Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ČESKÁ DIVIZE ŽÁKŮ – starší , mladší 20. kolo 23. – 24.4.2011

 

ČESKÁ DIVIZE  ŽÁKŮ – skupina   A   

 

FAVORIZOVANÝ TÁBOR NECHAL V SUŠICI BODY

 

Překvapením skončil žákovský divizní zápas v Sušici. Domácí družstvo starších žáků v něm získala nečekaný bod v duelu ve kterém byl vysokým favoritem hostující třetí celek tabulky z Tábora.  

 

STARŠÍ   ŽÁCI

 

TJ Sušice  -  FK Tábor   1 : 1 (0 : 0)

Pavel Hubáček

Starší žáci Sušice v tomto utkání příjemně překvapili. Přestože nenastoupili v nejsilnější sestavě byli hostujícímu mužstvu více než vyrovnaným soupeřem.Nastoupili s defenzivní taktikou, ale využívali každé situace k nebezpečným brejkům. Dostali se do vedení z pokutového kopu Jirkou Sedláčkem, když byl faulován Nguyen Hynek. Hosté potom přidali, vytvořili si velký tlak a výsledkem byla vyrovnávací branka po pěkné kolmé akci. Domácím hráčům se již podařilo nerozhodný výsledek udržet a získat tak docela nečekaný bod. Za svůj bojovný výkon si zaslouží pochvalu.

Sestava domácích: Havránek, Pešek, Nguyen, Skrbek, Dlouhý, Brož, Skála, Sedláček, Svoboda, Dryje, Waldmann, Nový, Dohnal,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MLADŠÍ  ŽÁCI

 

 

TJ Sušice -  FK Tábor  0 : 8

tady se překvapení nekonalo. Hosté mají v mužstvu několik velmi vysokých hráčů s kterými měli domácí obrovské problémy. Snad čtyři góly padly z rohových kopů. Jedinou vyloženou šanci domácích měl Martin Dohnal, ale zakončil těsně vedle tyče. Jinak soupeř byl lepší ve všech směrech a zaslouženě zvítězil.

Sestava Sušice : Kožmín, Hubáček, Vichr, Nový, Dryk, Jána, Brabec, Hájek, Bernátek, Kutil, Miškovič, Dohnal, Homolka, Pavelec

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku