Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Koloveč dala Horažďovicím šestku

 

KOLOVEČ  DALA HORAŽĎOVICÍM ŠESTKU

 

Na přírodním trávníku ve Velkých Hidčicích se v sobotu 12. února střetl nováček a osmý tým divizní skupiny A Slavoj Koloveč proti čtvtému celku 1.Atřídy FK Horažˇdovice.

FK Horažďovice – Slavoj Koloveč  0:6  (0:1)

Jiří Pojar

V prvním poločase měla Koloveč častěji balon na svých kopačkách a svoji převahu zůžitkovali   v závěru poločasu když otevřel skóré zápasu nová akvizice v dresu Slavoje Sokolovský Jiří  Vůjtěch 0:1. Ve druhém poločasu už převzali nad osudem zápasu nadvládu hosté, kteří si postupem času zvykli na přechod z umělé trávy na přírodní a padali hezké branky. V 55. minutě se prosadil vystřídavší  Kožíšek , který se prosadil po kombinaci Paláska a Doška 0:2. V 70. minutě se po centru hlavou prosadil Černý 0:3. Další branky přidali Doležal  Mour a závěrečnou branku přidal Duchoň v 80. minutě na   konečných 0:6.,,V prvním poločase jsme si zvykali na přírodní trávník a dostávali se do polo šancí. Podařilo se nám skórovat Vůjtěchem.Ve druhém poločase to už byla jednoznačná záležitost a mohli jsme vyhrát větším rozdílem,  kdybychom proměnili svoje šance. Jsem zklamaný z výkonu domácích , protože jsem si myslel , že budou klást větší odpor přitom se hrálo na jednu bránu. My jsme si vyzkoušeli rychlé protiútoky a kombinační hru. Testujeme nové posily jako je  brankář Erik Makó, který je kmenovým hráčem FK Tachov, ale naposledy působil právě v rezervě  Baníku  Sokolov.  Stoper Jiří Duben a Jan Vůjtěch defenzivní záložník taktéž z druholigového Baníku Sokolov, oba na  podzim hostovali v  1.FC Karlovy Vary hrající ČFL. Vše je v jednání a uvidíme jak se z jejich mateřskými kluby domluvíme pokud se tak stane tak to budou velké posily.“ uvedl k zápasu trenér Karel Krejčí. Trápí nás špatné počasí a na moje gusto hrajeme mnoho  zápasů. Já osobně bych nehrál turnaj na Doubravce, protože se proti nám  chtějí mužstva s nižších soutěží vytáhnout je to vyhecované. Pro mě je lepší hrát proti mužstvům se třetí ligy, protože jsou fotbalovější. Musím respektovat to, že hrajeme na turnaji na Doubravce do, kterého jsme se  do předu přihlásily“ říká Krejčí a pokračuje ,,měli jsme hodně nemocných. Absolvovali jsme hodně běhání delších úseků. V další fázi přípravy se musíme zaměřit na herní tréninky a na balón a výbušnost“ . Po zranění se na hřiště dostal ve 35. minutě i stoper Petr Majlát, který nahradil zraněného Dubna( zraněné koleno). Dalšími  soupeři  Kolovče budou v úterý Příkopce a v sobotu Horní Bříza oba účastníci krajského přeboru.

Sestava Slavoje Koloveč: Erik Makó- Lukáš Došek, Radek Černý,  Jiří Duben(35.Petr Majlát), Jan Milota-  Jan Duchek(65. Jiří Doležal), Roman Baxa(60. Miroslav Duchoň),  Jiří Vůjtchěch, Vojtěch  Mour, Josef Parlásek-Václav  Šperl(46.Vlastimil Kožíšek)  Trenér Karel Krejčí.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku