Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÝ FOTBAL 19. – 20.3. 2011

 

PŘÍPRAVNÝ  FOTBAL     19. – 20.3. 2011

 

Svéradice - Sedlice 3:1 (1:1)

Václav Dušek

Stejně jako před dvěma týdny Sušice si nyní Svéradice pozvali na generálku přední tým jihočeské I.A třídy Sokol Sedlice. První půlhodina patřila jednoznačně hostům, hrálo se především na polovině domácích a ti odolávali s vypětím všech sil. Právě po půlhodině hry předvedli hosté hezkou kombinační akci, když centr Hornáta vtipně přenechal do výhodnější pozice "exchanovický" Martin Běloušek "exklatovskému" Petru Hovorkovi a ten utaženou střelou napálil míč k přední tyči Soukupovy branky. Hned za pět minut však domácí dokázali odpovědět. Jiřinec zakroutil přímý volný kop na hlavu Makovce, který odrazem o tyč poslal míč do sítě za brankáře Charváta. Do druhého poločasu obě mužstva prostřídala a v této části hry začala pšenka kvést spíše domácím hráčům. Hosté si žádnou brankovou příležitost nevypracovali, naopak domácí brankami Zajíce a Vlčka strhli vítězství na svou stranu.

Branky: 35.Makovec Stanislav, 75.Zajíc Luboš, 81.Vlček Jakub - 30.Hovorka Petr

Rozhodčí: Dušek Václav, hráno bez karet, 30 diváků

Sestava Svéradic: M.Soukup - Bouše, Vonášek, Martínek, Herout, Suchan (Vlček), L.Soukup (Šlehubr), Jiřinec (Petřík), Zajíc, Makovec, Mareš

 

Hrádek "A" - Vacov  2 : 8 (0 : 2)

Václav Hána

V posledním přípravném utkání před zahájením jarní části sezony domácí opět prohráli. Domácí příznivci mohou jen doufat, že se jim tak nepovede i v mistrovských utkáních, protože jinak se čeká po roce účinkování v krajské soutěži sestup do okresu.

Branky: 60. Kolář, 75. Petrželka -  27., 36., 53., 89. Mach, 85., 88., Vojtíšek, 57. Blahouš, 72. Jankovič Rozhodčí   Abrahám ; diváků  30.

 

Nezamyslice -  Týnec  4 : 4 (2:2 )

Janda Milan

K poslednímu přípravnému utkání nastoupila mužstva v neúplných sestavách, ale na hře to nebylo moc vidět, neboť se hrál oboustranně útočný fotbal, který se divákům líbil. Hosté se ujali vedení po nedorozumění domácí obrany, ale po dvou pěkných akcí domácího útoků  se skóre měnilo na2:1, když obě branky střílel  Martin Soutor. Stav se  do poločasu měnil ještě jednou , to po faulu  kopali hosté pokutový kop, který proměnili aq tak se šlo do kabin  za stavu2:2. Druhý poločas domácí zpřesnili hru a opět šli do vedení po třetím golu Martina Soutora. Hosté opět vyrovnali na 3:3, ale proti byl Aschenbrenner ,který  strhl vedení na stranu domácích. Když se již zdálo o výsledku být rozhodnuto ,přišla velká chyba domácího brankáře a hosté v prodloužení srovnali na:4:4

Branky : Martin Soutor 3x, Jan Aschenbrenner 1x-  Havránek 2x,Frous2x

 

Bolešiny – SK Strážov  B   5  : 1 (3 : 0)

Hosté v prvním   Diváků:20

 

SK

poločase uspořádali pro domácí den otevřených dveří a toho využil střelecky disponovaný autor všech pěti branek Jan Roháč.

Branky : 3.,13.,28.,73. a 87. Roháč Jan – 84. Kalista Robert. Rozhodčí: Koura Radim. ŽK: 1 : 1, diváků: 30.

 

Hrádek B -  Hory Matky Boží  4 : 5 (4 : 2).

Václav Hána

Domácí "B" tým sehrál s účastníkem vyšší soutěže vyrovnané utkání, a když se zdálo, že utkání skončí nerozhodně, rozhodl o výhře hostů Hofman.

Branky: 32., 36. Pokorný, 72. Jánský, 79. Červinka - 16., 47. Procházka, 70., 71. Kuchyňka, 80. Hofman

 

 

MOCHTÍNŠTÍ MUŽI LADILI FORMU NA FOTBALOVÉ JARO

Karel Šot

Mochtínští muži v generálce na mistrovské jaro 2011 absolvovali v pátek a sobotu (18. a 19.3.) tři přípravné zápasy a to pod taktovkou nového trenéra Vladimíra Kudláčka. V obou týmech se dobrými výkony prezentovali i někteří mochtínští dorostenci.

 

Sokol Mochtín - SVA Atzenzell-Sattelbogen 4:2 (4:1)

Večerní páteční zápas na umělce v Sušici rozhodl domácí Mochtín již v prvním poločase. Po dvou brankách vítězů dali Tomáš Babka a Milan Matoušek.

 

Sokol Mrákov - Sokol Mochtín 2:3 (2:2)

Na výborně připraveném trávníku v Mrákově se hrál oboustranně útočný fotbal. Mochtín šel rychle do vedení Voráčem, ale domácí výsledek stačili do 20.minuty otočit na 2:1 goly Mlynára a Kohouta. Na 2:2 srovnával za Mochtín v závěru poločasu z VPK Jiří Dolejš, vítěznou branku vsítil v závěru utkání dorostenec Lukáš Bláha.

 

SK Kdyně 1920 - Sokol Mochtín "B" 7:4 (3:1)

Ani v poslední přípravě mochtínská rezerva neuspěla. Stačila sice na hřišti soupeře vstřelit čtyři branky (Novák, Křivánek, Kuželík, Kardoš), ale po hrubkách v obraně jich sedm inaksovala ! 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku