Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
MUŽÍK SE PŘIPRAVUJE V LIGOVÉ 1.FK PŘÍBRAM

MUŽÍK SE PŘIPRAVUJE V LIGOVÉ 1.FK PŘÍBRAM

Jiří Pojar

Fotbalovou veřejnost určitě zajímá co momentálně dělá fotbalový záložník Jiskry Domažlice  Petr Mužík, který se vyslyšel vábení prvoligové 1.FK Příbram. Od 3.ledna 2011 je v přítomen zimní přípravě v tomto klubu .

Po měsíci by mělo být jasno, zda tento zřejmě nejlepší středopolař, který po divizních trávnících běhá se probojuje do kádru trenéra Romana Nádvorníka  a podepíše profesionální smlouvu .Petrova první slova  na otázku jak je? Zněla ,,poctivě trénuji“. Běžný tréninkový fotbalový den v ligové Příbrami . Hráči absolvují dvou fázový trénink, který je dopoledne zaměřen na posilovací cviky potom je na programu výběh následují různé nácviky fotbalových dovedností na umělé trávě a nakonec regenerace.Hráči trénují od pondělka do čtvrtka dvoufázově.  V pátek absolvují jeden trénink a o víkendu přípravná utkání. Mužík odehrál přípravné utkání v sobotu 8.ledna proti Baumitu Jablonec. Příbram prohrála 4:1 a podle slov Mužíka byl Peltův tým hodně ,,našláplý“(hrál Piták, Jarolím, Pekhardt atd.)v plné síle a Příbram nastoupila do každého poločasu s jinou jedenáctkou. Další zápas porazili v rámci Tip sport ligy Viktorii Žižkov 2:1 .Trenér Roman Nádvorník zkouší Petra na stejném postu jako hrál v Jiskře a to na středním záložníkovi. Na otázku jaký dojem z působení v Příbrami má říká, že je to zatím jenom dřina kilometry běhání. Rozdíl v trénování je prý obrovský a s divizí se to nedá srovnat. Co tady naběhají za dva dny to v divizi za týden. Podle vyjádření hlavního kouče Petr zatím přípravu zvládá a o jeho působení se rozhodne další týden. V sobotu 15. ledna nastoupila Příbram ve Voticích proti druholigovému FK MAS Sezimovo ústí a s tímto soupeřem remizovala 0:0. Na hráčích Příbrami byla znát únava z náročné přípravy. Mužík odehrál první poločas.

Z kádru odešel v zimě David Borek do 1.FC Brno naopak trenéři testují  kromě Petra Mužíka křídelního záložníka a kapitána Litevské reprezentace Mariuse Papšyse dále dva záložníky s vlastního dorostu Jiřího Mareše a Martina Krameše( mládežnický reprezentant) , obránce Jana Doležala z béčka , obránce- stopera Jana Kvídu, amerického útočníka Briana  Ackleye a minulý týden ještě přišel záložník z Baníku Ostrava Zdeněk Koukal. O víkendu  v sobotu od 11 hodin čeká Příbram druholigový lídr FC Graffin Vlašim, předchozí působiště jejího dosavadního trenéra Romana Nádvorníka a v neděli s Bohemians 1905. 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku