Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V PŘESTŘELCE BÉČEK VYHRÁLY DOMAŽLICE

V PŘESTŘELCE BÉČEK VYHRÁLY DOMAŽLICE

 

 Malé derby  divizních rezerv vyhrála Jiskra Domažlice,  když v poločase prohrávala hrozivých  1:4 ! Dalším kolem pokračoval turnaj v Horšovském Týně o pohár předsedy TJ Dynamo.  Střetl se lídr 1.A třídy Jiskra Domažlice B a lídr okresního přeboru Slavoj Koloveč.  V dramatické přestřelce se diváci dočkali devíti branek a to jich ještě mnoho hráči obou mužstev neproměnili.

 Jiskra Domažlice B  -  Slavoj Koloveč B 5:4 (1:4)

Jiří Pojar

Kdo z diváků dorazil na umělku v tejně až v desáté minutě prvního poločasu tak přišel otři branky v síti brankáře Domažlic Františka Lorence. Do prvního pokusu se dostala Jiskra když po autovém vhazování na pravé straně u brankové čáry dostal k míči Jiří Hartl našel přesnou přihrávkou nabíhajícího Víťu Kohouta ten, ale přestřelil branku hostů. Ve čtvrté minutě se do první šance Kolovče dostal Souček ale skóre se neměnilo. Až o minutu později se po pravé straně probil Pergl nacentroval před branku na nabíhajícího Součka ten už se nemýlil a prostřelil Lorence v brance Jiskry 0:1. O dvě minuty později musel včastným vyběhnutím likvidovat šanci Pergla. O chvilku později zahrával Koloveč pokutový kop po faulu ve vápně na Součka, kterou zahrával Duchoň a Lorenc mu vystihl směr balón tečoval míč,který se dostal za jeho záda 0:2. V jedenácté minutě už to bylo 0:3,když Duchoň vysunul Tomáše Pergla a ten střelou do dolního rohu zvýšil 0:3. Výpad  otevřené obrany  po ose Rojt-Mašek ten přihrávkou našel Kohouta  střílel vedle levé tyče Kolovče. V 15.minutě vystihl nepřesnou rozehrávku Slavoje Hošek vysunul Maška a ten se 17 metrů orazítkoval pravou tyč branky Tokora.Ve 25.minutě to bylo     0:4 to předvedli hosté rychlí brejk po ose Jan Kufner-Tomáš Pergl- Miloslav Duchoň který v závaru před brankou dotíral tak že si Vojtěch Hošek dal vlastní branku. Ve 33. minutě se konečně branky dočkaly domácí Jiskra to Hošek vysunul Jana Maška po pravé straně ten se dostal do šestnáctky a z 14. metrů střelou o pravou tyč znížil na 1:4.  Do druhého poločasu hrající trenér Kolovče Miloslav Duchoň prostřídal hráče. Úvod vyšel lépe Domažlicím, kteří snížili v 50. minutě Tomášem Čadkem střelou se šestnáctky po vysunutí Janem Maškem na 2:4. V 65.minutě snížil Hartl na 3:4.minut později  se nejprve do šance dostával kolovečský Waldian a po rychlém kontru Mašek-Hartl a Krakeš prostřelil na 4:4 vystřídavšího  brankáře Pecla.V 84. minutě opět rychlý brejk a Jaroslav Krakeš vracel míč Jiřímu Hartlovy který střelou k pravé tyči rozhodl jak se později ukázalo o zisku tří bodů pro rezervu Domažlické Jiskry a konečného stavu 5:4.

Trenér Savoje Koloveč Miloslav Duchoň k utkání řekl:,,Myslím si že jsme hráli dobře hlavně v prvním poločase kdy jsme byli jasně lepší hodně měli hodně šancí . Do druhého poločasu jsem prostřídal a dal šanci našim dorostencům aby si okusili mužský fotbal. Ve druhém poločase už bylo poznat nasazení neskušených hráčů.Je to pro nás velká škoda, že jsme tak příznivý stav neudrželi“.

Jeho protějšek Ivan Rybár trenér Jiskry Domažlice B vyděl utkání takto:,,Dneska jsme nezvládli začátek utkání a po jedenácti minutách jsme prohrávali 0:3. Naše mužstvo podcenilo soupeře už jsem to pozoroval při rozcvičení .Na začátku utkání bylo  vidět, že nejsme ve své kůži. Chybělo    šest hráčů základního kádru což je pro nás velká ztráta mužstvu chyběla taková ta vnitřní síla.Ve druhém poločase musím mužstvo pochválit za bojovnost a že dokázalo obrátit nepříznivý stav. Stálo při nás štěstí, hru jsme otevřeli a soupeř útočil do otevřené obrany a nevyužil šance a my je naopak využili. Je to pro nás důležité vítězství pro sebevědomí hráčů“.

Rozhodčí: František Cihlář

Sestava Jiskry Domažlice: František Lorenc- Jiří Jurko, Radek Paluch(13.Jaroslav Krakeš),Tomáš Čadek, Jakub Ferra, Josef Rojt- Vojtěch Hošek, Martin Vísner(15.Tomáš Lešek),Víťa Kohout(85.Lukáš Zlámal)- Jan Mašek, Jiří Hartl. Trenér: Ivan Rybár

Sestava Slavoje Koloveč B: Milan Tokor- Václav Pergl, Tomáš Mastný, Martin Paulík, Jan Kufner-Tomáš Homolka,Miloslav Duchoň, Jiří Rejthar, Leoš Kruml- Tomáš Pergl,Jan Souček. Střídali: Miloslav Diviš, František Šlajs,Tomáš Šlajs, Štěpán Waldian, Milan Gabriel.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku