Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
VLADIMÍR PASTYŘÍK SI PŘIPOMNĚL ŠEDESÁTKU MEZI SVÝMI

VLADIMÍR PASTYŘÍK SI PŘIPOMNĚL  ŠEDESÁTNKU MEZI SVÝMI

 

Přestože termín  životního jubilea Vladimíra Pastyříka z Přeštic je spojen s  datem 22 posledního  s měsíce minulého roku,  měl  příležitost si své nedávné šedesáté narozeniny   symbolicky připomenout . Šance se k tomu nabídla  vzhledem k termínu každoročního dvoudenního doškolení rozhodčích  v Pošumaví mezi svými. Oslavenci jménem výkonného  výboru  OFS Klatovy  ale jménem všech kolegů rozhodčích poblahopřál předseda komise rozhodčích Miloš Harmady a předal mu věcný dar.

Pro širokou sportovní  veřejnost není třeba tuto fotbalovou osobnost  příliš připomínat. Jedná se  o dlouholetého  fotbalového  arbitra, funkcionáře, bývalého  výborného  fotbalistu  a v současnosti rovněž delegáta Plzeňského krajského fotbalového svazu . Tak jak to často bývá vzhledem k různým přezdívkám které mnozí z nás máme  a obdobně je tomu také u Vladimíra.  S ním je spojena také přezdívka kterou zejména ty starší používají více než jeho příjmení.

Dříve než mezi rozhodčími vedla jeho cesta nsa hřiště jako aktivního hráče. Po krátkém působení v Žákavé přestoupil  do Lokomotivy Plzeň (nyní ZČE)  kde dres tohoto divizního klubu oblékal 12 let. S další hráčskou kariérou pokračoval V.Pastyřík  v Bolevci . Zde byl u vzestupu tohoto klubu z okresního až do krajského přeboru.

V dalších létech působil jako rozhodčích krajských a národních soutěží . Jako funkcionář se zapsal do historie okresu Plzeň město působením ve funkci  předsedy  komise rozhodčích . Vladimír  patřil k výborným rozhodčím a i v součastném věku je stále mezi rozhodčími  panem rozhodčím  ! Pro nás je jen dobře, že  poslední léta  své činnosti spojil s Pošumavím kde se podílí na řízení okresních soutěží

V minulém roce úspěšně absolvoval předepsané školení delegátů svazu a byl na návrt OFS Klatovy zařazen na listinu delegátů P KFS.  Bez nadsázky je možno  uvést,  že to je zejména pro rozhodčí v kraji dobře .  Vladimír Pastyřík jim  má vzhledem ke svým zkušenostem co dát a předat a je to velká posila ve sboru delegátů! U všech rozhodčích  v působnosti OFS Klatovy, ale také u klubů má oslavenec velkou  a i přirozenou autoritu .Jak ukázal právě skončený seminář rozhodčích v Hnačově  má jubilant Vladimír Pastyřík má ještě dostatek chuti a síly k tomu, aby fotbalu v Pošumaví výrazně pomohl . Za jeho dosavadní činnost mu patří velký dík a jsme rádi, že našel místo mezi svými na Šumavě. Do dalších let mu přejeme hodně zdraví,  sil a nadále hodně  úspěchů  nejen na úseku DS ale rovněž  i na hřištím v Pošumaví v roli fotbalového arbitra.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku