Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
O VÍKENDU SE BUDE HRÁT V PLZNI DIVIZNÍ ERBY

O VÍKENDU SE BUDE HRÁT DERBY

Doubravka – Jiskra

 

Jiří Pojar

Stadion v plzeňské Doubravce zažije v sobotu 9.dubna fotbalové derby mezi domácí Sencem a hostujícím dlouhodobým lídrem Jiskrou Domažlice.

 Domácí mužstvo se krčí na patnáctém Sestupovém místě a jarní výsledky nejsou příliš povzbudivé. Senco vstoupilo do jarní části soutěže vítězstvím v domácím zápase nad rezervou Vlašimi 2:1. Po té je čekali těžké Votice kde prohráli 0:3.V 18. kole hráli proti nováčku z Litole a  těsná domácí porážka 0:1 je hodně mrzí a při účtování sezóny jim tito body budou hodně chybět..V minulém kole další porážka v Benešově 1:4,  kde se hraje velmi těžko. Tým trenéra Romana Vylety, který se posunul na podzim z role asistenta hlavního trenéra Karla Krejčího( ten od jara působí u nováčka z Kolovče) na funkci hlavního kouče Senca bude v tomto duelu hrát o velmi důležité body.

V podzimním duelu si Jiskra s Doubravkou bez problémů poradila 3:1 před návštěvou šesti stovek diváků. Podobný počet diváků se dá očekávat i v sobotu, protože například plzeňské celky SSC  Bolevce proti  ZČE  si kvůli kolizi s tímto duelem přeložili začátek zápasu na 14.00 hodin. Podle slov sekretáře Senca Jana Zábrana jeho mužstvo není v dobré pozici.

Derby jsou nevyspitatelná  a favorit nevyhrává.,, Kopletní zřejmě nebudeme náš útočník Jiří Ábel má problémy s kolenem a potíže má i  záložník Jaromír Šimr“ vypočítává ztráty Zábran. Pro Doubravku je ztráta útočníka nepříjemná protože disponuje pouze dvojicí útočníků společně Jiřím Ábelem( hostuje z Hořovicka) je to ještě zkušený útočník Jiří Švec. Tak že se může stát, že bude Senco hrát podobně jako Jiskra na jednoho hrotového hráče.

Kádr Jiskry by měl být kompletní. Doubravka hraje o všechno a to bynám mohlo vyhovovat.V týdnu byl omilostněný DK ČMFS Praha  obránce Martin Smíšek co je pro domácí důležité“ říká k utkání asistent trenéra Pavel Wolf.

Další okresní zástupce ve čtvrté nejvyšší soutěži Slavoj Koloveč se svým věrným fanouškům představí v nedělním duelu proti jedenácté Litoly. Na podzim tam Slavoj remizoval 1:1. V minulém kole si Koloveč stěžoval na neodpískanou penaltu v posledních minutách na Josefa Parláska.Až na Jana Vůjtěcha má trenér Krejčí kádr k dispozici.,,Jsme našim divákům dlužni za zaváhání s béčkem Vlašimí i když nám někteří hráči v tomto zápase chyběli. Připravovali jsme se na toto utkání a věřím že jej zvládneme budeme hrát v horní polovině tabulky. Pokud by se tak nestalo dostali bychom se do špatné situace což si nechci připustit“říká Krejčí.V týdnu měl Slavoj starosti ohledně záložníka Josefa Parláska o kterého

usilovala Doubravka a poslala na svaz přestupní lístky a chtěla uskutečnit tzv.opakovaný přestup.,,Josef se k tomu postavil pro nás dobře a řekl, že sezónu dohraje v Kolovči  a toho si od něj cením“ dodal Karel Krejčí.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku