Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Divize muži , skupina A - 18.kolo 25. - 26.3. 2011

 

ČESKÁ DIVIZE  MUŽŮ  – skupina   A   

   

VÝSLEDKY 18.kola

Bahledův gól na vítězství nestačil

JIŘÍ POJAR

Necelých dvěstěpadesát diváků sledovalo v sobotu 26.března od 15.00 hodin duel předposledního FK Hořivicka proti lídru divizní skupiny A Jiskry Domažlice. Na obou stranách stály fotbalové osobnosti na lavičkách u domácích Jan Berger, který k mužstvu přišel v zimě a pod jeho vedení získalo do tohoto zápasu čtyři body. Na hostující lavičce stál Zdeněk Michálek.

  FK Hořovicko – Jiskra Domažlice  2:1 (2:1)

Do první stoprocentní šance se ve 45. sekundě utkání dostal hostující Tomáš Bahleda, ale v tváří tvář brankáře Hořovicka Marka Mojžíše byl neúspěšný. V 18. minutě se měnilo skoré. Pavel Cihlář rozehrál z poloviny hřiště trestný kop hlavičkový souboj vyhrál MILAN Braun a přihrál na naběhnutého Tomáše Bahledu ten se z míčem v šestnátce otočil okamžitě vypálil a gólman Mojžíš lovil balón se své sítě 0:1. Hosté stříleli kapitánem Luďkem Kaufmanem vedle Mlezivovi svatyně.Vyrovnání přišlo ve 29. minutě to byl ve vápně upadl Martin Nademlejnský a Kaufman s nařízené penalty vyrovnal na 1:1.O osm minut později zakončoval hlavou Braun po centru Jiřího Bárty, ale neúspěšně. Za minutu na to se po autovém vhazování dostal k míči Kaufman a střelou s třiatřiceti  metrů k pravé tyči nedal Mlezivovi šanci 2:1. V úvodu druhého poločasu se po levé straně probil Bárta odraženému míči se dostal Petr Mužík a jeho střelu mu obránci zblokovali. V dalším průběhu se Jiskra snažila o vyrovnání do zakončení se dostal Bárta,ale byl mu pokus opět zblokován. V 61. minutě hosté centrovali do šestnáctky, kde jeden z domácích hráčů zahrál z cela evidentně rukou, ale píšťalka rozhodčího Viléma Čížka zůstala němá. V závěru zápasu si domácí svůj jedno brankový náskok uhájili i za přispění hlavního sudího, který hosty do ničeho vážnějšího nepustil a mohli se radovat z druhého vítězství na jaře. Domažlicím se ztenčil náskok na čele před Bohemians 1905 na pět bodů a to ještě v době uzávěrky článku měli Strakonice svůj duel s Jiskrou Třeboň k dobru.

Sestava Jiskra Domažlice: Martin Mleziva - Jakub Strejc, Marek Bauer, Michal Tesař, Pavel Cihlář - Luděk Leit (65. Patrik Hulina), Milan Braun, Jiří Šámal(79.Juraj Donko), Petr Mužík , Jiří Bárta – Tomáš Bahleda(65.Lukáš Bezděk). Trenéři: Zdeněk Michálek, Pavel Wolf, Erhard Breu.

Rozhodčí: Vilém Čížek-Jaroslav Kubr-Jan Dobrý. Delegát: Josef Kroh. ŽK: 2:2

 

 

Na foto Jiřího Pojara : Milda Fiala –Jan Berger – trenér HOŘOVICKA   a  Jiří Pojar.

KOLOVEČ DOMA REMIZOVAL S REZERVOU VLAŠIMI

Jiří Pojar

Slavoj Koloveč se v neděli 27. března v  rámci 18. kola divizní skupiny A představil poprvé v jarní sezóně na domácím trávníku. Premiéru před domácím natěšeným publikem si odbylo několik hráčů a vedení mužstva. Vlašim vzhledem tomu, že jejich druholigové Áčko hrálo ve stejné době  v Karviné s místní MFK (za tento klub hraje útočník Presl odchovanec Klatov) a remizovalo 0:0. Proto trenér Martin Müller nemohl tolik využít služeb hráčů z kádru trenéra Borise Kočího. Za hosty nastoupil bývalí hráč Slávie Praha Libor Tafat, který měl  v minulosti na hlavě branku v kvalifikaci o ligu mistrů proti Tiraspolu. Teď se vrátil na trávník po zranění nohy a byl na hřišti jednoznačně nejvýraznějším hráčem  s obou mužstev.

  Slavoj Koloveč – FC Graffin Vlašim B  2:2 (1:1)

Do úvodní šance se dostali ve třetí minutě hosté a gólman Erik Makó musel ve vyložené šanci vyrážet střelu Libora Tafata nohama. Dále se do svých šancí dostali Jan Jaroš a znovu Tafat. Domácí zahrozili poprvé  16. minutě založil Makó dlouhým výkopem akci na Václava Šperla ten posunul na Miroslava Černohorského ten střílel vedle branky hostů. Domácí se vedení dočkali v 18. minutě rozehrál standartku z levé strany Josef Parlásek balon. Před brankou hostujícího gólmana Petra Kratochvíla(v týdnu byl na testech v Jiskře Domažlice) vznikl závar k míči se dostal  Jan Vůjtěch na jeho  umístěnou střelu neměl Kratochvíl nárok1:0. Druhou branku mohl Slavoj vstřelit o pět minut na to. Lukáš Došek vysunul po pravé straně Šperla ten se dostal až před brankáře místo aby volil přihrávku nabíhající spoluhráče  Černohorského nebo Vůjtěcha vystřelil, ale gólman Graffinu musel vyrážet na roh. Deset minut před přestávkou se do zakončení dostal Jan Jaroš, ale obránci mu jeho pokus zblokovali. O chvilku později kombinovali hosté po ose Jaroš-Borkovec-Haluška k balónu se dostal opět Jaroš a překop branku Maka. Hosté byli aktivní opět pěkná akce Haluška-Jaroš nacentroval před branku kde mohl dorážet Matějka a obránci odrazili na roh. Borkovec zahrával roh a nabíhající Tafat překonal hlavou Maka 1:1.

Do druhého poločasu vystřídal Vlastimil Kožíšek Martina Šinála vstoupili do něj  lepé domácí. Šperl byl kousek před šestnáctkou z pravé strany faulován a sám postižený s přímého kopu s ideální pozice překonal Kratochvíla střelou do levého dolního rohu 2:1 na ukazateli skóre svítila 56. minuta. V 64. minutě  odstoupit zraněný Vůjtěch a nahradil ho Miroslav Duchoň. V 68. minutě střílel nad branku po rohu hostující Petr Císař. Čtrnáct minut před koncem podnikly hosté rychlí výpad, ale Filip Kuchler nestačil zakončit.V 80 minutě musel pro zranění odstoupit ještě Roman Baxa. Pohroma pro domácí přišla v 86. minutě to právě Petr Císař vysunul po pravé straně Tafata a ten střelou do dolního rohu z 8 metrů překonal Maka 2:2. Dvě minuty na to opět výpad do obrany domácích Pavel Borkovec centroval z levé strany a nabíhající Petr Červeňák střílel vedle levé tyče Kolovče. Závěrečných minutách centroval Došek a   hlavičku Jana Miloty v 90. minutě brankář Kratochvíl v pohodě kryl. Závěrečný ostrý centr Doška  s levé strany musel brankář hostů boxovat.

Sestava Slavoje Koloveč: Erik Makó- Tomáš Došek, Josef Parlásek, Radek Černý,Jan Milota-

Jan Duchek,Jan Vojtěch(64.Miroslav Duchoň),Roman Baxa(80.Tomáš Doležal),Martin Šinál(46.Vlastimil Kožíšek)-Miroslav Černohorský, Václav Šperl. Trenér: Karel Krejčí

Sestava Graffin Vlašim B: Petr Kratochvíl- Jan Pohorský, Petr Císař, Jiří Žovinec(82.Lukáš Petrů), Roman Švamberg(72.Filip Kuchler)- Jan Jaroš(62.Jan Jaroš), Stanislav Haluška,Pavel Borkovec,Jiří Veselý, Tomáš Matějka, Libor Tafat.Trenér: Martin Müller

 Rozhodčí. Pavel Bacík-Jakub Hrabovský- Hedvika Mifková;  Delegát: bývalý ligový sudí Karel Bohuněk;  ŽK: 3:1; 450 diváků

Trenér Karel Krejčí po utkání uvedl: Byli jsme hodně oslabení. Nemohli nastoupit Mour, Duben a rarita byla že pod práškami hrající Vojtěch musel odstoupit.Po nemoci byl Šinál.

Proto z tak úzkým kádrem jsem rád za bod. I když jsme Tafata měli dvakrát  přikrýt. Byl nebezpečný celé utkání. Nepochopitelné bylo že jsme nedokázali odkopnout balon a potom jsme z toho dostali na 2:2. Já jsem, ale říkal jestli tento zápas vyhrajem tak jedině bojovností, protože jsme byli hodně oslabené. Teď hrajeme ve Voticích a doufám, že budeme kompletní

Že Mour bude zdraví a Dubna nám omilostní. On nám hodně chybí na postu stopéra. Tím máme oslabenou zálohu, protože Parlásek se musel stáhnout.

Jeho protějšek brankář Petr Kratochvíl k zápasu řekl: Jeli jsme do Kolovče, že nemáme co ztratit. Naše Áčko hrálo v Karviné, proto jsme měli mladou sestavu. Nakonec vzhledem k průběhu je bod pro nás vítězství a jsme s ním spokojeni. Rozhodčí nám moc nepomohl.Výborně zahrál Libor Tafat.

Trenér Martin Müller Vlašim: My jsme do Kolovče přijeli z určitým respektem. Jednak jsme nebyli tak silní jak býváme v jiných utkáních, protože hrálo současně naše Áčko. Dostali příležitost mladí hráči z dorostu, ale v úvodu jsme měli tři šance a věděli jsme že se z domácími dá hrát. Jsem z bodem spokojený.¨

 

TABULKA

 

Rk

Tým

Záp

+

0

-

Skóre

Body

 1.

Domažlice                

18

13

1

4

 38 :  25

40

 2.

Strakonice              

18

11

4

3

 33 :  19

37

 3.

Bohemians "B"           

18

11

2

5

 35 :  19

35

 4.

SK Benešov              

18

8

5

5

 28 :  23

29

 5.

Votice                  

18

8

4

6

 31 :  21

28

 6.

FK Tábor                

18

8

4

6

 24 :  22

28

 7.

Koloveč                 

18

7

6

5

 40 :  26

27

 8.

Motorlet                

18

8

3

7

 30 :  25

27

 9.

Vlašim B                

18

7

4

7

 40 :  34

25

10.

FK  Příbram B           

18

7

3

8

 26 :  29

24

11.

Třeboň                  

18

6

4

8

 20 :  28

22

12.

Sez. Ústí B             

18

6

3

9

 30 :  36

21

13.

Litol                   

18

6

3

9

 29 :  42

21

14.

Doubravka               

18

6

2

10

 20 :  27

20

15.

Hořovicko               

18

6

2

10

 30 :  43

20

16.

Zličín                  

18

1

0

17

 15 :  50

3

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku