Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KLATOVY PŘEŠLY V POHÁRU PŘES PŘESTICE

KLATOVY PŘEŠLY V POHÁRU PŘES PŘESTICE

 

Po výhře v prvním kole krajského poháru nad Okulou Nýrsko čekal klatovské fotbalisty ve druhém kole silný soupeř a věčný rival , účastník krajského přeboru TJ Přeštice. Přestože podle losu měly Klatovy výhody domácího prostředí musely na poslední chvíli přeložit z důvodu nezpůsobilého hřiště ve Velkých Hydčicích  do Přeštic. O  výsledku tohoto duelu který skončil nerozhodně 1:1 se rozhodovalo až ve střelbě pokutových kopů ve kterých byli nakonec úspěšnější svěřenci trenéra Vašici kteří se tak mohou radovat z postupu do dalšího kola.

 

Klatovy - Přeštice  1  :   1   (1:0)

Rozhodčí :Mazán

Střelci branek:Klatovy - 37 min.Hanzlík , Přeštice- 75 min.Bešta . Pokutové kopy 4:3 když za Klatovy byli úspěšnými střelci Janda,Vacovský,Chaluš,Vítovec (nedali  Meszároš,Hanzlík). U Přeštic  skórovali ze značky PK Vacík,Bouc,Uzlík a naopak nebyli úspěšní  Bešta,Hrdlička a Přibáň

Sestava Klatov:Chaluš,Veselka,Ulrych,Skala(Vacovský)Matějka D.(63 min.Votípka)Vítovec,Hanzlík,Meszároš, Gajdušek,Dytrt(73 min.Homolka),Janda.

Trenér Luboš Vašica : " Hrálo se na přírodní trávě, takže i styl hry byl jiný než na „umělce“. Bylo vidět, že je to soutěžní zápas a tomu odpovídala atmosféra před zápasem i výkon kluků. Hráči přistoupili k utkání soustředěně a zodpovědně a můžu říct, že 75 minut jsme byli lepším týmem a až na jednu chybu, po které Přeštice ze standardní situace vyrovnaly, jsme soupeře prakticky k ničemu nepustili. S výkonem hráčů jsem byl velice spokojený,“ zhodnotil utkání klatovský trenér Vašica.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku