Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
STREJC SE BLÝSKL PROTI RAUBGATENU HATTRICKEM

STREJC SE BLÝSKL PROTI RAUBGATENU  HATTRICKEM 

Jiří Pojar

Jiskra Domažlice B – SSV Raubgaten   4:2 (0:2)

 Karel Strejc se na hrotu útoku blýskl hattrickem. Po roce a půl se na trávníku opět objevil talentovaný obránce Lukáš Zlámal, který nastoupil po těžkém zranění!

V pátek v 11. února v  18.00 hodin nastoupila rezerva Domažlické Jiskry proti účastníku německé  betzesoberligy  SSV Raubgaten, který je předměstím Stuttgartu a je   v   nedalekém německém  Neurkichenu na soustředění před blížící se jarní fotbalovou sezónou. Němečtí soupeři proto rádi využili možnosti, se utkat s lídrem 1.A třídy Plzeňského kraje.

Domácí trenér Ivan Rybár využil možnosti kvůli zraněním a nemocným doplnění kádru o tři talentované dorostence Tomáše Leška Jiřího Jurka a Tomáše Čadka.

Hned v úvodu zápasu se ve 13. minutě prezentoval individuální akcí útočník Jiří Hartl, ale střílel vedle branky Raubgatenu. Na druhé straně se měnilo skoré to hosté využili zaváhání domácích a bylo to 0:1. Tento moment Jiskru nepoučil. Přišla 25. minuta a hosté předvedli rychlý výpad do rozhozené domácí obrany. Po centru z pravé strany hostující útočník propálil

Brankáře Lukáše Freie 0:2. Domácí se nevzdávali a ve 32. minutě musel hostující obránce naposledy zachraňovat před přesnou křížnou přihrávkou Jiřího Hartla na nabíhajícího Jaroslava Krakeše.

Vstup do úvodu druhé půle měla Jiskra parádní. Ve 47. minutě se k odraženému míči v šestnáctce dostal Karel Strejc a propálil vše co mu stálo v cestě 1:2. O tři minuty později se ve stejné situaci ocitl opět Karel Strejc a německý gólman musel smutně lovit se své sítě m íč po druhé 2:2. Po té se hra přitvrdila. Po jednom se střetů zahrávali  Domažlice trestný kop Karlem Strejcem z pravé strany a balón a ten aniž by ho někdo tečoval doputoval po třetí za záda německého brankáře 3:2. Po tomto gólu se hra vyrovnala. Závěr zápasu ale patřil domácím a Jiří Hartl upravil na konečných 4:2.

Utkání bylo s obou stran  hodně vyhecované a bylo hodně tvrdé rychlé utkání. Raubgaten nás překvapili typickým německým fotbalem to znamená velký důraz a enormní nasazení a po zásluze vedli v poločase 0:2. Ve druhém poločase se nám povedlo během tří minut vyrovnat na 2:2 což soupeře zlomilo.  Musím říct že to bylo pro nás výborné utkání s kvalitním soupeřem pozitivně musím hodnotit výkon tří dorosteneckých hráčů Jurka, Leška a Čadka, které využiji i při utkání na turnaji v Horšovském Týně proti rezervě Slavoje Koloveč“.

Sestava Jiskry Domažlice B : Lukáš Frei- Josef Rojt, Lukáš Neumann, Jiří Jurko, Tomáš Lešek(46.Víťa Kohout)- Jaroslav Krakeš, Radek Paluch, Lukáš Waldmann(46.Tomáš Čadek), Vojtěch Hošek- Karel Strejc(80.Lukáš Zlámal), Jiří Hartl. Trenér: Ivan Rybár.

Rozhodčí: Ferdinand Forro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku