nedostali,protože domácí dobře zahušťovali střed hřiště.Postupem času začali přece jen domácím docházet síly a proto se soustředili na pozorné bránění svého vedení.V posledních 15.min. se ještě dvakrát měnilo skóre zápasu.Nejprve v 76.min. po rohovém kopu nejvýše vyskočil T.Funěk a zvýšil na (3:1) a nakonec se ukázalo,že to byla branka vítězná.Hosté ovšem kontrovali a v 77.min. po menším zaváhání gólmana snížili na (3:2) opět Blažkem.Svoji chybičku ovšem napravil O.Pressl v poslední minutě utkání,kdy hosté zahrávali rohový kop na který šel do pok.území i brankář hostů.K odraženému balónu se dostal jeden z hostujících hráčů a z hranice šestnáctky vyslal jedovatou střelu,kterou ovšem bravurním zákrokem zneškodnil O.Pressl a zajistil tak pro domácí 3 body do tabulky a tím i předskočil svého dnešního soupeře.Hosté i přes svůj velmi mladý věkový průměr předvedli ve II.pol. sympatický výkon,který je příslibem do dalších zápasů.

Sestava domácích:O.Pressl-L.Lorenc,V.Mayer,V.Tomaka,V.Hrach-T.Jandečka, M.Minařík, .Pacner (K) ,  J.Potužník(ZK),-D.Hrach,K.Švátora ; střídali:T.Funěk, J.Hošek,Z.Pivoňka

Branky: Hrach David, Funěk Tomáš, Minařík Michal - Blažek Lukáš 2; ŽK: 0:1 . Diváků: 50  . Rozhodčí: Bureš Jiří.

 

Luby B -  Žihobce 3 : 2 ( 2 : 0)

Karel Křížek

V prvním poločasu utkání měli domácí herní převahu,  kterou dokázali využít a vstřelit dvě branky a do kabin tak odcházeli za stavu 2 : 0.  Nejdříve v 15. minutě zápasu poslal Vondráček přihrávku na Brejchu, který prostřelil brankáře hostů a upravil stav utkání na 1 : 0. Těsně před koncem prvního poločasu ve 44. minutě unikl po křídle Havlovic, jeho střelu brankář neudržel a volný Zavadil pohodlně doklepl a upravil skóre zápasu na 2 : 0. Hosté v prvním poločasu ohrozili Kalašovu branku  jen dvakrát ze standardních situací, pokaždé však mířili mimo branku. Ve druhém poločasu domácí hráči trochu polevili v nasazení a umožnili hostům častěji ohrozit z nebezpečných situací brankáře Kalaše.  Ve 47. a 64. minutě vyložené šance hostů ještě domácí brankář vychytal, v 65. minutě jej však překonal po samostatném nájezdu hostující Nemrava. Domácí měli ve druhém poločasu také několik šancí, ale Smolík, Pikhart ani Papay branku netrefili. V 66. minutě domácí rozvlnili síť branky hostů potřetí, ale pěkný centr Pikharta našel volného Havlovice v ofsajdové pozici a gól tak nemohl být uznán.  Do konce utkání mohli hosté ještě vyrovnat stav utkání, když se v 74. a 75. minutě dostali do vyložených šancí, ale první zlikvidoval brankář Kalaš a druhá skončila mimo branku. O osudu utkání  tak rozhodl v 90. minutě střelec Antonín Brejcha, který zahrával trestný kop z 25 metrů a trefil přesně šibenici hostující branky  a uzavřel tak stav utkání na konečných 3 : 1.

Sestava Luby B: Kalaš Jan, Vondráček Jiří, Šlechta Karel,  Křížek Miroslav (Pikhart Radek), Heřman Štěpán, Zavadil Josef, Smolík Vladislav, Brejcha Antonín, Voráček Josef, Havlovic Marek, Papay Petr (Kurc Vojtěch).

Branky : 15. Brejcha Antonín, 44. Zavadil Josef, 90. Brejcha Antonín – 65. Nemrava Oldřich

Rozhodčí: Habada Vladislav ,   ŽK:  3 : 3. Diváků:    70

 

Janovice -  Velký Bor   3 : 2 ( 1: 1)   

Václav Slivoň

3 kola před koncem soutěže Dukla  přivítala celek z Velkého Boru . Za velkého vedra lépe vstoupil do zápasu hostující celek . Ve 12 minutě R.Šimanovský z přímého kopu trefil tyč domácí svatyně a k odraženému balonu se dostal T.Červený   a ten již neměl problém dostat balon do zcela odkryté brány 0 : 1 . Domácí se snažili mít více balon na kopačkách nicméně to bylo  bez vážnějších gólových šancí a tak opět mohlo uhodit na druhé straně. To opět motal hlavu domácí obraně Šimanovský a jen díky bravurnímu zákroku brankáře Šperla se neradovali hosté podruhé. Domácí celek nakonec svou mírnou převahu v poli korunoval gólem , to centr ze strany našel ve vápně  J.Goldschmida a ten s lehkou tečí hostujícího obránce srovnal na 1 : 1 , to běžela 28 minuta. Do konce poločasu se odehrávala hra převážně ve středu hřiště. Hostující tým mohl jít do šaten s jednobrankovým náskokem , to v 45 minutě šikovně zahrál přímý volný

Branky: 28. Goldschmid Josef, 48. Kološ David, 78. Mach Antonín – 12.Červený Tomáš, 55. Šimanovský Robert ; Rozhodčí: Blaheta Josef; ŽK: 1:3. Diváků: 40.

 

Chanovice B - V.Hydčice 3 : 0 (2 : 0)

Branky:17.Klásek Vojtěch, 34. Král Jiří, 78. Kubeček Petr.

Rozhodčí: Hovorka. ŽK:0 : 3. Diváků: 70.

 

Bezděkov – Měcholupy  1 : 3 (1 : 1)

Josef Dulka  -hrající kouč domácího týmu : „ Utkání o záchranu jsme začali velice dobře a hned v úvodu jsme se ujali vedení 1:0, když se k odraženému míči dostal Saša Zhvakin a nekompromisně propálil vše co mu stálo v cestě. Za několik málo minut však bylo srovnáno, když ve vápně zcela neobsazený hráč pohodlně skóroval. Do poločasu se hosté prosadili ještě jedenkrát, když rozhodčí odpískal úmyslnou malou domů a následoval nepřímý volný kop. Z toho se na podruhé, po opakování za včasné vyběhnutí ze zdi, prosadil Tvrdík. Ve druhém poločase jsme v závěru inkasovali na konečných 1:3 po rychlém brejku hostí.“

Branky :  A. Zhvakin – Hybšman, Tvrdík, Bálek

Rozhodčí: Cupl ŽK: 3:2 ČK: 1:1 (80. Dulka – 85. Zadražil) Diváků: 80

 

 

 

 

 

 

            1.  Žichovice         24  19   3   2   80: 25    60 ( 24)

            2.  Luby B            24  18   2   4   62: 28    56 ( 20)

            3.  Nezamyslice       24  16   3   5   70: 22    51 ( 15)

            4.  Vrhaveč           24  12   7   5   42: 26    43 (  7)

            5.  Sušice B          24  11   8   5   40: 30    41 (  5)

            6.  Janovice          24  12   4   8   46: 44    40 (  4)

            7.  Mochtín B         24  10   5   9   39: 35    35 ( -1)

            8.  Chanovice B       24   6   9   9   29: 33    27 ( -9)

            9.  Velký Bor         24   5   9  10   32: 39    24 (-12)

           10.  Žihobce           24   5   8  11   32: 50    23 (-13)

           11.  V. Hydčice        24   5   7  12   25: 33    22 (-14)

           12.  Měcholupy         24   6   1  17   17: 49    19 (-17)

           13.  Bezděkov          24   3   7  14   42: 61    16 (-20)

           14.  H. M.  Boží       24   3   1  20   19:100    10 (-26)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A

 

 

ŽELEZNÁ RUDA POTVRDILA, ŽE DO OKRESNÍHO PŘEBORU PATŘÍ

 

Magnetem 24.kola byl přímý souboj o první místo který se hrál v Železné Rudě. Oba aktéři tohoto duelu domácí  a hosté z Týnce mají postup do OP zajištěn a tak hráli o vítězství v celém soutěžním ročníku, ale také o vzájemnou prestiž.  Po té kdy na podzim skončil vzájemný zápas v Týnci bez branek se domácím podařila velice úspěšná odveta po které se vyšvihli v tabulce do jejího čela a prokázali, že do okresního přeboru patří a po roční pauze se vrací do nejvyšší okresní soutěže zcela  po právu !

 

Železná Ruda  - Týnec  4 : 0 (3 : 0)

Ruda Pavel

Souboj o první příčku tabulky přilákal 150 diváků.Utkání se muselo líbit zejména v prvním poločase,když domácí využili jasnou převahu v pohodlné vedení.Skóre utkání otevřel v 8.min David Greiner po přesné kolmici Lehečky (1:0).

Lehečka poté ve 26.min.prudkou hlavou prostřelil gólmana hostí po nádherném centru Loose.

Teprve ve 28.min. zahrozili hosté,když po rohovém kopu nastřelili tyč.Skóre prvního poločasu zakončil Duda,když po vysunutí Markelem utekl hostující obrane a podél brankáře zkušeně poslal míč k tyči.Poločas skončil 3:0 a tím také skončila pohodička.

Ve druhém poločase se veškerá krása vytratili.Domácí zažívali euforii a hosté beznaděj. Zbytečně vyhecované utkání mnoho fotbalu nepřineslo.Naopak přineslo spoustu žlutých karet (3:4).Přesto se hráči dostávali do vyložených šancí,které nedokázali proměnit. U domácích to byl zejména Duda a u hostí Kubový Duda dokonce v 76.min.neproměnil PK.Brankář hostí vystihl směr střely.Domácí nakonec korunovali vítězství v 90.min, když nezištní přihrávku Loose nemohl střídající Černý neproměnit (4:0).

Branky : 8.  Greiner, 26. Lehečka, 39. Duda, 90. Černý

Rozhodčí : Pastyřík. Diváků: 150. ŽK: 3 : 4.

 

Bolešiny  - Běšiny 2 : 4 ( 2: 3)

Branky: 2., 4. Roháč Jan   - 14., 43. Mayer Filip , 16., 65.  Vališ Miroslav ; ŽK: 1:3. Diváků:  70  . Rozhodčí: Javorský.

 

Neznašovy -  Hartmanice 1: 2 ( 0: 1)

Petr Buzín sekretář Sokola Hartmanice: „Gratuluji našim kamarádům z Rudy k postupu. Dnes jsme hráli zápas v Neznašovech proti soupeři, který nám překazil naší podzimní vítěznou šnůru. Za vítězství 2:1 jsme dnes draze zaplatili třemi vyloučenými hráči. Osobně musím poděkovat týmu, obzvláště Danielu Šperlovi, který byl nejlepším hráčem na hřišti, za bojovnost, protože v 8 lidech na place udržet výsledek není jen tak. Kluci děkuju!!“

Branky: 55. Mundl Martin – 50. Matoušek Rudolf, 28. Drha Marek; ČK: 0 : 3(77. Zetocha František, 84. Kolář Pavel, 88.Kolář Jan) . Diváků:  30

 

Hrádek B  - Malý Bor 1 : 7 (1 : 4)

Josef Chalupný M.Bor : „ Našim hráčům zjevně pomohlo jednodenní soustředění v Břežanech které sponzoroval trenér J.Uhlík. Od úvodního hvizdu výborného rozhodčího Bureše M. byli jednoznačně lepší a s chutí si zastříleli.Několik dalších přiležitostí ještě nevyužili.Domácí hráči hráli sice tvrdě, ne však záludně.Výsledek odpovídá poměru sil na hřišti.“

Sestava M.Bor:Kylián, Trubač, Chodl, Sládek M, Kalčík, Vodička, Kodýdek, Melka V, Šipla, Heřman J., Jára, (Kocum, Hlaváč, Šural)

Branky: 43. Vinický Pavel – 9., 37. Heřman Josef , 12. Jára Karel, 36. Chodl František, 55. Šipla Miroslav, 69. Sládek Milan, 70. Melka Václav .  ŽK: 3:0 . Diváků:  30 . Rozhodčí: Bureš M.

 

Myslív  - Veřechov    2 : 2 (1 : 0)

Branky: 13. Strolený Václav, 84. Sládek Jan – 54. Šíp Petr, 80. Hlaváč Jaromír(PK); ŽK: 3:1. Diváků:  70 . Rozhodčí:  Koura

 

Plánice  - Hradešice B   1 : 3 (0 : 2)

Branky: 90. Opatrný Martin -  1.Melka František ml., 13. Melka František, 52. Nauš Václav; ŽK: 1:1. Diváků:  70.

Rozhodčí:  Diviš.  

 

Horažďovice B – Kvasetice  2 : 2 (1:1)

Michael Forman

Hosté nastoupili s cílem uhrát alespoň bod a to se jim nakonec podařilo. Domácí od 5. minuty vedli, když penaltu za faul na Nauše, proměnil Janouškovec. Hosté  v 18 minutě po ojedinělé akci srovnali a začínaly se ukazovat šance na obou stranách, ale do poločasu žádnou neproměnili ani domácí a ani hosté. Ve druhé půli začali domácí vlažně a hosté měli několik velmi nebezpečných střel, které ale Gebhart v brance domácích vychytal.  V závěru utkání už měli domácí viditelnou převahu, kterou ještě umocnili, když se nechal vyloučit hostující Bouzek, který měl připomínky k rozhodčímu po celé utkání. Domácí však šance nedokázali proměnit, když několikrát také výborně zasahoval hostující gólman. Když už se zdálo, že branka nepadne, šli hosté do brejku tři na jednoho a dokázali ho přetavit v překvapivé vedení. Z gólu, zajištujícího jim tři body, se však neradovali dlouho, protože hned z rozehrávky dal Forman míč na Janouškovce, ten ho zatáhl po lajně, poslal přízemní centr před branku, kde ho nabíhající Forman skluzem poslal do hostující sítě. Body se tak v utkání „spravedlivě“ dělily.

Branky : 89. Michael Forman ml., 5. Jiří Janouškovec (PK)- 18 Hanzlík Josef, 88. Ballý Michal

Rozhodčí:  Javorský.  ŽK: 1:2. ČK: 0:1(85. Bouzek Stanislav – urážka rozhodčího). Diváků : 70

 

 

 1.  Ž.  Ruda A        24  17   4   3   80: 26    55 ( 19)

 2.  Týnec             24  17   3   4   80: 33    54 ( 18)

 3.  Běšiny            24  14   4   6   52: 34    46 ( 10)

 4.  Horažďovice B     24  13   5   6   69: 38    44 ( 10)

 5.  Veřechov          24  10   8   6   44: 43    38 (  2)

 6.  Malý Bor          24  11   4   9   50: 39    37 (  1)

 7.  Hartmanice        24  10   4  10   49: 57    34 ( -2)

 8.  Neznašovy         24   9   4  11   41: 40    31 ( -5)

 9.  Hradešice B       24   8   6  10   41: 42    30 ( -3)

10.  Myslív            24   8   3  13   32: 53    27 (-12)

11.  Bolešiny          24   6   6  12   41: 60    24 (-12)

12.  Kvasetice         24   5   8  11   33: 48    23 (-14)

13.  Plánice           24   5   5  14   29: 51    20 (-16)

14.  Hrádek B          24   2   2  20   25:102     8 (-28)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku