Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 16. kolo 7. – 8.5. 2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

LUBSKÉ BÉČKO  SI POJISTILO DRUHÉ MÍSTO

 

Po vítězství v minulém kole na hřišti lídra tabulky v Žichovicích čekal lubskou rezervu tentokráte doma další kvalitní soupeř. V duelu s třetím Sokolem Nezamyslice si rezerva Startu upevnila druhou příčku tabulky. Poslední tři týmy   tabulky na body nedosáhly a čeká je  ve zbývajících šesti kolech další záchranářské práce. Hory dostaly výprask  v podobě osmi branek v Janovicích, Měcholupy prohrály duel o šest bodů v Žihobcích a Bezděkov  po bezbrankovém prvním poločase prohrál s vedoucími Žichovicemi za které si připsala hattrick nová hráčská akvizice Jiřík, jinak do nedávna kmenový hráč prvního týmu 1.A třídy FK Horažďovice kde i nadále hraje na junior start.  

 

Janovice -  H. M. Boží    8 : 2 (3 : 0)

Václav Slivoň

Domácí tým přivítal celek HMB a dalo by se říct , že dnes to byl souboj generací. Zatímco domácí celek díky několika omluvenkám starších hráčů výrazně omladil , hostující celek byl složen převážně ze zkušených hráčů . Již od úvodních minut byl aktivnější domácí celek a až na pár momentů diktoval tempo hry po celý zápas a nutno i říct , že k tomu přidal dnes i to podstatné – góly. Janovice se poprvé střelecky prosadily již v 10 minutě , kdy po ztrátě balonu hostujícího celku se individuálně prosadil parádní střelou z úrovně vápna dnes velmi gólově potentní Miroslav Urban 1 : 0 . Domácí celek dál svíral hostující celek na jejich polovině a přidal i velmi brzo druhou, uklidňující branku v 19 minutě . To zaváhání hostující golmana , kterému vypadl balon z rukavic , potrestal V.Slivoň 2 : 0. Hosté ohrožovali domácího golmana pouze střelami ze střední vzdálenosti a to hlavně díky tvůrci hry HMB Procházkovi. Domácí ještě byli úspěšní do poločasu jednou a to ve 40  minutě , to pěkný centr za obranu opět našel M.Urbana a ten se hlavičkou nemýlil 3 : 0.

V druhém poločase se obraz hry prakticky nezměnil a domácí celek se dál dostával do velmi slibných brankových situací . V 57 minutě se trefil sváteční střelec J.Hájek a to velmi povedenou střelou z 20 metrů 4 : 0 . Pátý úspěšný zásah v 67 minutě zařídil opět po zaváhání golmana hostů  J.Goldschmid 5 : 0. Pak si domácí vybrali slabší chvilku a soupeř se také mohl radovat ze vstřelení branky . V 71 minutě po přečíslení domácí obrany hezkým lobem byl úspěšný Geltner 5 : 1 . V 73 minutě zastihl hostující celek podruhé v nedbalkách domácí obranu a hezkou střelou do šibenice se předvedl Probst 5 : 2 .Naštěstí domácí celek se probudil a opět zamkl hostující tým na jejich polovině a přidal k radosti domácích fanoušků další 3 branky , hattrick dovršil M.Urban, když využil pěkný centr ze strany 6 : 2 , druhou branku v utkání přidal V.Slivoň 7 : 2 a 4 minuty před závěrečným hvizdem ukončil golové hody domácích P.Petruška, který pěknou dělovkou z úrovně vápna stanovil konečný výsledek 8 : 2 .

Janovičtí dnes potvrdili papírové předpoklady a jasně ovládli průběh zápasu . Hráči domácího celku si s chutí zastříleli i s patřičným gólovým vyjádřením a jen díky nevyužití dalších velmi slibných gólových šancí neodjížděl dnes hostující celek s dvoucifernou nadílkou.

Utkání velmi dobře řídil rozhodčí Jiří Bureš.

Sestava domácího celku – K.Šnejdar – J.Hájek, V.Jandoš,  L.Míšek, R.Holý – M.Urban , D.Kološ, P.Petruška, A.Mach – V.Slivoň ( K ), M.Hájek , střídali J.Goldschmid, P.Hráský, R.Mandák

Branky:  10.,40.,75. Urban, 19.,77. Slivoň, 57. Hájek J., 67. Goltschmid, 87. Panuška.  - 71. Geltner Jaroslav , 73. Probst Tomáš . Diváků: 50 

Diváků: 90. ŽK: . Rozhodčí: Bureš Jiří.

 

V. Hydčice  - Velký Bor   1 : 1 (1 : 0)

Branky: 40. Korda Pavel – 81. Brabec Jiří; ŽK: 3:4 . Diváků: 60  . Rozhodčí: Petrželka František.

 

Žihobce  - Měcholupy    2 : 0 (1 : 0)

Branky: 15. Staněk Václav, 76. Nemrava Oldřich; ŽK: 0:1. Diváků: 70 . Rozhodčí: Abraham.  

 

Chanovice B - Sušice B  1 : 1 (0 : 0)

Branky: 89. Klásek Vojtech - 59.Šimeček Jaroslav. Diváků: 80.ŽK.1:2. Rozhodčí: Poklop Luboš, Anslag Petr, Hron Josef.

 

Luby B - Nezamyslice  2 : 0 ( 1 : 0)

Karel Křížek

Domácí měli v prvním poločasu více ze hry, ale šance Pavlovice, Hodla a Zavadila skončily mimo soupeřovu branku.  Až ve 45. minutě, těsně před odchodem do kabin se ujala střela Petra Hodla, který tak upravil skóre prvního poločasu na 1 : 0. Ve druhém poločasu hostující hráči zvýšili aktivitu a ve snaze vyrovnat strav utkání měli více ze hry a dostali se do několika šancí, které však končily buď mimo branku, nebo v náručí brankáře Kodeše. Domácí se dostali do šance až v závěru zápasu, ale Radek Pikhart z trestného kopu minul branku. Když už se zdálo, že domácí hráči uhájí těsný výsledek 1 : 0, v 89. minutě napřáhl z 25 metrů domácí Vladislav Smolík a hostujícímu brankáři nedal šanci. Rozhodl tak o konečném výsledku utkání 2 : 0 pro domácí mužstvo.

Branky : 45. Hodl Petr, 89. Smolík Vladislav. Rozhodčí:  Blaheta Josef.  ŽK:  0 : 1. Diváků: 70

 

 

Mochtín – Vrhaveč  1 : 1 (1 : 1)

Karel Šot

Smírná remíza je nakonec spravedlivým vyjádřením sil na hřišti. Hrál se vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. K úvodní brance ve 12.minutě se lehce dostal hostující Minařík, který těžil z nedorozumění domácího stopera s brankařem, domácí srovnali golem do šatny ve 44.minutě Novákem. Ten po centru z VPK nečekaně přehlavičkoval v souboji golmana Vrhavče O.Pressla, v obranném zákroku si do sítě padající míč vrazil do sítě V. Hrach - 1:1. Brzo po přestávce byl vyloučen (po 2 ŽK) kapitán Vrhavče Pacner, ale početní převahu domácí hráči ke vstřelení další branky nevyužili. Hosté pozorně bránili, navíc je v samotném závěru podržel výbornými zákroky brankař Ondřej Pressl.

Branky:  44. Novák Zdeněk , 12.  Minařík . ŽK : 1:4,ČK : 0:1(Pacner). Rozhodčí :  Habada. Diváků: 100.

 

Bezděkov – Žichovice 0 : 4 (0 : 0)

Karel Sládek (Žichovice)

Po prohře z minulého utkání s druhým týmem tabulky, rezervou Lub, zajížděli Žichovičtí tentokrát na půdu zachraňujícího se Bezděkova. Za krásného počasí a na pěkném pažitu se sice hrálo celý zápas pod taktovkou hostů, ale díky jejich střelecké nemohoucnosti se o jejich výhře rozhodlo až ve druhém poločase.

Domácí od začátku zahustili prostor před vlastní šestnáctkou a hostující celek marně dobýval jejich branku. Přesto si zelenobílí vytvářeli šance. Do tří dobrých příležitostí se dostal Brož a dvakrát Šimáček, jenže jejich střely končily buď mimo nebo v náruči dobře chytajícího brankáře domácích. Dále to zkoušel po centru Jeřábka hlavou Jiřík, ale brankář Bezděkova si s jeho střelou poradil stejně jako s Jiříkovým trestným kopem, který bravurně vyrazil na roh. Domácí toho směrem dopředu mnoho nevymysleli, ale po dvou brejcích do otevřené žichovické obrany je ve vyložených šancích zradila velmi nepřesná koncovka.

V úvodu druhé půle nejprve dvakrát zahrozili domácí, ale Sládek byl na místě. Žichovičtí pak trpělivě pokračovali dál a nakonec se dočkali i branek. Nejprve se v 57. minutě prosadil ve skrumáži před domácí brankou z otočky  Honza Jiřík. O čtyři minuty později byl v domácí šestnáctce sražen Švehla a neomylný exekutor Šiška s přehledem rozhodl o vítězi. Vydařenou desetiminutovku hostů uzavřel v 67. minutě po trestném kopu Beneše hlavou svým druhým gólem v utkání Jiřík, který poté svůj hattrick zkompletoval dalekonosnou ranou ze  75. minuty. Domácí se také ke konci utkání několikrát dostali na dostřel hostující branky, ale z gólu se neradovali stejně jako na druhé straně po svých šancích hosté.

Sestava: Sládek – Mourek – Jeřábek (74. Štěpán), Frzek, Brož – Beneš J. (46. Švehla), Beneš R., Šiška, Šimáček (67. Stulík), Jiřík, Hozman.

Branky : 57. , 67. a 75 Jiřík Jan, 61. (PK) Šiška Václav. Rozhodčí: Lažánek ŽK: 4:1 ČK: 0:0 Diváků: 30

 

 

 

 

 

 1.  Žichovice         20  17   1   2   61: 21    52 ( 22)

 2.  Luby B            20  15   1   4   54: 23    46 ( 16)

 3.  Nezamyslice       20  12   3   5   46: 19    39 (  9)

 4.  Vrhaveč           20  10   6   4   35: 19    36 (  6)

 5.  Sušice B          20  10   6   4   33: 23    36 (  6)

 6.  Janovice          20  11   3   6   39: 31    36 (  6)

 7.  Mochtín B         20   8   4   8   33: 33    28 ( -2)

 8.  Velký Bor         20   5   7   8   24: 29    22 ( -8)

 9.  Žihobce           20   5   6   9   27: 41    21 ( -9)

10.  Chanovice B       20   4   7   9   19: 29    19 (-11)

11.  V. Hydčice        20   4   6  10   23: 28    18 (-12)

12.  Bezděkov          20   3   6  11   35: 48    15 (-15)

13.  Měcholupy         20   4   1  15   12: 43    13 (-17)

14.  H. M.  Boží       20   3   1  16   17: 71    10 (-20)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

TÝNEC -  LEHCE NABYL, LEHCE POZBYL

 

S rozlišnými výsledky se mohou pochlubit z posledního odehraného kola na domácím hřišti oba největší favorité ze III. třídy na postup do okresního přeboru. Hůře z tohoto minisouboje před hory a lesy na dálku vyšel lídr tabulky z Týnce.

Týnečtí nejprve v týdnu znovu přišli ke traceným třem bodům z předcházejícího domácího souboje s Malým Borem. Jejich přemožitel udělal školáckou chybu tím, že v zápise neuvedl svého hráče jehož registrace zůstala v kabině rozhodčího s ostatními hráči kteří  v zápase nenastoupili pohromadě v pouzdře. Tento šikovný mladý fotbalista,  který hrával za dorost ve Strakonicích nastoupil v průběhu druhé půle jako střídající hráč do zápasu a byl autorem jedné ze tří branek hostů. Kdyby tomu tak nebylo,  určitě by se na to nepřišlo, ale takto jeho branka v síti Týnce nadělala místo užitku hodně zbytečných obstrukcí a rozhodovat se muselo u zeleného stolu.Protest Týnce pro neoprávněný start hráče který nebyl uveden v úřední listině (zápise)byl oprávněný a STK musela dle litery SŘ rozhodnout ve prospěch lídra tabulky.  Týnec tak lehce nabyl ztracené body na hřišti naivní chybou M.Boru. Jak lehce nabyl, tak zase lehce pozbyl, když ani v dalším domácím zápase neuspěl a body si domů odvezl Veřechov, které se tak podařilo vrátit Týnci podzimní domácí ztrátu třech bodů.

Druhá Železná Ruda  zcela bez problémů překonala  další překážku za postupem v podobě Sokola  Hartmanice . Vzájemné zápasy těchto týmů mají, byť vzhledem k velmi dobrým vzájemným vztahům   zvláštní příchuť derby. Nicméně  tentokráte Hartmanice na druhý celek tabulky neměly a domácím se tak podařilo jim vrátit těsnou prohru 3:2 kterou utrpěli na jejich hřišti.

 

Plánice – Malý Bor  1 : 2  (0 : 0)

Trenér M. Boru Josef Chalupný „ Utkání, ve kterém jsme si opět vytvořili mnoho gólových příležitostí, abychom se po jejich nevyužití v závěru strachovali o vítězství.Domácí jsme jasně přehrávali hlavně ve středu hřiště, kde naši halvové dominovali.Nyní se těšíme na domácí duel s podle mě nejlepším týmem soutěže, s borci ze Železné Rudy.“

Branky: 55 . Opatrný Matěj - 46 . Vodička Fr., 68. Heřman Josef.

Rozhodčí:  Pastyřík. ŽK: 1:1 . Diváků: 50.

 

Týnec  - Veřechov 4 : 5 (1 : 3)

Branky : 6 . Janoušek Karel, 50.  a 75. Kubový Petr, 82. min. Fait Zbyněk -  19. Želískoka Jan, 20. Šimko Anton, 43.. Šimon Martin, 55. Vítek Jiří, 75. Hlaváč Jaromír

Rozhodčí: Veverka Jan ŽK : 2 : 0. Diváků : 40

 

Železná Ruda – Hartmanice  4 : 1 (2 : 0)

Pavel Rudolf

Slavnosti osvobození poznamenaly návštěvu dnešního utkání.Pouze 80 diváků bylo svědky převahy domácích, který v 11 min.kopali rohový kop po kterém hostující obránce trefil břevno vlastní branky.Domácí se dočkali vedení v 18.min,kdy Bechyně přenesl míč přes celou šířku hřiště a nabíhající Greiner nedal brankáři nejmenší šanci (1:0).V další minutě mohl zvýšit náskok Lehečka, střílel těsně vedle.Ve 26.minutě domácí Markel trefil tyč. Další branky se domácí dočkali ve 28.minutě kdy se na velkém vápně uvolnil Greiner a zvýšil na 2:0. Teprve v 31.min.se dostali do šance hosté,ale pozorný brankář Pultr zachránil domácím čisté konto.

Druhá půle začala náporem domácích a hlavička Loose z bezprostřední vzdálenosti neuvěřitelně neskončila v brance.Ta samá situace se opakovala v 62.min,kdy se totéž podařilo Nedvědovi. V 75.min se nedařilo ani Lehečkovi,který napodobil spoluhráče a z bezprostřední vzdálenosti branku přehlavičkoval. V následující minutě přišel ale trest,kdy rychlý protiútok zakončili hosté brankou Pavla Koláře  snížili na 2:1 (76.min.) a domácím zatrnulo. Naštěstí vzal utkání do režie nejzkušenější hráč domácích Greiner. V 80.min byl faulován v pokutovém území a penaltu s přehledem proměnil (3:1).V 88. minutě Loos z těžkého úhlu vystřelil nečekaně levačkou a zvýšil na 4:1.

Branky : 18.,  28. a  80.Greiner, 88.Loos-  76.min.Kolář Pavel Rozhodčí : Javorský. Diváků: 80. ŽK: 1 : 0. Utkání velice dobře řídil Javorský.

Petr Buzín  sekretář Hartmanic: „ K dnešnímu utkáni jsme nastoupili značně oslabeni o hráče, kteří byli vyloučeni minulý týden vzhledem ke své  vlastní nedisciplinovanosti. Bohužel nás ale tohle neomlouvá, protože nás domácí tým jasně přehrál. Přejeme hodně štěstí klukům z Rudy, aby postoupili a vzali sebou do OP béčko  Horažďovic.“

Video  I – sestřih z průběhu I. poločasu

Video II – sestřih z průběhu II.poločasu

Další videozáznam z celého zápasu přineseme po úpravě a nahrání nejpozději  do následující  středy  .

 

Myslív  - Běšiny   1 : 5 (1 : 2)

Branky:  34. Sládek Jan – 20. a 54. Kolář Zdeněk , 22. Mayer Filip, 69. Vališ Miroslav, 83. Vališ Jaroslav; ŽK: 3:2; ČK: 0 : 1 ( Vališ Jaroslav po 2 ŽK). Rozhodčí: Bureš Michal. Diváků: 50 

 

Horažďovice B – Neznašovy    5 : 0  (4 : 0)

Michael Forman

Hosté nastoupili v hodně kombinované sestavě a na domácí, kteří hráli naopak v kompletní sestavě, nestačili. Domácí ještě nejméně dalších pět branek zahodili.

Branky : 14.,21.-Michael Forman ml., 9.,56.- Jiří Janouškovec, 18.-Petr Panuška

Rozhodčí:  Holeček Miroslav. ŽK: 1 : 0. Diváků : 30

 

Hradešice B – Kvasetice 0 : 0 (0 : 0)

Rozhodčí_: Klička Jiří: ŽK: 2 : 1. Diváků: 60.

 

Bolešiny – Hrádek B  14 : 0 (6 : 0)

Branky : 3-Zahálka Pavel; 30,58-Mazanec Jaroslav; 40.,41.,55.,73.,87.  Roháč Jan,  44. Šmolc Jíří, 66.  Slováček David .  71. Matějka Pavel,  18.,70.,76.   Hess Petr . Rozhodčí : Robert Diviš

Diváků : 70

 

 

 1.  Týnec             20  14   3   3   70: 25    45 ( 15)

 2.  Ž.  Ruda A        20  13   4   3   64: 24    43 ( 13)

 3.  Horažďovice B     20  12   3   5   60: 32    39 (  9)

 4.  Běšiny            20  11   4   5   41: 24    37 (  7)

 5.  Veřechov          20   9   7   4   38: 33    34 (  4)

 6.  Malý Bor          20   9   3   8   41: 35    30 (  0)

 7.  Hartmanice        20   8   4   8   41: 47    28 ( -2)

 8.  Hradešice B       20   7   5   8   33: 34    26 ( -1)

 9.  Neznašovy         20   7   3  10   32: 36    24 ( -6)

10.  Bolešiny          20   6   4  10   35: 50    22 ( -8)

11.  Kvasetice         20   5   6   9   30: 38    21 ( -9)

12.  Myslív            20   6   2  12   24: 47    20 (-13)

13.  Plánice           20   4   4  12   24: 44    16 (-14)

14.  Hrádek B          20   2   2  16   21: 85     8 (-22)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku