Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
HORAŽĎOVICE MĚLY V ZIMĚ ČAS NA PŘÍPRAVU

HORAŽĎOVICE MĚLY V ZIMĚ   ČAS NA PŘÍPRAVU

Jitka Kilbergerová- Klatovský deník

Fotbalisté FK Horažďovice nenechali v jarní části 1. A třídy nikoho na pochybách, že to s postupem zpátky do krajského přeboru myslí smrtelně vážně. V deseti jarních kolech získali 28 bodů, ani jednou neprohráli a dva body nechali jen v Blovicích.

„Vidím to hlavně v tom, že jsme měli v zimě klid na přípravu. Ono se totiž útočí lépe ze spodního místa. Nikdo si nás moc nevšímal, mysleli si, že o dvou postupových místech je pomalu rozhodnuto,“ řekl Deníku horažďovický trenér Michal Čadek.

Pro mužstvo Horažďovic bylo hodně důležité podle slov trenéra Čadka zimní soutředění, protože na podzim se sestava často měnila. Do týmu přibyli někteří noví hráči, jiní odešli na hostování a pak se vrátili zpátky. A právě na přípravě se hodně pracovalo na stmelení kolektivu.

Lídra tabulky čeká na jaře ještě pět zápasů. Až na Horšovský Týn jsou to týmy ze spodních pater tabulky. „Když už jsme dosáhli tak výborné série, tak se určitě budeme snažit, aby byla co nejdelší, aby generace po nás měly co překonávat. Určitě žádný zápas nevypustíme,“ usmíval se Čadek.

Družstvu se daří, ale přesto je pořád co zlepšovat. „Rozhodně jsem spokojený s obranou činností, dostáváme málo branek. Trošku se ale musím kabonit nad tím, že moc gólů nedáváme. Je ale pravda, že soupeři proti nám spíš brání, a takové „betonování“ je někdy těžké překonávat,“ dodal Čadek.  

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku