Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
VELKÁ CENA PŘÍPRAVEK SK KLATOVY 1898

  VELKÁ CENA PŘÍPRAVEK SK KLATOVY 1898  

Převzato z webových stránek SK Klatovy 1898

     Na sobotu 5. března a neděli 6. března 2011 připravil SK Klatovy 1898 pro kategorii mladších a starších přípravek halový turnaj v hale ZŠ Klatovy. Do turnaje mladších přípravek se přihlásilo devět týmů a v turnaji starších přípravek se utkalo dvanáct zástupců z celého kraje.

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

     Devět týmů se utkalo v systému každý s každým. Do systému turnaje byla vložena novinka. Za výhry či remízy nebyly udělovány žádné body. O pořadí rozhodoval počet vstřelených gólů, vítězem turnaje se stal tým, kterému se v průběhu turnaje podařilo nastřílet všem soupeřům největší počet gólů. Toto pravidlo stále míchalo průběžným pořadím. Na prvním místě se střídal náš tým A, Jiskra Domažlice, Start VD Luby a TJ Přeštice. Závěr turnaje zvládli nejlépe hosté z Domažlic. Náš tým skončil na druhé příčce, když nastřílel stejný počet branek jako třetí Luby. O pořadí mezi těmito týmy následně rozhodl menší počet obdržených branek, který vyzněl lépe pro naše kluky. Do turnaje jsme nasadili i druhý tým, který získával na turnajích první zkušenosti, soupeři však byli nad jejich naše síly a nepodařilo se jim vstřelit ani jeden gól.

Pořadí

1. Jiskra Domažlice - 14 gólů, 2. SK Klatovy 1898 A - 11 gólů, 3. Start VD Luby - 11 gólů, 4. TJ Přeštice - 8 gólů,  5. SKP Okula Nýrsko - 6 gólů, 6. FK Dukla Janovice - 4 góly, 7. FC Viktoria Plzeň - 3 góly, 8. TJ Sušice - 1 gól, 9. SK Klatovy 1898 B - 0 gólů

 

Sestavy a ohlasy trenérů SK Klatovy 1898: Klatovy A : David Šulda, Jakub Šantora, Michal Jiřík, Karel Šesták, Michal Jiřík, Jiří Štingl, Petr Staněk, Lukáš, Marek, Jan Bejvl, Aleš Matějka.  Trenéři : Karel Šesták, Zdeněk Bárta  ohodnotili výkony svých svěřenců takto:      „Všechny hráče nelze nic jen pochválit a odměnou za jejich kolektivní výkon byly dlouho očekávané medaile ze stříbrného kovu. Nasazení a snaha o vstřelení co nejvíce gólů nelze ani jednomu hráčů z týmu upřít. Turnaje se povedl Jakubovi Šantorovi, která na sebe tentokrát vzal úlohu střelce."

Klatovy B : Michal Balák, Ondřej Burcal, Karel Kovářík, Jiří Jánský, Martin Makovec, Matyáš Havlíček, Matyáš Karásek, Oliver Bajza, Lukáš Šlechta, Šimon Bejvl, Jakub Fiala. Trenéři Ludvík Fremut, Ondřej Karásek.      „ Jsme velice potěšeni, že kluci v turnaji několikrát předvedli, kličky a finty, které se na trénincích učíme. Soupeřům jsme stačili v první polovině turnaje, poslední utkání už byly nad naše síly. Škoda, že se nám nepodařilo vstřelit ani jeden gól, což by bylo určitě odměnou za odhodlání, s kterým kluci šli do každého utkání." 

STARŠÍ PŘÍPRAVKA

 

      V neděli startovalo v turnaji starších přípravek  dvanáct týmů které rozdělili pořadatelé do dvou  skupin Hrálo  se systémem každý s každým . Podle umístění ve skupině  pak každý tým  utkal se soupeřem z druhé skupiny o celkové umístění. Hrálo se dle tradičních pravidel s bodovým systémem.

Skupina A

    Ve skupině A tvrdily od začátku muziku týmy FK Tachov, Senco Doubravka a náš tým „A". Ve skupině nakonec skončili první tři týmy se stejným počtem bodů a pouze s jednou porážkou. Dle dalších kritérií postoupil do boje o medaile tým Senco Doubravka a FK Tachov. Domácí Klatovy  se musely spokojit s bojem o celkové 5. místo.

 

1. Senco Doubravka, 2. FK Tachov, 3. SK Klatovy 1898 „B", 4. TJ Sušice, 5. Sokol Měčín, 6. Sokol Nalžovské Hory

 

Skupina B

    Ve skupině B kraloval tým SKP Okula Nýrsko, za kterým se rozhořel veliký boj o druhého postupujícího do semifinále. Po závěrečném účtování byly počty nejpříznivější pro náš tým „B". Třetí příčka zbyla pro Jiskru Domažlice a čtvrtá skončila Viktorka Plzeň.

1. SKP Okula Nýrsko,  2. SK Klatovy 1898 „B", 3. FC Viktoria Plzeň, 4. Jiskra Domažlice, 5. SK Kdyně 1920, 6. Start VD Luby

Finálová část

     První semifinále bylo jasnou záležitostí vítěze A skupiny Senca Doubravky, který rozdrtil naše béčko 5:0. V druhém si SKP Okula Nýrsko poradil s týmem FK Tachov a vyhrál poměrem 1:0. Radost domácím funkcionářům udělalo béčko , když vyhrálo duel s Tachovem  1 : 0  v  malém finále o bronzovou příčku . Velké finále přineslo drama v penaltovém rozstřelu. Nýrsko se ujalo vedení, bylo v první polovině utkání lepším týmem, v druhé části však hráči Okuly polevili a jejich zaváháni využili hráči Senca k vyrovnávací brance. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější hráči Senca a odvezli si zlaté medaile za vítězství. Hráči přípravky SK  Klatovy A po vítězství  2 : 1  nad Jiskrou Domažlice obsadili 5. místo.

1. Senco Doubravka, 2. SKP Okula Nýrsko, 3. SK Klatovy 1898 B, 4. FK Tachov, 5. SK Klatovy 1898 A, 6. Jiskra Domažlice, 7. FC Viktoria Plzeň, 8. TJ Sušice, 9. SK Kdyně 1920, 10. Sokol Měčín, 11. Start VD Luby, 12. Sokol Nalžovské Hory

Sestava Klatovy A :  Ondřej Valeš, Tomáš Daněk, Jan Havlíček, Václav Valečka, Bohdan Shklyarskyy, Petr Andrlík, Petr Šimek

Trenér  Zdeněk Mazanec na adresu svých hráčů uvedl:      „V turnaji kluci pouze jednou prohráli a jako jediný porazili vítěze turnaje Senco Dobravku. Ročník 2000 máme v klubu početně slabý. Škoda, že se k nasazení pětice Valeš, Daněk, Valečka, Havlíček a Shklyarskyy nepřidali ostatní. Za předvedený výkon nemusí kluci klopit hlavu."

Sestava Klatovy B : Ondřej Mareš, Matyáš Bilíček, Dominik Baxa, Tomáš Partyngl, Petr Jílek, Radek Makovec, Matyáš Barborka, Jakub Jirotka, Ondřej Javorský

Trenéři  Radek Bilíček, Pavel Baxa :      „V týdnu před samotným turnajem řádila v našich řadách chřipka a ta si vynutila i drobné změny v jinak standardní sestavě. Ve velmi silně obsazeném turnaji jsme však dokázali být ve většině případů pro o rok starší mužstva víc než důstojným soupeřem a nakonec uhráli k překvapení všech krásné 3. místo. Kluci bojovali od prvního zápasu. Jejich výkon gradoval jasným vítězstvím nad Viktorií Plzeň, a právě to nám zajistilo postup do semifinálové skupiny. V ní už bylo nad naše síly fyzicky i fotbalově vyspělejší mužstvo Senco Doubravky. V zápase o 3. místo se k nám naopak přiklonilo trochu štěstí a po chytře rozehraném rohovém kopu v samotném závěru polovlastním gólem porazili mužstvo z Tachova. Všichni, kteří si vybojovali bronzovou medaili, zaslouží velkou pochvalu, ale vyzdvihnout bychom chtěli výkon Matyáše Barborky. Přestože nastoupil pro něj na nezvyklém místě v sestavě, byl hodně aktivní a svojí hrou připravoval šance pro ostatní spoluhráče."

Pro oba turnaje bylo připraveno slavnostní vyhlášení s bohatou tombolou, v které jsme rozdali 140 věcných cen.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku