Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Sobota 12.2. 16:30 SH Čapkova Klatovy : PLAY OFF kLATOVY -STONAVA

V sobotu 12. února  16:30 hodin SH Čapkova

PLAY OFF TRIVEL KLATOVY SE STŘETNE S PREMIUM STONAVA

S tímto soupeřem se v tomto ročníku střetli sálovkáři Klatov dvakrát. V   7. kole základní části dlouhodobé  ligové sálové kopané   hraném na  palubovce nové sportovní haly v Radotíně dokázali překvapivě poprvé v historii vzájemných zápasů porazit 7:3 !! Nutno dodat, že v té době mimo čerstvého  ligového kanonýra Radka Kočího měly Klatovy v sestavě ještě hráče formátu nejlepšího ligového střelce minulého ročníku Petra Mužíka a dalšího výborného fotbalistu a klatovského odchovance Antonína Presla který v součastné době se připravuje v novém klubu v Karviné kde je na hostování z Viktorie Plzeň. V druhém  letošním klání s tímto soupeřem hraném ve sportovním centru v Luhačovicích nastoupili Klatovští bez svých opor a zraněného Kočího a prohráli zcela jednoznačně 8 : 0.

V minulém ročníku Klatovy narazily v play off  právě na Stonavu . Oba zápasy se hrály na jejich půdě a skončilo podle papírových předpokladů po výsledcích 4:0 a 8:2. Těmito výsledky sáloví fotbalisté Premia Stonava postoupili do semifinále a následně do finále celostátní ligy futsalu – sálového fotbalu.  Až zde našel přemožitele, když podlehl ligovému mistru a letošnímu finalistovi Poháru mistrů Chemcomex Praha. Z tohoto pohledu futsalisté ze severu Moravy jdou do play off  v roli velkého favorita . Hovoří pro ně  druhé místo v tabulce a reálné šance zaútočit na obhajobu své účasti ve finále minulého ročníku

První zápas se hraje v sobotu 12. února na palubovce sportovní haly v Čapkově ul. v Klatovech . Začátek zápasu je v 16:30 a hráči Trivelu Klatovy v něm budou spoléhat na vždy vynikající domácí obecenstvo . Přijďte do příjemného prostředí povzbudit  reprezentanty Pošumaví . Určitě je potěšíte a zároveň budete mít šanci jim poděkovat za to, že na ligový   fotbal  v hale bude možno chodit v Klatovech i v příštím ročníku !

Čtvrtfinále se hraje na dvě utkání(doma-venku), o dvacetiminutových poločasech, kompletně na čistý čas.

Brankář Trivelu Pavel Vacek v několika zápasech zaskakoval jako hráč v útoku klatrovského týmu. V souboji se Stonavou bude mít asi hodně práce  a přejme mu, aby si vedl tak jako v duelu s Prachaticemi(viz foto)





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku