Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
TRENÉRA JIŘÍHO BRABCE V SUŠICI STŘÍDÁ JIŘÍ KYSILKA

 

TRENÉRA JIŘÍHO BRABCE  V SUŠICI STŘÍDÁ JIŘÍ KYSILKA

Dva týdny před zahájením jarní sezóny druhé nejvyšší krajské soutěže mužů 1.A třídy dochází  na postu trenéra v Sušici k další změně. Nového trenéra představili hráčům funkcionáři klubu na pátečním tréninku. Nejedná se o novou tvář. Střídání trenérů, kdy Jiřího Brabce nahradil Jiří Kysilka, znamená změnu trenérských kádrů v rámci klubu a proto nebyl pro součastné hráče TJ Sušice žádnou neznámou.

Jiří Kysilka bydlí v  Kašperských Horách, kde působil jedno období jako předseda místního fotbalového klubu. Bylo to právě v době, kdy v tomto klubu byla velice šikovná, talentovaná  fotbalová generace a tehdy se zrodila spolupráce pana Kysilky se sušickým fotbalovým klubem. V Sušici talentovaní fotbalisté  z K. Hor vyrůstali v mládežnických týmech a někteří po svém návratu do svého mateřského klubu nyní tvoří pilíř budoucích úspěchů fotbalu v tomto městě.  Jinou cestou vykročili oba synové Jiřího Kysilky, starší jednadvacetiletý Tomáš  a  o dva roky  mladší Jiří. Oba zůstali v Sušici, kde jeden  hraje za A a druhý za B tým a jsou stále v jednom klubu spolu s otcem, který přechází k prvnímu týmu mužů Sušice od místní rezervy.

„Od nového ročníku v klubu razíme cestu společné trenérské přípravy hráčů obou týmů dospělých.  Od změny na postu prvního trenéra si slibujeme výrazně lepší komunikaci mezi A a B týmem a ostatními funkcionáři klubu, než tomu bylo doposud“ řekl k poslední trenérské rošádě v TJ Sušice předseda klubu Vratislav  Krulich.  Ten také potvrdil, že v roli asistenta zůstává nadále Ladislav Blažek a případná volba dalšího  asistenta a spolupracovníků u  A týmu je plně na novém kouči sušických fotbalistů Jiřím Kysilkovi. „Rád bych ještě touto cestou chtěl poděkovat Jiřímu Brabcovi za vykonanou práci ve prospěch sušického fotbalu“ dodává předseda sušického klubu.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku