Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÝ FOTBAL 26. – 27.2. 2011

PŘÍPRAVNÝ  FOTBAL   26. – 27.2. 2011

 

Tatran Chodov - Sokol Mochtín  2:3 (1:2).

Karel Šot

V dalším přípravném zápase se mochtínským fotbalistům dařilo. Tentokráte zvítězili v Chodově nad místním Tatranem, který patří k předním týmům I.B třídy, sk.A. Hrálo se na kluzkém terénu, k vidění bylo spoustu šancí na obou stranách. Vyrovnaný 1.poločas vyhráli hosté 2:1 goly Voráče a Babky, ve druhé části hry pak byl Mochtín lepší, výhru jistil golem Kul, další tutovky zahodili Dolejš, Kul i Babka.

 

FK Horažďovice - TSV Regen 3:2 (1:1)

Přípravné utkání hrané na UMT v Sušici skončilo cenným vítězstvím Horažďovic nad týmem, který je v městě na Otavě na soustředění.

Branky za FK Horažďovice: Petr Mičkal 2, Robert Beneš. Rozhodčí: Bošek

 

Hrádek A - Žichovice  3:1 (3:1)

Karel Sládek

V sobotu za krásného slunečného počasí, na výborně připraveném trávníku náhradního hřiště, sehrál Svatobor Hrádek první přípravné utkání . Pro soupeře ze Žichovic , který po podzimu vede okresní přebor to byl v pořadí druhý přípravný duel.

O konečném výsledku rozhodly hrubé chyby v žichovické defenzivě. Ve vyrovnaném prvním poločase se vedení ujali jako první domácí, když střelu Holečka z trestného kopu brankář Sládek podcenil a bylo to 1:0. Hosté vyrovnali Šiškovou penaltou, která byla odpískána za faul domácího obránce na posilu  hostů z Katovic Honzu Beneše. Domácí však do konce poločasu přidali další dvě branky, když nejprve domácí Matějka využil po rohovém kopu nedorozumění Jeřábka a Mourka a zanedlouho si přihrávku Matějky srazil do své branky Brož.

Ve druhém poločase byli žichovičtí v poli lepší, ale jejich akcím scházela finální přihrávka. Přestože svůj zápas odehráli během soustředění, únava byla znát spíše na domácích borcích. Stav z konce prvního poločasu už však žádný z celků nezměnil. Zápas splnil to, co se od něj během soustředění čekalo.

Branky: Holeček R., Matějka, vlastní – Šiška (PK). Bez karet. Diváků: 50. Rozhodčí:Bureš.

Sestava Žichovice : Sládek – Mourek, Jeřábek, Frýzek, Brož (Piller) – Beneš, Chod (Štěpán), Malý, Stulík (Hozman) – Švehla (Bala), Šiška.

Václav Hána  Hrádek : „ Svatobor od začátku Žichovice přehrával a výsledkem bylo vedení 3:0. Až poté Žichovice snížily na 3:1. V druhém poločase úroveň hry upadla a výsledek se již do konce utkání nezměnil.“

 

 

Sokol Sedlice – Chanovice   0 : 2(0 : 0)

Připravil a foto Jan Škrle

Přátelské utkání v sobotu na umělce ve Strakonicích. Zajímavostí zápasu bylo,že Chanovice trénuje Pavel Běloušek,který dělá předsedu v Sedlici za kterou nastoupil jeho synovec Martin. V dresu Chanovic hrají fotbalisté ze Strakonic Šrámek,Brom,Zelenka,Kostka a jsou zatím na 11.místě v krajském přeboru Plzeňského kraje. Trenér domácích Pavel Koubek již představil v mužstvu pro jaro novou posilu Petra Hovorku,který podzim odehrál ve Vodňanech, kde patřil mezi opory v útoku,po dlouhém zranění již začal naplno Milan Našinec a měli by spolu hrát v útoku.V tomto zápase se musel obejít bez Křišťana,Oblessra,Hornáta,Čabrádka.Pro domácí to byl první zápas ve 25. minutě měl jejich velkou šanci Petr Hovorka ale proti byl gólman Beke.Branky padali až ve druhém poločase,první dal Tomáš Kostka,který se nejlepé orientoval ve vápně a s přehledem prostřelil Radka Charváta.Druhou přidal v 71.minutě po akci Černohorského malý cizinec Drhbeckyj.

Pavel Koubek, trenér Sedlice : „Náš výkon byl nic moc. Kluci měli po čtyřech měsících poprvé balon, protože jinak se věnujeme spíše fyzické kondici. I když někteří hráčí moc trénovat nechodí. Chanovice uplatnily roli favorita a je vidět, že jsou sehranější než my.

Pavel Běloušek, trenér Chanovic: „ Sice jsme vyhráli 2:0, ale pořád nás trápí přechodová fáze do útoku. U vápna jsme málo nebezpeční. Sice máme balon ve své moci, ale nemáme vyložené šance. Na tom musíme ještě zapracovat, protože za dva týdny začínáme.

Branky:60.Kostka,71.Drhbeckyj.  Rozhodčí Rejžek 30 diváků

Sestava Sedlice:Charvát-Klíma,Mikeš,Svoboda,Hrouda(46.Našinec)-Pecko,Němec, Běloušek, Čapek-Musil(46.Sladký),Hovorka. Trenér Pavel Koubek

Sestava Chanovice:Beke-Šrámek,Brom,Zelenka,Patsch-Černohorský,Hrach,Kostka,Šimsa-Král,Drhbeckyj(Polena)Trenér Pavel Běloušek.

Ž Á C I

Přípravná utkání hraná na UMT v Domažlicích

Starší žáci :

Jiskra Domažlice  -  TJ  Sušice    0  :  2

Mladší žáci 

Jiskra Domažlice  - TJ  Sušice     1  :  0





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku