Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Trenér Sušice Jiří Brabec: TRÁPILA NÁS DEFENZÍVA

Trenér Sušice Jiří Brabec:

TRÁPILA NÁS DEFENZÍVA

Jitka Kilbergerová - KD

Podzim roku 2010 je období, na které budou chtít všichni ve fotbalovém oddílu TJ Sušice A určitě zapomenout. Že bude pátý tým sezony 2009/2010, kterému baráž o postup do krajského přeboru utekla jen o skóre, vstupovat do jarní části 1. A třídy z předposledního místa, to nikdo nečekal.

Sušice na podzim nasbírala jen 12 bodů, z toho 8 na domácím hřišti z osmi zápasů za dvě výhry a dvě remízy. Ze hřišť soupeřů přivezla jen 4 body za čtyři remízy. Za ní se v tabulce krčí  jen Zbiroh s osmi body, který v podzimní části vyhrál jen jednou. Na druhou stranu náskok soupeřů před Sušicí není velký, jedenáctý Strážov má 14 bodů, desáté Nýřany 18 bodů.

„Musíme za podzimem udělat tlustou čáru a soustředit se na jaro. Nebude to ale lehké, protože máme v mužstvu hodně studentů, kteří jsou na školách, a trénovat tedy můžeme jen o víkendech. Ale myslím, že až tak špatně jsme zase nehráli, jen prostě nedokážeme dávat góly. Kluci si vypracují spoustu příležitostí, kterých ale nedokáží využít, a to je stojí hodně psychických sil. Schází nám typický útočník – střelec,“ posteskl si sušický trenér Jiří Brabec.

Hlavní přípravou pro mužstvo bude zimní turnaj, který se hraje na „umělce“ v Sušici. „To bychom chtěli už trénovat dvakrát v týdnu. Domluvit bychom si chtěli společné tréninky s dorostenci, protože jich chodí také málo,“ uvedl Brabec.

Cíl má sušické áčko nad slunce jasný. „Samozřejmě se chceme udržet v soutěži, rádi bychom, kdyby to bylo bez baráže, ale to se ještě uvidí, to záleží i na tom, které celky sestoupí z vyšších soutěží. U týmu chci zůstat, samozřejmě, že jsem slyšel, že bych měl odejít, ale já nechci mužstvo opustit, nechci v tom kluky nechat. Vyznávám útočný styl hry, to měnit nechci, jen se musíme víc zaměřit na defenzívu. Kluci hrají dobře dopředu, ale zapomínají se vracet, jsou na to zvyklí z žákovských a dorosteneckých soutěží, kde hráli na špičce tabulky a tento herní styl nebyl problém,“ dodal trenér.

Sušice zahájí jarní sezonu soutěže 13. března na hřišti posledního Zbirohu, v dalším kole hostí 20. března Mýto. Za další týden ji čeká první jarní pošumavské derby na hřišti Klatov.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku