Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Dopis který potěšil !!!!

 


DOPIS KTERÝ POTĚŠIL !!!

 

" Pane Sedlmaiere, Tie Vaše zimné fotografie z okolia Strážova sú nádherné. Potešili nielen oči a srdce, ale priam pohladili po duši svojou krásou a profesionálnou čistotou. Žijete v prekrásnom prostredí, až Vám závidím tú panenskosť prírody a miesta ešte bieleho snežného ticha. Nevidel som Vaše mestečko už vyše 30 rokov a tieto zábery mi ho pripomenuli, aj keď sa za tie roky zmenilo ku krajšiemu, pribudlo mnoho nových domov, no ráz krajiny zostal nezmenený a zachovalý. Milujem Váš kraj a Vy Ste mi ho svojini zábermi znovu priblížili. Ďakujem Vám za to a ak ešte budete mať čas a chuť, mohli by Ste urobiť ešte pár záberov (trebárs aj z okolia Janovíc). Do nového roku Vám prajem hodne pevného a stáleho zdravia, pohodu a spokojnosť a len samé správne rozhodnutia, nech sa Vám vždy všetko podarí k Vašej spokojnosti.“

                                                                                                                       S pozdravom Slavomír Baláž


 

Pisatelem  e-mailu je občan SR z Banské Bystrice který jak jsem je mi známo před 30 lety vykonával v Janovicích vojenskou základní službu a jak jsem zjistil kontakt na mne získal tím, že se stal pravidelným čtenářem těchto  webových stránek www.sumavanet/fotbal . Právě zde jsem umístil odkaz na úvodní stranu na fotografie  z 30.12. 2010 z okolí Strážova  mnou pořízené.

 

               Pan Slavomír Baláž je dlouholetým sekretářem Oblastního fotbalového svazu v Banské Bystrici a pravidelně si každý rok vyměňujeme rozpisy fotbalových soutěží Oblast.fotb.svazu B.Bystrica a OFS Klatovy  ve kterých vykonáváme stejné funkce.

              

Jako rodák  sice pocházím z Posázaví, ale stejně jako pana Baláže se kterým nás spojuje na dálku stejný osud jakým jsme se do Janovic oba dostali  z povinnosti výkonu voj.zákl.služby  mne Šumava přirostla k srdci a stala se doživotně mým trvalým bydlištěm.

 

Řada pozitivních  reakcí  na zveřejněné fotografie  jako např. od p. Koutného z Plzně , jinak chalupáře z Hájku  : " Fotky jsou excelentní, jen mne mrzí, že jste nezašel do Hájku na grog, když jste byl tak blízko  a byla taková zima.“

.... nebo : " Petr Ulrych sekretář mládeže SK Klatovy 1898 : " Ty fotky zimní krajiny jsou super. Je škoda, že kvůli spěchu tuhle krásu okolo sebe často nevidíme a nevnímáme."

... či " Jinak tvoje fotky jsou úžasné, moc se mě líbily ty s kostelní věžičkou.Díky za zaslání. J.)

 

 jen potvrzují, že zimní krajina z 30.12.2010 neokouzlila jen mne a jsem tomu rád !

 

                                                                                                Miroslav Sedlmaier


 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku