Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
MLÁDEŽNICKÝ FOTBAL V POŠUMAVÍ MÁ ZA SEBOU DALŠÍ SKVĚLÉ ÚSPĚCHY

ŽÁCI  ZÍSKALI  PRO POŠUMAVÍ  PRŮBĚHU PĚTI DNŮ

TŘI VYNIKAJÍCÍ ÚSPĚCHY

 

v průběhu velikonočních prázdnin během pěti dnů nabyl  kredit  mládežnického fotbalu  v Pošumaví v kraji na důležitosti a zaslouží si dodatečně odpovídajícího ocenění.

Vítězstvím v krajském poháru dovršili klatovští žáci mimořádně úspěšný týden pro mládežnický fotbal v Pošumaví. Tento úspěch předcházely reprezentačním vystoupením oba žákovské výběry okresního fotbalového svazu Klatovy. Žáci roč. narození 1998 ve čtvrtek 21.dubna v Plzni získali v krajském finále okresních výběrů Talent cup 2011 . V den kdy se hrálo krajské finále poháru v Plzni předvedli výborné výsledky žáci okresního výběru OFS Klatovy roč. narození 1999 na krajském finále Danone Cup 2011 v Sušici kde po dvou jasných výhrách , bez obdržené branky obsadili druhé místo a získali stříbrné medaile.

Práce s mládeží v Pošumaví má trvale výborné výsledky a ty které  v uplynulých pěti dnech za sebou  dosáhly oba okresní výběry a starší žáci Klatov to jen potvrzují . Součastně a je pro všechny kteří se na výchově hráčů podílí zadostiučinění za jejich práci a my jim za tuto práci děkujeme. Je to také jejich úspěch!

 

Slavia Vejprnice - SK Klatovy 1898   1 : 2 (1 : 0)

 

V Plzni se hrálo krajské finále žákovského poháru pro rok 2011.  Zápas který se mněl původně hrát na hlavním stadionu ve Štruncových sadech jako předzápas Gambrinus ligy Plzeň – Slávia Praha byl sehrán na hřišti Viktorie Plzeň v Luční ulici . Po dohodě obou klubů  byl zároveň předehrávkou  22.kola krajského přeboru starších žáků a výsledek bude  započítán do tabulky KP, čímž výsledek tohoto duelu ještě vstoupl v ceně a důležitosti.

 

Do zápasu vstoupili lépe Vejprničtí, kteří byli dravější a jednoduchými akcemi se snažili o překonání klatovské obrany. Ta naštěstí odolala úvodnímu tlaku a postupem času se míč více ocital na kopačkách klatovských hráčů. Z této zvýšené aktivity pramenili dvě čisté gólové šance, které však Cibulka a Bilíček neproměnili. V závěru poločasu se Vejprnice ujaly vedení po standardní situaci a nedůslednosti v klatovské obraně.

Do druhého poločasu vstoupily Klatovy s jasným cílem, zvrátit nepříznivý vývoj zápasu ve svůj prospěch. S přibývajícím odehraným časem začalo přibývat i šancí před oběma brankami. Tu největší, kdy byl hráč sám před brankou soupeře, spálily Vejprnice a heslo "nedáš - dostaneš" bylo následně naplněno. Jarní kanonýr Bilíček se mazácky prosadil hned dvakrát a otočil tím skóre ve prospěch klatovského týmu. Třetí pojistku mohl přidat Kojan, ale odmítl ji a z pokutového kopu branku soupeře přestřelil. Fotbal se pak změnil více v boj než v pohlednou kombinační hru, v němž klatovský tým obětavě své vedení uhájil a získal pohár i velice cenné tři body do tabulky krajského přeboru.

Branky Klatov: Bilíček 2

Sestava Klatov: Martínek, Macháček, Reitmajer, Procházka, Čabrada, Dolanský, Jarošík, Kojan, Bilíček, Kozák, Cibulka. Střídali: Sváček, Povolný, Smolík, Soušek

Trenéři Klatov :"Vítězství je to velice cenné a bylo tvrdě vybojované. Kluci přeci jen trochu podlehli důležitosti zápasu a byli nervózní. Kazili spoustu přihrávek a ztráceli míč víc než jindy. Soupeř hrál dobře, organizovaně, důrazně, někdy však až přehnaně agresivně, na což bohužel doplatil otřesem mozku Kuba Jarošík. Jeho zranění zkalilo radost všech ze zisku trofeje a všichni doufáme, že bude brzy v pořádku a bude se moci mezi nás zase vrátit."





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku