Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
MOCHTÍN OSLAVÍ V ROCE 2011 DVĚ VÝROČÍ

MOCHTÍN  OSLAVÍ V ROCE 2011 DVĚ VÝROČÍ

Karel Šot

Sportovci TJ Sokol Mochtín slaví v letošním roce 2011 dvě kulatá výročí, čtyřicet let fotbalu a 100.výročí založení Tělovýchovné jednoty. Slavit budou celoročně a to hlavně pohybem. V rámci těchto oslav pořádají v nejbližší době několik turnajů v halové kopané. Nejdříve se utkají senióři (30.1.), pak mladší a starší žáci (6.2.) a po nich i fotbalové starší přípravky (27.2.)

 

Halový turnaj seniórů nad 45 let

V neděli 30.ledna je na programu 6.ročník turnaje v halové kopané seniórů nad 45 let "O putovní pohár TJ Sokol Mochtín" . Bude odehrán v hale ZŠ Čapkova v Klatovech se začátkem v 9,00 hodin, startovat na něm bude osm týmů. Pořádající Sokol Mochtín "A" a "B", TJ Žihobce, 1.FC Sušice, TJ Kašperské Hory, Vejce, Sokol Dlažov a Sokol Dobříč. Loňské prvenství obhajuje mochtínské béčko.  

Zimní turnaj v halové kopané žáků

je na pořadu v neděli 6.února, opět v hale ZŠ Čapkova v Klatovech. Hraje se ve dvou kategoriích, bojovat se tradičně bude o medaile a poháry a další ceny. V turnaji mladších žáků startují : SK Kdyně 1920, TJ Sušice, Sokol Kout na Šumavě, SK Staňkov a Sokol Mochtín, v turnaji starších žáků pak Sokol Mrákov, SK Staňkov, TJ Sušice, Sokol Nalžovské Hory a opět pořádající Sokol Mochtín. Začíná se v 9,00 hodin, přijďte se podívat.

Zimní turnaj v halové kopané přípravek

se bude konat v neděli 27.února, opět v hale ZŠ Čapkova v Klatovech a to za účasti devíti týmů. Přijati byli do turnaje ti "nejrychlejší", mezi kterými nebudou cybět : TJ Přeštice, TJ Klatovy, Sokol Pocinovice, TJ Sušice, SK Kdyně 1920, Sokol Nalžovské Hory, FK Horažďovice, SK Staňkov a samozřejmě i pořádající Sokol Mochtín. I zde je tradičně prezentace do 8,30 hod., začíná se v 9,00 hodin.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku