Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 14. kolo 26. – 27.3. 2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

JANOVICE SE TLAČÍ NA TŘETÍ MÍSTO

 

Úvodní jarní kolo  odvetných zápasů okresního přeboru přineslo těsnou prohru korunního prince minulých soutěžních ročníků Sokola Nezamyslice v Sušici . Nezamysličtí touto ztrátou bodů dali šanci janovické Dukle,  aby se jim po výhře ve Velkých Hydčicích  přiblížila v tabulce na rozdíl jediného bodu.Z pohledu boje po sestup se odehrál velmi důležitý duel na hřišti nováčka Sokola Měcholupy. Domácí dokázali zápas o poslední místo rozhodnout pro sebe tím nejtěsnějším vítězstvím a zároveň se bodově dotáhli na svém největší soupeře boji o záchranu.

 

Měcholupy - Hory Matky Boží  1 : 0 (0 : 0)         

Zdeněk Bárta

V prvním poločase byli na obou stranách šance, lehká převaha byla na straně domácích. Tým H.M.Boží hrozil hlavně ze standardních situací, které jim domácí tým až někdy zbytečně daroval.

V druhé půli převaha domácího týmu sílila, až se již konečně projevilo úsilí o vstřelení branky a po několika jasných neproměněných gólových situacích se to konečně povedlo. V závěru utkání se ještě hostující tým pokusil vytěžit alespoň smírnou remízu, ale v konci se toto mohlo celé obrátit proti a domácí mohli ještě více potvrdit svůj velmi dobrý výkon.

Sestava Měcholupy: Jakubec David – Kanta Michal – Kanta David (Kroupa Luboš), Zadražil Zdeněk, Valečka Jan – Blahouš Lukáš, Jakubec Lukáš, Dražka Petr, Jahoda Marek (Tvrdik Ivan) – Bálek Dušan, Valečka Miroslav

Branky: 56. Valečka Miroslav . Rozhodčí:Dolejš; ŽK 1:3; Diváků: 40

 

TJ  Sušice  "B" -  Sokol  Nezamyslice  1  :  0  (0 : 0)

Vratislav Krulich

Bojovné derby. Domácí nezachytili začátek utkání a po první čtvrt hodině mohli prohrávat o tři branky. Po zahřívací čtvrthodině sušičtí hru vyrovnali a hrozili z rychlých brejků, ale bez gólového efektu.

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. V 69. minutě vyšel domácím rychlý brejk a za přispění hostující obrany dosáhli vedoucí branky a jak se později ukázalo branky vítězné. Blížícím se koncem utkání hosté dokázali stupňovat tlak na domácí branku, ale bez gólové radosti. Jediným výsledkem této převahy byl pokutový kop, který domácí brankář Kubů dokázal zneškodnit. A tak se sušičtí mohli po devadesáti minutách radovat spolu s domácími příznivci z prvních jarních bodů.

Branka:  69´ Josef   Farták

Rozhodčí:  Michal Bureš. ŽK   4  :  0. Diváků: 60

Sestava Sušice B : Kubů - Kodýdek Michal, Sachr, Blažek, Kysilka Tomáš, Kysilka Jiří, Tuček, Šlais, Šimeček, Farták, Žežulka; střídali:  Klíma Václav, Čech, Mráz, Mařík

 

Žihobce -  Vrhaveč   0 : 2 (0 : 1)

Branky: 25. Minařík, 80. Vejskal T.

Rozhodčí Petrželka. ŽK: 2 : 3. Diváků: 60.

 

Velké Hydčice – Janovice   0 : 1 (0 : 1)

Branka: 17. Jansta Josef.

Rozhodčí: Abraham. Hráno bez karet.

 

Velký Bor – Žichovice  0 : 1 (0 : 0)

Radim Šiška(Žichovice): „ Po dlouhé zimní pauze jsme nastoupili k prvnímu zápasu o mistrovské body na hřišti Velkého Boru. Dle slov trenéra Mourka nás čekal jeden z nejtěžších venkovních zápasů, neboť kádr domácích je plný zkušených fotbalistů, z nichž mnozí mají ve fotbalovém životopisu i Žichovice.  Od prvních okamžiků jsme měli míč častěji na svých kopačkách, ale naše kombinace většinou končily daleko od domácí branky. Velký Bor po odstoupení zraněného Václava Turka v podstatě obětoval zálohu a soustředil se na pouze na defenzívu a dlouhé nákopy na Roberta Šimanovského. První velkou šanci Žichovic zahodil Honza Beneš, který zblízka hlavou přestřelil. Stejně se vedlo ve stoprocentní šanci Václavu Hozmanovi. Po dalším rohu Jardy Malého se k zakončení dostal Jiří Šimáček, ale v cestě míče do sítě stálo břevno. Několik dalších náznaků šancí jsme nezakončili dostatečně důrazně, a tak mohlo uhodit na druhé straně. Robert Šimanovský se probil do pokutového území a první ze tří skvělých zákroků předvedl Karel Sládek, který jeho střelu vyrazil do tyče. Následovala série rohových kopů domácích, ale i jim chybělo zakončení. Poločas tak skončil bez branek.

Pokud byl první poločas rozháraný a příliš fotbalové krásy nenabídl, tak o druhé půli to platí dvojnásob. Domácí hru kouskovali a zdržovali. Každé rozehrání trvalo velmi dlouho a my jsme se nemohli dostat do tempa. Pochybuji, že se někdo vůbec měl šanci zpotit a udělat si žízeň. Tato hra domácím vyhovovala a dostávali se i do šancí. Zbylé dva excelentní zákroky musel předvést Karel Sládek proti Jiřímu Brabcovi. Poradil si s jeho pohotovou střelou do šibenice i nebezpečnou hlavičkou po rohovém kopu. Příležitosti domácích nás trochu probudily, ale do šancí jsme se začali dostávat až po přesunu Jan Beneše do útoku. Asi dvacet minu t před koncem se po přesném centru Jeřábka , Jan Beneš prosadil proti oběma domácím stoperům a jeho přiťuknutí na vápno využil ke gólové střele Radim Šiška. Domácí se poté snažili o vyrovnání, ale o šance se většinou připravili vlastní váhavostí. Potvrdit vítězství mohl Chod či  Malý, ale nestalo se. Naopak se nechal vyloučit Jan Beneš. Domácí však přesilovku nevyužili a my si připsali vybojované tři body.

Zápas s přehledem před cca 100 diváky řídila trojice rozhodčích ze Strakonic v čele s Lubošem Poklopem. Děkujeme našim mladým a krásným fanynkám a fanouškům za hlasitou podporu a snad jim příště kromě vítězství nabídneme i pohlednější fotbal. Je jen škoda, že někteří zkušení domácí borci psychicky nezvládli závěr zápasu. Pokud by zůstalo jen u slovních urážek, tak snad budiž, každému to někdy ujede, ale pokud se jedná o útoky na hlavu soupeře ve chvíli, kdy míč je někde úplně jinde, je něco špatně. Osobně bych se necítil moc dobře, kdyby po mých fotbalových zákrocích skončil protihráč zápas a nic si z něj nepamatoval.“

Trenér Žichovice Lukáš Mourek:“ Klíčové okamžiky: skvělý výkon brankáře K.Sládka, mazácké zakončení R. Šišky a  vymazání R. Šimanovského Karlem Brožem, který bohužel doplatil na svůj výborný výkon zraněným hlavy.“

Branka: 71. Radim Šiška, ŽK: 4:3 (Lukáš Mourek, Jan Beneš 2x), ČK 0:1 (88. Jan Beneš), diváků 100

Sestava Žichovic: Karel Sládek – Josef Jeřábek (89. Antonín Štěpán), Jirka Frýzek, Lukáš Mourek, Karel Brož – Honza Beneš, Jarda Malý, Olda Chod, Jirka Šimáček (80. Karel Piller) – Radim Šiška, Václav Hozman (75. Láďa Stulík)

 

Branka: 75. Šiška R..

Rozhodčí: Poklop Luboš. ŽK: 3 : 4 , ČK: 0 : 1 (82. Beneš R.). Diváků: 100

 

Chanovice B - Bezděkov 0 : 0

Rozhodčí: Brůha; ŽK: 2 : 0. Diváků: 50.

 

Mochtin B – Luby B  0 : 2 (0 : 0)

Karel Šot

Vyrovnaný derby zápas se hrál před pěknou diváckou kulisou, řídila ho trojice rozhodčích Vl.Pastyřík, P.Diepold a M.Mazanec. V první půli měli více ze hry domácí, ale golmana P.Kodeše v brance Lub nepřekonali. Brzo po přestávce dostal od domácí obrany velký prostor Voráček, který svůj solo nájezd do velkého vápna i přesně zakončil - 0:1. Domácí se pak snažili o vyrovnání, ale v koncovce jim to nevycházelo. Na druhé straně se v závěru utkání hosté opět dostali k zakončení své akce. První střelu golman Rajtmajer vyrazil, ale proti  pohotové dorážce Sydorenka byl bezmocný.

Branky:  49. Přemek Voráček , 85. Vasil Sydorenko  ;ŽK 2:3; Diváků: 130

Rozhodčí : Pastyřík – Mazanec,  Diepold

 

 

    1.  Žichovice         14  12   1   1   39: 13    37 ( 19)

    2.  Luby B            14  11   1   2   39: 14    34 ( 13)

    3.  Nezamyslice       14   8   3   3   34: 15    27 (  6)

    4.  Janovice          14   8   2   4   25: 21    26 (  5)

    5.  Sušice B          14   7   3   4   20: 20    24 (  3)

    6.  Vrhaveč           14   6   4   4   23: 15    22 (  1)

    7.  Mochtín B         14   6   2   6   24: 24    20 ( -1)

    8.  Chanovice B       14   4   5   5   15: 17    17 ( -7)

    9.  Velký Bor         14   4   4   6   17: 18    16 ( -5)

   10.  V. Hydčice        14   3   5   6   14: 18    14 ( -7)

   11.  Bezděkov          14   2   5   7   28: 33    11 (-10)

   12.  Žihobce           14   2   4   8   16: 29    10 (-11)

   13.  Měcholupy         14   3   1  10    8: 30    10 (-11)

   14.  H. M.  Boží       14   2   0  12   11: 46     6 (-15)

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

TÝNEC ZAHÁJIL DVOUCIFERNÝM VÝSLEDKEM  

 

Nejvýraznějším výsledkem  ve formě dvouciferného vítězství vstoupil do jarní části III. třídy lídr tabulky. Týnec na domácím hřišti deklasoval rezervu Svatoboru Hrádek jejíž brankové konto nejvíce zatížil autor pěti branek Michal Frous. Také další dva aspiranti na jednou ze dvou postupových míst do OP Železná Ruda a Sokol Běšiny výhrami na hřištích soupeřů potvrdili, že se s nimi v postupových kalkulací musí vážně počítat.  

 

Plánice – Myslív  0 : 0 (0 : 0)

Jiří Havlíček

Plánice měla většinu zápasu herní i střeleckou převahu, ale bohužel nedokázala vsítit žádný gól. Hosté několikrát v druhé půli zahrozili, ale naštěstí domácí obrana a brankář to vše zachránili. Zápas byl poklidný a rozhodčí Habada ho s přehledem zvládnul.

Rozhodčí:  Habada. ŽK: 1:2. Diváků:80

 

Kvasetice - Běšiny  1 : 2 ( 0 : 2 )

Pavel Roub

První zápas jara se hrál ve slušném tempu. V prvním poločase měli maličko více ze hry hosté, což vyjádřili i brankově. Domácí neproměnili dvě velké šance a tak o přestávce byli spokojenější hosté. Po přestávce domácí přidali a obraz hry se začal měnit. Mírnou převahu ve druhém poločase korunovali domácí pouze jednou brankou z přímého kopu. Ke slušnému obrazu hry přispěl i rozhodčí laik Ballý Pavel , který odřídil zápas s přehledem. Situaci mu nekomplikovali ani hráči, kteří kromě několika málo diskusí v závěru zápasu respektovali veškerá rozhodnutí.                                                 

Branky: 83. Hanzlík Josef -   6. Šťastný Lukáš, 33. Kolář Zdeněk . ŽK : 1:3   . Rozhodčí: laik . Diváků:   30

 

Týnec – Hrádek B  10 : 1 (3 : 0)

Jan Knotek

Hráči Týnce byli jednoznačně lepší.

Branky :    5 - Fraus Michal , 2 - Havránek Lukáš , Fait Zbyněk ,Hromada Tomáš  a  Fišr Michal

Rozhodčí: Josef Blaheta. ŽK 0 : 2. Diváků : 30

 

Bolešiny – Železná Ruda  0 : 3 (0 : 1)

Branky: 11. Lehečka, 67. Duda, 82. Greiner.

Rozhodčí: Koura – Javorský, Mazanec. ŽK: 2 : 4. Diváků: 80.

 

Malý Bor – Hartmanice   4 : 3  ( 4 : 0)      

J.Chalupný

Utkání dvou rozdílných poločasů viděla stovka diváků na Malém Boru.V poločase prvním bylo na hřišti jedno družstvo a to domácí tým.Ten určoval tempo a vytvářel gólové šance jako na objednávku.Hosté neohrozili Kiliána v domácí brance ani jedinkrát.Středová řada M. Boru kombinovala a přehrávala soupeře s lehkostí jakou není ve třetí třídě zvykem vídat.Úměrně předvedenému výkonu narůstalo i skóre.Poločasových 4 :0 bylo pro hosty velice přijatelné neboť řada šancí zůstala nevyužita.

I poločas druhý zahájili domácí  dvěma loženými šancemi,ale Melka ani Jára svoje sóla neproměnili. Hartmaničtí poté proměnili svoji první příležitost v  gól a v zápětí přidali druhý a najednou domácí ztratili jistotu a soupeř  opět trestal z penalty za faul v šestnáctce.Z jasné záležitosti se stalo nepohledné drama ve kterém už ale probuzení domácí nedovolili hostům skórovat.Sami zahodili další šance ke změně výsledku.A tak všechny branky padly do jedné sítě S přehledem rozhodoval zkušený a přesný J.Abrahám

Branky: 25´Kodýdek, 33´Melka , 37´Sládek , 42´Šipla -  54´Mačuda, 66´Drha, 69´Šporl (PK).

Rozhodčí:Josef Abraham ; ŽK:0 : 1; Diváků : 105.

Sestava domácích:Kilián,Trubač,Michálek,Sládek,Dvořák,Šipla,Vodička,Jára Kodýdek L.,Melka,Heřman.  střídali: Kalčík,Kučera,Kodýdek.J.,Chodl

 

Hradešice B - Horažďovice B  0 : 3 (0 : 1)

Branky: 12. a 66. Forman Michal, 49. Greger Martin

Rozhodčí: Bošek Petr ; ŽK: 2:1 Diváků: 70

 

Veřechov – Neznašovy 2 : 1 (1 : 1)

Jaromír Hnídek

V utkání měli domácí mírnou převahu, několik šancí zahodili. Zvítězili zaslouženě.

Branky: 15min. Vítek Jiří, 66min. Král Luboš - 40min. Mlejnek Aleš

Rozhodčí - Bureš Jiří ;Diváků-50; ŽK 2:2

 

 

 1.  Týnec             14  10   3   1   50: 15    33 ( 12)

 2.  Ž.  Ruda A        14  10   2   2   47: 18    32 ( 11)

 3.  Běšiny            14   8   3   3   28: 13    27 (  6)

 4.  Veřechov          14   6   6   2   26: 22    24 (  3)

 5.  Hartmanice        14   6   4   4   32: 33    22 ( -2)

 6.  Malý Bor          14   6   3   5   34: 24    21 (  0)

 7.  Horažďovice B     14   6   3   5   35: 28    21 (  0)

 8.  Neznašovy         14   6   1   7   27: 21    19 ( -2)

 9.  Hradešice B       14   5   3   6   27: 26    18 (  0)

10.  Bolešiny          14   4   4   6   18: 42    16 ( -5)

11.  Kvasetice         14   3   4   7   22: 31    13 ( -5)

12.  Plánice           14   3   3   8   19: 31    12 ( -9)

13.  Myslív            14   3   2   9   15: 31    11 (-13)

14.  Hrádek B          14   1   1  12   14: 59     4 (-17)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku