Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
JISKRA PORAZILA BAVORSKÝ HANKOFEN

JISKRA PORAZILA BAVORSKÝ HANKOFEN

Jiří Pojar

Ve třetím přípravném zápase musela Jiskra Domažlice nastoupit proti třetímu celku Bavorské

Landesligy SpVgg Hankofen. Původně plánované utkání s rezervou Viktorie Plzeň v Luční ulici v Plzni bylo Viktorií zrušeno pro velkou marodku mužstva. Do zápasu trenéři mohli postavit Jiřího Bártu Milana Brauna i Kamila Staňka, kteří v minulém utkání pro zranění chyběli.

Jiskra Domažlice -  SpVgg Hankofen  1:0 (1:0)

Hned v úvodu se do slibné šance dostal Tomáš Bahleda, ale německého gólmana Maxe Putze nepřekonal.Ve 28. minutě zahrávali h

osté trestný kop z 19. metrů Michael Renner trefil zeď.O dvě minuty později zahrával Pavel Cihlář trestný kop míč se odrazil k Marku Bauerovi jehož střelu gólman Max Putz vyrazil na roh. Ten rozehrál Luděk Leitl na nabíhajícího Marka Bauera ten z 11 metrů vystřelil a Jakub Strejc  střele změnil směr do protipohybu brankáře Putze a bylo to 1:0. Jiskře gól pomohl byla aktivní a ve 34. minutě se po pravé straně probil Luděk Leitl který byl tísněn obráncem dokázal  vystřelil a brankář Putz jeho nebezpečnou střelu vyrážel opět na rohový kop. Ten rozehrál sám Leitl našel nabíhajícího Tomáše Bahledu jehož zakončení skončilo vedle branky hostů. Na druhé straně kombinovali Matthias Reichl s Janem Bermannem a Reichl nastřelil levou tyč Freiovy branky. Do konce poločasu se do svých slibných příležitostí dostali Milan Braun a Kamil Staněk ale  bez brankového efektu.

Do druhého poločasu trenéři prostřídali hráče. Hosté se hned v 51. minutěpředvedli pěknou akci  když Jaroslav Linhart vysunul Jana Bermanna, ale tomu v zakončení zabránil v častným vyběhnutím domažlický brankář František Lorenc. V 59. minutě zahrával Leitl trestný kop na hlavu Bauera jehož hlavička minula pravou tyč branky hostů. Hra se začala pěkně přiostřovat a diváci viděli plno osobních soubojů. Do konce zápasu si obě mužstva vytvořila několik šancí ale skóre zůstalo nezměněno.

Sestava JISKRA DOMAŽLICE: Lukáš Frei-  Jakub Strejc, Michal Tesař, Marek Bauer, Pavel Cihlář- Milan  Braun, Jiří Bárta, Tomáš  György, Luděk Leitl,Kamil  Staněk- Tomáš Bahleda. Střídali: Jan Havlíček, Juraj  Donko, Jan  Mašek, Patrik  Hulina, František Lorenc.

 

Odchovanec lubské kopané který hostoval v divizních Domažlicích je v součastné době stále na testech v ligové

Příbrami. S ligovým týmem Středočechů se připravuje od ledna a na otázku zda se vrátí do Domažlic či zůstane

v Příbrami najdeme odpoveď před zahájením nejvyšší ligové soutěže. Pokud by Petr (na foto třetí zleva vedle trenéra

Michálka při sobotním utkání v Domažlivích zůstal v ligovém týmu pak by byl druhým lubským odchovancem

kterému by se to podařilo. Prvním byl Michal Hoffman který přes divizní TJ Sušici skonřil v Přibrami kde oblékal

ligový dres Marily Příbram.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku