Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 20. kolo 23. – 24.4. 2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

VELIKONOČNÍ SOUBOJE SKONČILY NEROZHODNĚ

 

Ten kdo bude hledat v předloženém výsledkovém servisu podle titulku samé nerozhodné výsledky , pak si asi řekne že jde o aprílový šprým.  Nejde, jen jsem si titulek vypůjčil z pohledu na výsledky a body dosažené domácími a hostujícími  týmy . Z tohoto pohledu skončily skutečně zápasy s vyrovnanou bilancí, když ve třech duelech se radovali z výhry domácí, stejný počet výher zaznamenali hosté a na dělbu bodů došlo v malém derby v Žihobcích. Nutno k výsledkům které se hrály o svátečním prodlouženém víkendu jen dodat, že z pohledu favoritů skončily bez překvapení.  

Měcholupy - Velký Bor  0 : 1 (0 : 1)     

Zdeněk Bárta

V začátku utkání domácí hráče lehce srazila na kolena rychle obdržená branka, kdy domácí brankář David Jakubec podcenil střílený centr z poměrně velké vzdálenosti a domácí si opět vybrali v jako několika předchozích zápasech slabou chvilku. V další části prvního poločasu se tempo obou týmů srovnalo a hrál se na obě strany. Musím taktéž vyzdvihnout další výkon domácího brankáře, který zabránil několika gólovým situacím soupeře.

V druhém poločase nastoupil domácí tým o poznáni lépe než do prvního. Museli jsme hrát aktivní fotbal jelikož bylo potřeba dát alespoň jednu branku,aby jsme v zápase bodovali. bohužel tuto situaci trochu zkomplikoval Jirka Nový, který po obdržení druhé žluté karty musel jít předčasně do sprchy, ale ani přes to se domácí nevzdali a vrhli se do ofenzívy ještě s větší vervou, kdy museli oželit obrané řady a v závěru zápasu dohrávali chvílemi s pouhými dvěma obránci. ani přes toto úsilí se nepodařilo vstřelit branku. Měcholupy i přes obrovskou snahu nevstřelily  znovu branku a jejich střelecké trápení pokračuje. Doufáme, že v příštím domácím utkání se již dočkáme a Mochtínu nadělíme konečně i nějaké góly.

Branky: 3. Brabec Jiří. Rozhodčí: Pastyřík ; ŽK: 6:3; ČK:1:0(Nový Jiří); Diváků :90

 

V. Hydčice  - Nezamyslice 0 : 2 (0 : 0)

Trenér hostů Milan Janda k utkání uvedl :  „ Odjížděli jsme k derby do V. Hydčic s touhou odčinit ostudnou domácí porážku od Žihobec. Utkání se mohlo pro nás  začít dobře, neboť již v 1 minutě se ve velké šanci objevil Ondřej Musil,ale z malého vápna netrefil branku. Hra se přelévala od branky k brance,Sokol lépe kombinoval, ale chybělo přesné zakončení. Domácí hrozili pouze střelami z dálky ,které chytal pozorný Martin Ritter a tak se šlo do šaten za stavu 0:0.Druhý poločas jsme začali velkým náporem, ale projevila se opět naše slabina, proměňování šancí. V 75min jsme posílili útočnou řadu o stopera Františka Rittra a to se ukázalo jako dobrý tah, neboť po pěti minutách  na hrotu útoku byl faulován v pokutovém území a kanonýr Martin Soutor proměnil PK.  Domácí se nechtěli s prohrou smířit a tak otevřeli hru ,což byla voda na náš mlýn a náš útok se dostával do dalších šancích. Tečku za pohledným zápasem udělal Jan Aschenbrenner,který byl při samostatném průniku faulován a sám proměnil PK. Body z V.Hydčic mě těší, ale větší radost bych měl z gólů ze hry , neboť příležitostí jsme měli na dva zápasy.“                                                   

Sestava Nezamyslice:  Ritter Martin- Pánek,Ritter František, Pavelec, Kraucher-Vinický Aleš,Musil,Vinický Radek,Aschenbrenner-Kopačka,Soutor- Střídali: Kočí,Skuhra,Kratejl

Branky: 80.Soutor Martin(PK,  90.Aschenbrenner Jan(PK); ŽK: 0:2.

 Rozhodčí: Dolejš Jiří. Diváků: 80.

 

Bezděkov -  Vrhaveč 0 : 1 (0 : 1) 

Josef Dulka

Vyrovnané utkání, kdy v prvním poločase měli mírnější převahu hosté a ve 41. minutě se ujali vedení. Druhý poločas jsme hosty zatlačili, ale k vyrovnání to nestačilo. K bodům nám nepomohl ani nařízený pokutový kop, který jsme neproměnili.

Branky: 41. Vejskal Tomáš; Rozhodčí: Habada Vladislav; ŽK: 3:6 . Diváků: 80

 

Luby B -  H. M. Boží 5 : 0 (2 : 0)

Karel Křížek

Utkání probíhalo v režii domácího mužstva, hosté ohrozili  Kodešovu branku jen v ojedinělých případech a do vyložené brankové příležitosti se prakticky po celý zápas nedostali. Domácí hráči si vytvořili několik brankových příležitostí a dokázali se prosadit  i střelecky. V prvním poločasu otevřel skóre zápasu v 11. minutě Strádal Jan a ve 36. minutě Smolík Vladislav. Ve druhém poločasu se ve 47. a 86. minutě prosadil Sydorenko Vasyl, gólový účet minutu před koncem zápasu uzavřel Javorský Josef po trestném kopu Vojty Koželuha. Domácí tým tak získal první vítězství na domácí půdě v jarní sezoně.

Branky : 11. Strádal Jan, 36. Smolík Vladislav, 47. a 86. Sydorenko Vasyl, 89. Javorský Josef;

Rozhodčí: Bureš Jiří; ŽK: 1:2. Diváků:  100 

 

Žichovice  - Chanovice B 2 : 0 (2 : 0)

Karel Sládek

Ve velikonočním zápase jsme přivítali na domácím trávníku chanovickou rezervu, ale sváteční atmosféra se na trávník nepřenesla. Celý zápas se odehrával v bojovném duchu a ani jedno družstvo svému soupeři nenechalo nic zadarmo. Od úvodních minut byl na trávníku vidět úporný souboj o každou píď hřiště.

Domácí vstoupili do souboje vlažně a  herně neměli navrh, ale ze třech vyložených možností  v prvním poločase proměnili dvě. V patnácté minutě zabojoval Hozman ve vápně o zdánlivě ztracený míč a od něj odražený balón hlavou usměrnil do sítě Robert Beneš. Druhou gólovou příležitost nevyužil po přiťuknutí Brože Hozman, když v jasné šanci netrefil branku. Poté se  Karel Brož prosadil individuálně a po průniku po levé straně hřiště zavěsil levačkou k protější tyči. Hru hostí dirigoval ze středu pole zkušený Hrach, v obraně pomáhaly další posily z áčka Srb a Kubeček, ale do zakončení se Chanovice dostávali sporadicky. Poločas tak skončil dvo ubrankovým vedením domácích.

Ve druhém poločase se hosté snažili o zkorigování výsledku a domácí jejich snaze většinou bohorovně přihlíželi. Chanovice však potvrdily svoji nemohoucnost v zakončení, a tak se i ve druhém poločase rodili šance spíše před brankou hostí. Robert Beneš v několika šancích netrefil branku a po nejfotbalovější akci zápasu se po souhře bratří Benešů ( nastoupili společně v jednom týmu po prvé v životě ! ) a uvolnění Brože netrefil do odkryté branky Šimáček. Po další příležitosti domácích trefil Šiška pouze tyč hostující branky, a tak se skóre již dále nezměnilo.

Branky: 15. Beneš Robert, 35. Brož Karel  Rozhodčí Lažánek, diváků 120

Sestava: Sládek – Jeřábek (70. Piller), Mourek, Frýzek, Štěpán – Beneš J. (80.Stulík), Šiška, Šimáček (85. Šumpík), Brož – Hozman (85. Bala), R. Beneš

 

Žihobce  - Sušice B   1 : 1 (1 : 1)

Branky: 11. Šikl René – 15. Hanula David; Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 1:2. Diváků: 60 

 

Mochtín B – Janovice   2 : 0 (0 : 0)

Karel Šot

Vyrovnaný, bojovný zápas, se šancemi na obou stranách, ve kterém dlouho drželi čisté konto oba brankáři. Jak domácí Rajtmajer, tak hostující Šnejdar patřili k oporám svých týmů. Rozuzlení přišlo až v závěru utkání. Nejdříve dvakrát zázračným zákroky udržel Janovice ve hře o body golman Šnejdar (přesnou hlavičku Zd. Nováka po rohu vytáhl nad břevno, střelu stejného hráče do šibenice vytěsnil opět na roh),  v 75.minutě ale nestačil na přízemní střelu mochtínského útočníka Zdeňka Nováka. Ten pak v 83.minutě jistil výhru Mochtína dorážkou do prázdné branky, když mu nezištně na gol nahrával střídající Matula.

Branky: 75. a 83. Novák Zdeněk . Rozhodčí: Hovorka. ŽK: 2 : 2. Diváků: 70.

 

 

 

  1.  Žichovice         18  16   1   1   54: 17    49 ( 22)

  2.  Luby B            18  13   1   4   48: 20    40 ( 13)

  3.  Nezamyslice       18  11   3   4   41: 16    36 (  9)

  4.  Janovice          18  10   3   5   31: 26    33 (  6)

  5.  Vrhaveč           18   9   5   4   31: 18    32 (  5)

  6.  Sušice B          18   9   5   4   30: 22    32 (  5)

  7.  Mochtín B         18   8   3   7   31: 30    27 (  0)

  8.  Velký Bor         18   5   6   7   21: 25    21 ( -6)

  9.  Chanovice B       18   4   6   8   17: 23    18 ( -9)

 10.  V. Hydčice        18   4   5   9   22: 25    17 (-10)

 11.  Žihobce           18   3   6   9   22: 39    15 (-12)

 12.  Bezděkov          18   2   6  10   31: 43    12 (-15)

 13.  Měcholupy         18   3   1  14   10: 40    10 (-17)

 14.  H. M.  Boží       18   3   1  14   14: 59    10 (-17)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

NA TÝNCI SE ZASE DĚLY VĚCI  

 

Jak praví staré české pořekadlo  že“ i mistr tesař se utne „ . To se stává . Stalo se tak v provedení lídra tabulky SK Týnec, který doma bez své zraněné opory Michala Frouse podlehl Sokolu Malý Bor . Hosté měli kvalitní zimní přípravu a bylo jen otázkou času kdy se výrazněji prosadí. Nicméně kuriozita která se váže k tomuto zápasu je po jeho skončení. Na dotaz kdo dával za hosty branky se dočkal domácí funkcionář také jednoho ze tří jmen  a to znělo Václav Melka. Kdo zná kádr Malého Boru, tak ten skutečně má registrované dva hráče totožného jména, ale co je zajímavější, že toto jméno střelce v zápise o utkání chybělo. Vskutku zajímavá kuriozita a bude zajímavé co se za tímto „šotkem“ skrývá. Nakonec se záhada   vysvětlila. Hráč Melka  Václav skutečně v utkání nastoupil, jeho registrační průkaz byl dokonce v kabině rozhodčí, ale problém byl v tom, že vedoucí týmu M.Boru hráče nezapsal do zápisu. Problém je ale v tom, že pokud není hráč uveden v  zápise, více méně se jedná o neoprávněný start. Míček je nyní na straně řídící komise a ta musí rozhodnout podle fotbalových norem a ta jsou v tomto případě přísná a musí platit pro všechny.

V ostatních výsledků zaujala jasná výhra Železné Rudy doma. Půltuctová velikonoční nadílka  do sítě hostů z Neznašov jim vynesla mimo upevnění druhého místa rovněž srovnání bodového stavu s vedoucím SK Týnec. V tomto kole nezklamaly rovněž celky které na jaře máají úspěšné tažení a to tentokrát šťastná remíza Kvasetic ve Veřechově , výhra omlazené rezervy Horažďovic v Bolešinech a přesvědčivé vítězství v souboji dvou nováčků v provedení Sokola Myslív.

 

Železná Ruda - Neznašovy  6 : 1(2 : 0)

Ruda Pavel

Branky : 8. Greiner, 36. Lehečka, 60.Loos,66.Loos,85.Černý, 89.Duda(PK) - 88. Kocum Luboš(PK)

Rozhodčí : Bína. Diváků: 100. Hráno bez karet.

Krásné počasí přilákalo 100 diváků.Byli svědky pěkné kanonády a hlavně jasného vítězství domácích.Skore nastartovala střele Greinera pod břevno v 8.min.Ve 26.mi.Lehečka trefil tyč. Hosté stěží odolávali náporu domácích.Po rychlé kombinaci nakonec v 36.min.strelou z dálky zvýšil na 2:0 Lehečka.

Ve druhé půli domácí ještě zvýšili svojí převahu a brankami Loose v 60. a 66. min vedli již 4:0- To už hráli domácí v poklidu a jasně kontrolovali utkání.V 85.min opět po pěkné kombinaci zvýšil Černý na 5:0.Hosté poté dostali možnost korigovat utkání z pokutového kopu,který v 88.min.proměnil Kocum Luboš. V závěru ještě v 89.min proměnil pokutový kop Duda a stanovil na konečných 6:1 .Rozhodčí Bína ani jednou nemusel sáhnout pro některou z karet.

Myslív Hrádek B 5: 1 ( 3: 0) 80 

Branky: Sládek Jan 3, Bláha Michal, Maršík Michal - Klement Václav; ŽK: 0:3

 

Plánice -  Běšiny 1 : 2 (0 : 1) 

Branky: 60. Opatrný Martin – 38.  Mayer Filip, 85. Šťastný Lukáš ; Rozhodčí: Bureš Jiří; ŽK: 1:0. Diváků: 70.

 

Týnec -  Malý Bor  0 : 3 (0 : 0)

Branky: Jára Karel, Melka Václav , Kodýdek Lukáš; Rozhodčí: Haviar Štefan; ŽK: 1:3 . Diváků: 40 

 

Veřechov -  Kvasetice  1 : 1 (1: 1)

Branky: 40. Šíp Petr – 20. Ballý Pavel; ŽK: 0:3. Diváků: 40

 

Myslív -  Hrádek B  5 : 1 (3 : 0)  

Branky: Sládek Jan 3, Bláha Michal, Maršík Michal - Klement Václav; ŽK: 0:3. Diváků: 80

 

Bolešiny - Horaždovice B  1 : 3 (0 : 1)

Branky : 76. Slováček David – 20. Panuška Petr, 65. Hlaváč Miroslav, 67. Janouškovec Jiří.

Rozhodčí : Radim Koura. Diváků: 80. ŽK: 0 : 2

 

Hradešice B – Hartmanice    2 : 1 (1 : 1)

Branky: 33. a 78. Melka František – 44. Koryťák O. Rozhodčí: Veverka. Hráno bez karet. Diváků: 70.

 

 

 1.  Týnec             18  12   3   3   60: 23    39 ( 12)

 2.  Ž.  Ruda A        18  12   3   3   59: 22    39 ( 12)

 3.  Horažďovice B     18  10   3   5   50: 31    33 (  6)

 4.  Běšiny            18  10   3   5   35: 22    33 (  6)

 5.  Veřechov          18   8   7   3   33: 28    31 (  4)

 6.  Malý Bor          18   8   3   7   40: 30    27 (  0)

 7.  Hradešice B       18   7   4   7   32: 32    25 (  1)

 8.  Hartmanice        18   7   4   7   36: 42    25 ( -2)

 9.  Neznašovy         18   7   3   8   32: 30    24 ( -3)

10.  Kvasetice         18   5   5   8   30: 35    20 ( -7)

11.  Myslív            18   5   2  11   22: 42    17 (-13)

12.  Plánice           18   4   4  10   22: 38    16 (-11)

13.  Bolešiny          18   4   4  10   20: 50    16 (-11)

14.  Hrádek B          18   2   2  14   20: 66     8 (-19)

 

 

sí  

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku