Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÝ FOTBAL 5. – 6. BŘEZNA 2011

 

PŘÍPRAVNÝ FOTBAL   5. – 6. BŘEZNA 2011

 

Spvgg Kirchdorf – Klatovy   1:5 (0 : 0)

V.Kopřiva

Branky za Klatovy  : Hanzlík 2, Matějka J, Votípka, Matějka D,

Sestava Klatov: Chaluš, Homolka(50.Matějka D), Ulrych, Vonášek, Gajdušek(46.Vacovský) , Skala , Vítovec, Meszáros, Hanzlík, Matějka J, Dytrt(60 min.Votípka)

Rozhodčí : Simbartl

 

Chanovice -  Svéradice  2 : 1 (1 : 1)

Jiří Štěrba

Branky : Kostka, Polena Josef - Zajíc

Rozhodčí : Dušek . Diváků: 30.

 

Sušice  -  Sedlec  0 : 1 (0 : 1)

Sušičtí  proti čtvrtému týmu 1.A třídy jihočeského regionu nastoupili z důvodu nemoci a zranění (z opor chyběli např. Sládek, Szedmák a další) v silně omlazeným kádrem bez šesti hráčů. Ve vyrovnaném zápase hraném na hřišti ve Velkých Hydčicích rozhodla branka Vonáška  v závěru prvního poločasu. Domácí měli největší příležitost k vyrovnání po změně stran, kdy nastřelili Chmelíkem břevno Charvátovy svatyně .

Branka: Vonášek.

Rozhodčí: Petr Bošek

Sestava Sušice : Čížek – Bešta, Kalný, Mataše, Klíma – Fuchs, Hubáček, Jech, Bachroň – Farták , Chmelík.

 

Velké Hydčice - Mochtín 1 : 3 (0:1)

K.Šot

Utkání na výborném, ale místy nečekaně kluzkém terénu mělo jen průměrnou úroveň. Mochtín šel do vedení ve 43.minutě brankou Jana Kula, po přestávce (v 60.min.)se přesně k tyči trefil mladíček Jiří Flodr , na 3:0 pro hosty zvyšoval po přihrávce Ji.Dolejše v 66.minutě P.Sysel. Snaživý domácí tým Tatranu se dočkal čestného úspěchu v 75.minutě, když po rozehraném VPK Barborkou se z voleje ukázkově trefil pod břevno Kropáček. Hrálo se slušně, bez karet, rozhodoval Petr Bala ze Žichovic.

 

Nezamyslice - Pačejov  3 : 0  (2 : 0)

Janda Milan

Domácí nastupovali k prvnímu utkání po zimní přípravě, ve kterém hostili rozehraný tým Pačejova v silně kombinované sestavě a měli ze zápasu strach. Začátek patřil hostům, ale dobrá obraná hra v čele s brankářem Martinem Rittrem přežila bez obdržené branky a ve22minutě po faulu na pronikajícího Musila se domácí ujali vedení po střele z penalty . Pokutový kop proměnil Jan Aschenbrenner. Po tomto golu se domácí osmělili a vyrovnali hru. Hosté dále neproměňovali vyložené šance a tak přišel další trest. Po rohovém kopu Aschenbrennera se trefil hlavou František Ritter. Druhý poločas kopíroval ten první a tak hosté neproměňovali šance a domácí zvýšili na3:0 po velkém závaru před bankou hostů se nejlépe zorientoval Aschenbrenner Jan. Po tomto golu se utkání dohrávalo v poklidu, neboť unavení hosté z důvodu zátěže v rámci soustředění na zvrat již neměli.

Branky : 22.  a 58. Aschenbrenner Jan,40. Ritter František

Rozhodčí:  Holeček Miroslav    ŽK: 0:0 ČK: 0:0            Diváků:15

 

Poříčí - Žichovice  1 : 1 (1 : 0)

Jan Škrle

V přátelském utkání se v pátek večer na umělce ve Strakonicích střetly Poříčí s Žichovicemi, celkem z Klatovska. Západočeši odpověděli na Hanzlíkovu trefu Štěpánem, který vyrovnal na konečných 1:1.

Pro domácí to bylo již třetí utkání v zimní přípravě. Ve dvou předchozích porazili Cehnice 1:0 a prohráli se Štěkní 1:4. Trenéři se museli odejít bez Jiřího Zábranského (teplota), Štěpána Podskalského (zranění), Michala Brabce a Viléma Strakoše, který oznámil, že na jaře už hrát nebude.

„Je nás zatím málo, asi budu muset do jarních bojů obout kopačky, když bude potřeba nastoupit,“ poznamenal poříčský trenér Miloš Dohanič, že bude muset opět vybalit fotbalové nádobíčko. „Máme zde hodně mladých hráčů, tak je chceme postupně zařazovat do sestavy. Brankář Němec a Harenčák hráli na podzim právě v Žichovicích a jednáme, zda by u nás mohli na jaře hrát."

Hosté hrají okresní přebor Klatovska a jsou na prvním místě, chtějí postoupit. Mužstvo trénuje bývalý hráč Vacova a Horažďovic Lukáš Mourek, který do Žichovic dojíždí z Rohanova u Javorníku. První poločas byl vyrovnaný, domácí se ujali vedení ve 26. minutě Zdeňkem Hanzlíkem, který unikl a proměnil svou šanci - 1:0. Po změně stran, kdy nastoupil u hostí i trenér Lukáš Mourek, se jim podařilo vyrovnat v 73.minutě , kdy se trefil Antonín Štěpán a vyrovnal na konečných 1:1.

Další zápas sehrají fotbalisté Poříčí v sobotu opět ve Strakonicích na umělce od 18.00, kdy hostí celek Dražejova, který hraje okresní přebor Strakonicka.

Branky: 26. Hanzlík - 73. Štěpán. Rozhodčí: Hodánek. Přihlíželo 30 diváků.

Sestava Žichovice: Sládek - Jeřábek, Frýzek, Malý, Štěpán - Beneš, Chod, Šiška, Stujík - Švehla, Hozman (Mourek, Šimáček, Piller). Trenér hrající Lukáš Mourek.

 

Hrádek - Volyně 1:2 (1:1)

Václav Hána

Za krásného jarního počasí sehrál TJ Svatobor Hrádek druhé přípravné utkání. Tentokrát přijel soupeř z jižních Čech z Volyně. Domácí nastoupili oslabeni o čtyři hráče oproti  minulému utkání. Jak se během utkání ukázalo, nejvíc chyběl Radek Holeček, ale přesto bylo utkání, hlavně v prvním poločase, vyrovnané. Již ve druhé minutě se prosadil hostující útočník Chochol  0:1. Ale v 11. minutě však nestárnoucí Libor Kutil vyrovnal a dokonce poločasu se střídaly šance na obou stranách.

O přestávce vystřídali domácí některé hráče, nastoupili někteří dorostenci a hosté začali Svatobor přehrávat. Ale nedokázali překonat domácí obranu. A když se již zdálo, že utkání skončí nerozhodně, utekl domácí obraně v 87. minutě Škopek a rohodl o výhře hostů 1:2.

Branky: 11. Libor Kutil -  2. Chochol, 87. Škopek

Rozhodčí: Abrahám, Diváci:40

 

TJ Měcholupy - So Mochtín "B"  1:0 (0:0).

K. Šot

Na kluzkém terénu se hrála vyrovnaná partie s řadou šancí na obou stranách. O výsledku rozhodla 60.minuta , ve které potrestal zaváhání hostující obrany domácí D.Bálek.

Žichovice - Dl. Ves 3:3

Lukáš Mourek

Hrálo se bojovné utkání, ve kterém měli navrch žichovičtí hráči. Po 2 střelách na branku domácích to bylo opět 0:2, nicméně vyrovnánací a opět velmi lacinou branku na 3:3 dali v závěru utkání hosté. V tomto utkání dostali příležitost všichni hráči širšího kádru, od tohoto týdne se bude krystalizovat sestava pro jarní boje okresního přeboru.

Branky za domácí: Šiška, Chod, Malý.  Rozhodčí: Bala. Diváků: 50.

Sestava: Sládek- Štěpán, Frýzek, Malý, Jeřábek - Stulík, Šiška, Chod, J. Beneš - R.Beneš, Hozman

Střídali: Švehla, Šimáček, Piller, Mourek.

V týmu domácích chyběl  vedle Brože rovněž  Jiří Harenčák který přestoupil do Poříčí na Strakonicku a do stejného klubu zamířil na hostování  Rudolf Němec.

 

Luby – Nýrsko 2:1 (1:1).

Branky Lub: Hradecký, vlastní.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku