Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V TURNAJI STARŠÍCH PŘÍPRAVEK DOMINOVALA OKULA NÝRSKO

 

PŘÍPRAVKA NÝRSKA DOMA DOMINOVALA

 

Ivan Pavlík

Minulý víkend patřil ve sportovní hale ZŠ Komenského v Nýrsku těm nejmladším fotbalistů. Kvalitně obsazenému nedělnímu turnaji mladších žáků ve kterém dominovalo mládí SK Klatovy 1898 předcházelo sobotní turnajové klání starších přípravek ročník narození 2000 a mladší. Turnaje se zúčastnilo celkem 8 týmů, které byly rozděleny do 2 základních skupin. Z každé skupiny postoupily dva první týmy do skupiny o 1. – 4. místo a zbývající dva týmy do skupiny o 5. – 8. místo. Hrálo se 1x13 min s tím, že vzájemné zápasy ze skupin se přenášely do konečné tabulky o celkové pořadí. Palmu vítězství si odnesl  domácí tým Okuly Nýrsko . Tým který prošel turnajem bez ztráty bodu své celkové vítězství vybojoval v bitvě bohaté na branky kdy zdolal  fotbalové talenty Senco Dobravka které skončily  na místě druhém.

Na závěr turnaje byly vyhlášeny individuální ceny. Brankářem turnaje se stal David Edelman z Rokycan, hráčem Martin Bastl z Nýrska a střelcem Vojtěch Černý z Domažlic, který zvítězil v závěrečném rozstřelu čtyř hráčů se 6 brankami.

 Klikni zde   KOMPLETNÍ VÝSLEDKY STARŠÍCH PŘÍPRAVEK 12.2. 2011 V NÝRSKU  

 

 Vítěz turnaje - tým SKP Okula Nýrsko 2000, který jako jediný prošel turnajem bez jediné porážky. Horní řada zleva: Jakub Pavlík, František Hoidn, Martin Šmíd, Martin Bastl. Dolní řada zleva: Adam Vacek, Martin Toul, Michael Brož





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku