Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
FOTBALOVÉ JARO ZAČÍNÁ

FOTBALOVÉ JARO ZAČÍNÁ

Jiří Pojar

Pětice zástupců okresu Domažlice  v nižších fotbalových soutěžích zažijí o tomto víkendu premiéru v pokračování svých soutěží.

DIVIZE

V divizní skupině A má Domažlicko  dlouhé době dva zástupce.

V neděli 13.března  od 10.15 hodin se na umělé trávě v Příbrami představí dosavadní lídr tabulky Jiskra Domažlice, která nastoupí proti rezervě prvoligové 1.FK Příbram. Té patří v aktuální tabulce divize překvapivé nelichotivé čtrnácté místo s tří bodovým ,,náskokem“ před předposledním Hořovickem.,,Můžu s potěšením konstatovat že máme kádr bez zranění po hromadě. Vstup do soutěže je malá sázka do loterie,  myslím si že hráči jsou připraveni dobře a o body budeme bojovat. Bude záležet na sportovním štěstí, aby se k nám přiklonilo. Je škoda, že jejich Áčko sehraje ligové utkání se Slovanem  Liberec v sobotu a trenér A mužstva Roman Nádvorník určitě pošle několik hráčů k utkání Béčka“ řekl k zápasu trenér Zdeněk Michálek. Trenéři Jiskry dobře vědí co jeho mužstvo  v Příbrami čeká.,,Mám zprávy od svých zdrojů, že v přípravě podávali hráči Příbrami B velmi dobré výkony a hlavně utkání se SK Strakonicemi se jim povedlo a prohráli těsně 0:1 brankou s pokutového kopu. Jedná se o technický  mančaft mladé hráče kteří denně trénují a  jsou fyzicky dobře připraveni. Je to pro nás na úvod nepříjemný soupeř, ale musíme se s tím vyrovnat a víme co nás čeká“ dodal Michálek. Domažlice by rádi s Příbrami přivezli tři body, které by je udržely na prvním místě tabulky  případně by díky zaváhání svých pronásledovatelů (Bohemians a Strakonice) zvýšili svůj náskok. Hráči a vedení by si přálo aby je do Příbrami přijelo povzbudit co nejvíce fanoušků. Na podzim Jiskra svého soupeře porazila 2:1(0:0), když se dvakrát trefil Petr Mužík a za hosty vyrovnával na 1:1 Mojdl.  Odjezd autobusu je naplánován na 6.15 hodin od stadionu Střelnice.Rozhodčí: Blažej –Svoboda- Pospíšil.

Druhý zástupce Slavoj Koloveč (8.místo) bude hrát svoje utkání na horké půdě tabulkového souseda sedmého  FK Tábor v neděli 13.února od 14.30 hodin .Tábor bude určitě chtít v domácím prostředí odčinit  ostudnou porážku s prvního podzimního kola když si z Kolovče odvezl sedmi gólový výprask za výsledek 7:1. Branky vstřelily :vlastní, Pavlík, Černohorský, Šperl 3, Došlý. Tábor bude mít opět problémy se složením kádru. Do začátku soutěže se nepodařilo zaregistrovat na hostování největší hvězdu exligistu Tomáše Hunala ani Jana Stoszeka (Viktoria Žižkov), kteří na podzim v Táboře působily. Další posilu  píseckého Josefa Komárka snad zaregistrují Táborští dnes (pátek 11.března). Jedinou zimní posilou je záložník Jiří Rabiňák z druholigové Viktorie Žižkov.,, Bude to pro nás těžké utkání dobře víme, že se Koloveč posílil a má nového trenéra pana Krejčího, ale i přes tuto naše vnitřní problémy chceme maximálně bodovat uvedl trenér FK Tábor Jan Klimek.Rozhodčí: Melichar- Miška- Janíček.

Krajský přebor

V KP  FK Holýšov se v neděli představí svým divákům. Na úvod jej čeká velmi silný soupeř FK Tachov. O jeho síle se v nedělní generálce přesvědčila Domažlická Jiskra remízou 1:1. Tachov hlavně v prvním poločase dokud mu stačili síly předváděl pohledný kombinační fotbal.,,Naším cílem je řádně potrápit lídra soutěže Spartak Chrást. Chceme bodovat a nejlepší by pro nás byli tři body. Holýšov jsme samozřejmě sledovali a víme co nás tam čeká“uvedl stručně  k utkání předseda FK Tachov Petr Morgenstein.Rozhodčí:Simbartl-Petržilka-Jan Cihlář.

1.A TŘÍDA

První mužstvo 1.A třídy plzeňského kraje Jiskra Domažlice B zajíždí v sobotu 12.března do Klatov na předměstí k  soupeři VD Start Luby. Na podzim si ,,Benfika“ s tímto soupeřem poradila v celku jednoznačně 4:0 po brankách Hartla 2, Ferry a Pavlíčka. ,,Dnes na treninku(11.března) se domluvíme s panem Michálkem s kým budu moct počítat na toto důležité úvodní utkání. Jedeme tam vyhrát. Chybět bude Ferra. Naopak Pavlíček s Vísnerem už budou k dispozici a stávající hráči jsou v pořádku. Tento duel bude řídit trojice rozhodčích

Kohout-Duda-Kulhánek.

Další zástupce Dynamo Horšovský Týn se přes zimu posílilo a v úvodním zápase se mělo představit na  hřišti Sokola Blovice s kterým na podzim remizovalo 0:0. Utkání bylo odloženo kvůli nezpůsobilému terénu a soupeři musejí sehrát utkání do 30.března 2011. Podobně nebude hrát v krajském přeboru vedoucí Spartak Chrást s TJ Přeštice a Čechie  Příkosice se Slávií Vejprnice.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku