Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 15. kolo 2. – 3.4. 2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

BRATŘI HRACHOVÉ TO ZAŘÍDILI 

 

Vrhaveč v minulém kole přivezla tři body z venku , ale další očekávaný bodový zisk doma se rodit velmi těžko. O vítězství musela bojovat až do poslední minuty . Po prvním poločase musela dohánět jednobrankový náskok hostů a o své výhře na Tatranem V.Hydčice rozhodla až v nastaveném čase! Důležitý zápas mezi týmy ohroženými sestupem se hrál v Horách M.Boží. Šťastnější z tohoto souboje vyšly Žihobce . I když dvakrát prohrávaly si odvezly cenný bod a černý Petr nadále zůstal horským fotbalistům.

 

Nezamyslice -  Velký Bor 4 : 0 ( 2: 0)

Janda Milan

V prvním  jarním zápase na domácím hřišti hostil  Sokol nováčka OP z Velkého Boru.Za  krásného jarního počasí se hrálo na poněkud tvrdším povrchu, což mělo  za následek  horší kombinaci obou týmů. Dříve se  s tím  vyrovnali domácí a již ve13 min. po centru Krauchera a chybě hostujícího brankáře dorážel  z blízka Burda 1:0. Hosté také několikrát zahrozili, ale domácí obrana dobře hlídala nebezpečné útočníky  Brabce a Šimanovského. Sokol se opět  nemohl střelecky prosadit a zahazoval vyložené šance. Ve 40min se na hranici pokutového území pěkně uvolňoval Soutor, ale v zakončení ho předběhl Musil a krásnou střelou zvýšil na 2:0. Tento stav vydržel až do poločasu. Druhý poločas se hrál podle stejných karet hosté se snažili, ale branky stříleli jen domácí. V 58min vybojoval ztracený míč Musil a jeho zpětnou přihrávku proměnil ve3 gol  Pánek. Na konečných 4:0 zvyšoval  domácí kanonýr Soutor. Utkání s přehledem řídila trojice delegovaných rozhodčí HR Petrželka,na čarách Abrahám a Bala.

Sestava domácích: Ritter Martin- Skuhra,Burda, Kočí, Kraucher- Vinický Aleš,Drýk, Musil, Pánek- Ritter František ,Soutor Střídali: Rejšek,Kratejl,Kubovec

Branky : 13.  Burda Josef, 40. Musil Ondřej, 58. Pánek Jaromír, 86. Soutor Martin. ; ŽK: 2:2 . Diváků: 80. Rozhodčí: Petrželka – Abraham, Bala.

 

H. M. Boží - Žihobce 2 : 2 ( 1: 1) 

Radek Bernard

Za krásného jarního počasí přijel na HMB houževnatý soupeř. Domácí nastoupili s několika jarními posilami a konečně měli trenéři horského týmu početný tým i z kvalitní lavičkou. Hosté ovšem začali nebojácně a několikrát ohrozili domácí obranu. Ne zcela sehraná domácí sestava se rozjížděla sice pomaleji, ale brzy se nádhernou šancí ve vápně hostí ujali vedení. Jedna z nových posil V. Fiala, totiž na malém vápně duchapřítomně zareagoval mimo palebnou pozici a patičkou přihrál zcela volnému R. Mužíkovi na malém vápně, který zkušeně trefil volný prostor mezi obráncem a brankářem – 1 : 0.  Domácí se ovšem bohužel po vstřelené brance více soustředili na obranu a jejich aktivita směrem dopředu nebyla tak zřetelná jako v případě hostů. Ti zaměstnávali častěji domácí obranu i zkušeného dobře chytajícího brankáře L. Waldmanna. Když už se zdálo, že domácí půjdou do šaten s jednobrankovým náskokem, hosté vyrovnali, po ztrátě  balónu od domácích ve středu hřiště. Velmi přesně k tyči totiž vystřeli hostující matador Staněk a stanovil poločasový výsledek 1 : 1, jelikož ihned po rozehrání dobře rozhodující sudí poslal oba týmy do šaten.

Do II. poločasu udělali domácí dvě změny v sestavě. Jejich snaha o vítězství byla zřejmá, jelikož v první čtvrthodince zatlačili soupeře k jeho šestnáctce. V ideální šanci po rohovém kopu zapomenutý R. Mužík střílel z voleje vedle soupeřovy branky. Po dalších několika slibných šancí přišla ovšem krásná střela z přímého kopu v podání P. Procházky a hostující brankář neměl šanci – 2 : 1. Po této brance mohli z dalších velkých šancí domácí pojistit své vedení, ale J. Pretl to odmítl, když při jeho zakončení se míč otřel o břevno žihobecké konstrukce. Posléze převzal iniciativu opět hostující tým a po několika závarech před domácí brankou udeřilo v 74. minutě, když vyrovnal Nemrava – 2 : 2. V závěrečné fázi se odehrávalo nervy drásající drama z hrou od jedné branky ke druhé a oba soupeři ze spodních pater tabulky si mohli připsat kýženou vítěznou branku, ale oba brankáři, či smolné kopačky zakončujících byly proti, a tak se na horském trávníku zrodila zasloužená remíza. Pro domácí to je sice další ztráta, ale pokud se tento tým sehraje a nabere trocha sebedůvěry, může ještě zamotat situaci na dně tabulky OP.

Branky: 6.Mužík Radek, 53.Procházka Pavel – 45. Staněk Václav, 74. Nemrava Oldřich; Rozhodčí: Habada Vladislav; ŽK: 4:1 . Diváků:  120

 

Vrhaveč - V. Hydčice 3 : 2 ( 1 : 2)

Jindřich Pacner

Ve svém prvním domácím zápase v jarní části OP přivítala Vrhaveč celek V.Hydčic. Podle postavení v tabulce by si každý řekl,že domácí nečeká soupeř se kterým by měl klopýtnout nebo se trápit.Hosté přijeli určitě s cílem hrát ze zajištěné obrany a podnikat rychlé brejky a pokusit se získat nějaký ten bodík,když v prvním kole je na domácím hřišti obral o body celek Janovic.  Naopak Vrhaveč chtěla  v domácím prostředí  potvrdit zisk tří bodů  z venku.

Po celý I.pol. měli domácí hráči herní převahu s nespočet šancemi,které ovšem nedokázali zúročit.Jedinou branku vstřelili ze standardní situace,kterou zahrával V.Hrach a pěknou křížnou střelou nedal hostujícímu gólmanovi sebemenší šanci zasáhnout (1:0).Ke konci I.pol. si domácí vybrali slabší dvouminutovku při které hosté otočili skóre tohoto utkání.Nejprve ve 40.min. při přechodu do útoku ztratili domácí hráči míč kterým hosté poslali do brejku L.Hejpetra a ten zkušeně nádhernou střelou srovnal na (1:1).Za další 2min. přišla další pohroma,tentokrát nepřesnou rozehrávkou Pacnera ve středu hřiště se hosté opět dostali do brejku.První střelu ještě dokázal domácí brankář zlikvidovat,ale následnou dorážkou P.Kordy se hosté dostali do vedení (1:2).Tímto výsledkem skončil I.poločas.

Do II. poločasu šli domácí hráči s tím,že musí otočit tento pro ně nepříznivý stav a od úvodních minut zatlačili svého soupeře do defenzívy a vypadalo to tak,že je jen otázkou času kdy se domácím podaří srovnat skóre.To se povedlo až v posledních 12min. utkání kdy přišel na hřiště D.Hrach a nejprve se nejlépe zorientoval v šestnáctce hostů a srovnal na (2:2).Třešničkou na dortu byla z pohledu D.Hracha 91.min. kdy zahrával trestný kop z cca.35m. a z přispěním V.Mayera,který stínil hostujícímu gólmanovi strhl vedení na domácí stranu (3:2).

Sestava S.Vrhaveč:O.Pressl-V.Tomaka,V.Mayer,M.Skřivánek,V.Hrach-T.Jandečka,J.Potužník, J.Pacner(K),T .Vejskal  -M.Minařík,J.Vacovský; střídali:D.Hrach, J.Skřivánek

Branky: 78. a 91. Hrach David , 28. Hrach Václav – 40. Hejpetr Ladislav, 42.  Korda Pavel; Rozhodčí: Hovorka Milan, Bureš Michal, Klička Jiří; ŽK: 0:2 . Diváků: 60

 

Žichovice  - Měcholupy 4 : 2 (2 : 1)

Karel Sládek

Po výhře ve Velkém Boru přivítali žichovičtí borci ve svém prvním jarním domácím zápase celek z Měcholup. Přestože šlo o souboj prvního s předposledním, žádná kanonáda se díky nepřesné koncovce zelenobílých nekonala, a hosté, kteří hráli více než hodinu o deseti, odešli poraženi jen o dvě branky. Nástup do utkání měli domácí jako hrom. Hned ve druhé minutě kopal J. Malý rohový kop, posadil  míč přesně na hlavu Káji Brože a bylo to 1:0. Žichovičtí po úvodním náporu a několika šancích polevili a přestože měli stálou převahu, do střeleckých příležitost&i acute; se díky zhuštěné měcholupské obraně zas tolik nedostávali. Uhodilo tak na druhé straně. Hosté kopali trestný kop z 25 metrů, Sládek střelu neudržel a následnou přihrávku před branku si srazil do vlastní sítě nešťastně Hozman. Do vedení se domácí znovu dostali ve 32. minutě, když Jeřábkův dlouhý míč přiklepl Jiřík hlavou Brožovi a ten se nadvakrát zapsal podruhé do listiny střelců. Vedení mohl do konce první půle zvýšit dobře hrající Jiřík, ale branka mu byla malá a Šišku po pěkné individuální akci vychytal hostující brankář.

Druhý poločas začal žichovickým náporem. V 55.minutě kličkovanou Jardy Malého v pokutovém území přerušil až faul hostů a následnou penaltu proměnil neomylný střelec Šiška. Čtvrtou branku přidal o pět minut později po individuální akci Šimáčka chytře Chod. Přestože žichovičtí měli i další šance, další gól už se jim vstřelit nepodařilo, protože pro Brože, Jiříka i Pillera bylo břevno moc nízko. Naopak se začali osmělovat i hosté, kteří podnikli několik brejků do třígólovým náskokem ukolébané domácí defenzivy. Trefil se však až dvě minuty před koncem podařeným lobem hostující Jakubec.

Slovo trenéra Lukáše Mourka: „Za stálé územní převahy jsme získali povinné 3 body, mrzí mě lacině inkasované branky. Poděkování patří našim fanouškům, kteří vytvořili opět nádhernou atmosféru. K bezproblémovému průběhu zápasu přispěl kvalitním výkonem i rozhodčí Pastyřík.“

Sestava: Sládek – Mourek – Jeřábek (70. Piller), Frýzek, Štěpán – Hozman (55. Šimáček), Chod (70. Stulík), Malý, Brož – Šiška, Jiřík (80. Šumpík).

Branky: 2. a 32. Brož, 55. Šiška (PK), 60. Chod – 15. Hozman (vlastní), 88. Jakubec. ŽK: 2:0, ČK: 0:1 (Jahoda). Rozhodčí: Pastyřík Vladimír. Diváků: 130.

 

Janovice  - Chanovice B  2 : 1 (0 : 1)

Václav Slivoň

Janovice přivítaly na svém hřišti celek Chanovice . Domácí chtěli  bodově navázat na výhru v prvním kole a zároveň vyhrát nad celkem , s kterým má dlouhodobě pasivní bilanci. Bohužel domácím vstup do utkání vůbec nevyšel , již od úvodních minut byli velice nervozní v kombinaci a postupně přenechávali hru hostujícímu celku. Aktivní hra hostů byla velice brzy odměněna , když v 9 minutě  Polena Michal obešel dva domácí obránce a pod padajícím brankařem zakončil svou akci golem 0 : 1. Další ožehavý okamžik byl před domácí svatyní v 15 minutě , to odražený balon od břevna se už dostával k volnému Polenovi , kterého na poslední moment od míče odstavil domácí obránce na hranici pravidel , píšťalka rozhodčího Koury naštěstí pro domácí zůstala němá. Domácí do poločasu pokračovali ve hře , kdy si chvílemi podávala ruku bída s nouzí a tak nebylo divu , že hostující celek svou aktivní hrou s přehledem kontroloval vedení . Ve druhé půli domácí trenér do 65 minuty prostřídal 4 hráče a to přineslo obrat v utkání . Domácí celek postupně začal ovládat hru a hostující celek se bránil pouze za cenu dlouhých odkopů . Odměna pro Janovice v podobě vyrovnávací branky přišla v 74 minutě . Domácí rozehrávali rohový kop , míč po teči dvou hostujících hráčů skončil za zády bezmocného golmana 1 : 1. Ještě veseleji bylo o 6 minut déle , kdy slušnou diváckou návštěvu potěšil Václav Slivoň, když obešel 2 hostující hráče a s poklidem vsítil rozdílový gol 2 : 1. Hosté již do konce zápasu pouze odpověděli na tento rychlý zvrat ve výsledku z rohového kopu , kdy hlavičkující hráč našel pouze připraveného golmana domácích . Nutno však podotknout , že hostující celek si dnes zasloužil alespoň bod zvláště za hru , kterou předváděl v prvním poločase. Domácí tak  prodloužili úspěšnou sérii na 5 výher v řadě.

Branky: 78. Slivoň Václav, 72. vlastní – 9. Polena Michal; Rozhodčí: Koura Radim, Mazanec Marek, Diepold Petr; ŽK: 2:2. Diváků: 80 

Sestava domácích – K.Šnejdar – V.Keřlík, P.Toman, K.Mareš ( K ) , P.Mašát – D.Kološ , R.Holý, J.Macura, L.Míšek – A. Mach , M. Urban , střídali J.Hájek, P.Šobek, J.Goldschmid , V.Slivoň

 

Bezděkov – Luby B   1 : 4 (1 : 2)

Branky: Dulka – Strádal 2, Voráček Josef a Voráček Přemysl. Diváků: 150. Rozhodčí: Langmajet – Duchek, Orlík.

 

Sušice B – Mochtín B 4 : 0 (1 : 0)

Jednoznačný průběh utkání. Domácí měli po celou dobu trvalou převahu.

Branky: 15., 77. a 90. Farták Josef, 61.Kysilka Jiří. Rozhodčí: Lažánek Karel. Diváků: 70. ŽK: 1 : 2

Sestava Sušice B : Kubů - Kodýdek Michal, Sachr, Blažek, Kysilka Tomáš, Kysilka Jiří, Tuček, Šlais, Šimeček, Farták, Žežulka; střídali:  Novák, Čech, Bachroň

 

 

 

 1.  Žichovice         15  13   1   1   43: 15    40 ( 19)

 2.  Luby B            15  12   1   2   43: 15    37 ( 16)

 3.  Nezamyslice       15   9   3   3   38: 15    30 (  6)

 4.  Janovice          15   9   2   4   27: 22    29 (  5)

 5.  Sušice B          15   8   3   4   24: 20    27 (  3)

 6.  Vrhaveč           15   7   4   4   26: 17    25 (  1)

 7.  Mochtín B         15   6   2   7   24: 28    20 ( -1)

 8.  Chanovice B       15   4   5   6   16: 19    17 ( -7)

 9.  Velký Bor         15   4   4   7   17: 22    16 ( -5)

10.  V. Hydčice        15   3   5   7   16: 21    14 ( -7)

11.  Bezděkov          15   2   5   8   29: 37    11 (-13)

12.  Žihobce           15   2   5   8   18: 31    11 (-10)

13.  Měcholupy         15   3   1  11   10: 34    10 (-11)

14.  H. M.  Boží       15   2   1  12   13: 48     7 (-17)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

STŘÍDÁNÍ NA ČELE TABULKY -  TÝNEC NECHAL BODY V NEZNAŠOVECH

 

Po pěti kolech se vrací pořadí na prvních dvou místech tabulky do původního stavu. Železná Ruda přišla  o vedení v desátém kole , když doma překvapivě podlehla Sokolu Veřechov a klesla na druhé místo o dva body za vedoucí Týnec. V 15.kole se situace rovněž po překvapivé prohře Týnce v Neznašovech na čele tabulky znovu opakovala . Železná Ruda dokázala obě utkání v úvodu jarní sezóny na hřištích soupeřů vyhrát  a přebírá znovu roli lídra tabulky. Stínem kola je stejně jako v minulém úvodním jarním kole opět nedostavení se rozhodčího. Po utkání řízené rozhodčím laikem v Kvaseticích stejný osud potkal i aktéry zápasu v Myslívě. Na rozdíl od podzimu , kdy se komise rozhodčích mohla pochlubit ojedinělým rekordem s plným počtem odřízených zápasů mužů všech okresních soutěží má po dvou jarních kolech kdy se hrály pouze dvě soutěže již negativní dva zářezy na pažbě.

 

Kvasetice  - Hartmanice 1 : 2 (1: 2)

Domácí podruhé za sebou na svém hřišti na body nedosáhli. Po té kdy si odvezly body favorizované Běšiny tentokráte podlehli nováčkovi soutěže

Branky: 20. Koc Václav – 10. Sládek Petr, 38. Šperl Daniel; Rozhodčí: Holeček Miroslav; ŽK: 2:0 . Diváků: 40 

 

Neznašovy  - Týnec 3 : 2 (2 : 2)

Podzimní duel skončil na hřišti v Týnci kontumačně, když Neznašovy do druhé půle pro malý počet hráčů za stavu 3:0 nenastoupily. Doma se jim podařila nečekaně úspěšná odveta která sesadila hosty k pozice lídra tabulky.   

Branky: 25. a 42. Kocum Lukáš , 53.  Voráček Pavel – 9. a 45.(PK) Frous Michal 2; ŽK: 2:1 . Diváků: 50. Rozhodčí:  Lažánek Karel.

 

Hrádek B  - Hradešice B 4 : 0 (1: 0)

Hrádecká rezerva po debaklu v prvním kole kdy si přivezla z Týnce dvoucifernou pokrážku se z tohoto debaklu otřepala a připsala si druhou výhru v tomto soutěžním ročníku.

Branky: 7. vlastní(Melka F.),  62. a 67. Vinický Pavel , 60. Vomela Lukáš; Rozhodčí: Haviar Štefan; ŽK: 2:2; ČK: 0 : 1 (40. Soukup Václav) . Diváků : 40.   

 

Myslív -  Ž. Ruda A 0 : 4 (0 : 0) 

Jiří Havlík

Hosté si po výhře 0 : 4 v Bolešinech podle papírových předpokladů přijeli pro tři body i do Myslíva a potvrdili opět rozdílem čtyř branek roli favorita této soutěže. K  zápasu ke kterému se nedostavil se delegovaný rozhodčí   odřídil  rozhodčí laik  z hostujícího klubu.

Branky : 54.Kroupa Luboš,65. Markel Karel,71.Pecher Maroš, 73.Duda Jaroslav. Rozhodčí: laik  (Snášel Václav).Hráno bez karet. Diváků: 80

 

Malý Bor  - Bolešiny 1 : 0 (0 : 0)

Chalupný

V pohledném utkání ve kterém měli sice domácí mírnou převahu a nepoměrně více gólových šancí rozhodla branka Karla Járy který zužitkoval ideální přihrávku Milana Sládka.Dalších devět gólovek domácích zůstalo nevyužito.Jedinou tutovku hostí bravurně zlikvidoval Kilián a body zůstaly na Malém Boru.

sestava domácích:Kilián,Trubač,Michálek,Sládek, Dvořák, Melka, Vodička Jára,Šipla,Chodl,Heřman (Kalčík, Kodýdek L. Kodýdek J. Pilek) S přehledem rozhodoval zkušený Javorský

Branky: Jára Karel; Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 1:0 . Diváků: 120 

 

Běšiny  - Veřechov 4 : 0 (3 : 0)

Branky: Kolář Zdeněk 2, Mayer Filip 2; Rozhodčí: Simbartl Václav, Diviš Robert, Míšek Tomáš; ŽK: 1:1. Diváků:  50 

 

Horažďovice B  - Plánice  4 : 0 (0: 0)

Branky: Forman Michael ml. 2, Janouškovec Jiří, vlastní; Rozhodčí: Abraham Josef; ŽK: 0:1. Diváků:  70 

 

 

 

  1.  Ž.  Ruda A        15  11   2   2   51: 18    35 ( 14)

  2.  Týnec             15  10   3   2   52: 18    33 ( 12)

  3.  Běšiny            15   9   3   3   32: 13    30 (  6)

  4.  Hartmanice        15   7   4   4   34: 34    25 (  1)

  5.  Horažďovice B     15   7   3   5   39: 28    24 (  0)

  6.  Malý Bor          15   7   3   5   35: 24    24 (  0)

  7.  Veřechov          15   6   6   3   26: 26    24 (  3)

  8.  Neznašovy         15   7   1   7   30: 23    22 ( -2)

  9.  Hradešice B       15   5   3   7   27: 30    18 (  0)

 10.  Bolešiny          15   4   4   7   18: 43    16 ( -5)

 11.  Kvasetice         15   3   4   8   23: 33    13 ( -8)

 12.  Plánice           15   3   3   9   19: 35    12 ( -9)

 13.  Myslív            15   3   2  10   15: 35    11 (-16)

 14.  Hrádek B          15   2   1  12   18: 59     7 (-17)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku