Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V Chanovicích jsou před jarem s desátým místem v tabulce spokojeni

 

V Chanovicích jsou před jarem s desátým místem v tabulce spokojeni

 

JITKA KILBERGEROVÁ – Klatovský deník

 

Fotbalové trávníky v Pošumaví nyní odpočívají pod sněhem, ale jednotlivé kluby už začínají myslet na jaro. Hodnotí podzimní výsledky a začínají se zimní přípravou.Nejvyšší krajská fotbalová soutěž, krajský přebor mužů, má v Pošumaví jediného zástupce, Chanos Chanovice. Ten tráví zimu na desátém místě tabulky se ziskem 19 bodů. Na šesté Vejprnice má ztrátu pouhých tří bodů, za ním je jedenácté Stříbro se 17 body.

„S desátým místem jsme v podstatě spokojeni. K úplné spokojenosti mi chybí tak bodík, dva, ale to je tak maximum, čeho naše mužstvo mohlo dosáhnout. Začátek sezony moc dobrý nebyl, ale to vidím v těžkém losu a hlavně, manšaft se po letní obměně znovu sehrával. Nebylo to pro kluky lehké, ale jsem rád, že přistoupili na moji filozofii a že po špatném začátku je to neodradilo, pořád mně věřili a výsledky se potom dostavily. I když se nedařilo, říkal jsem, že to přijde a podařilo se,“ zhodnotil podzimní část sezony 2010/11 trenér Chanosu Chanovice Pavel Běloušek.

Chanovické mužstvo nyní čeká zimní příprava. „Žádné novinky pro kluky v přípravě nechystám, prostě klasika, fyzička, běh. Hodně bude také záležet na počasí, kdy se dostaneme na tréninkové hřiště. Samozřejmě také plánujeme přípravné zápasy, zatím jich je asi pět, tak uvidíme. Kádr by se zatím, podle mých informací, moc měnit neměl. Dva hráči odešli, ale už jednáme s dalšími,“ uvedl Běloušek.

Cíl má chanovické mužstvo jasný – udržet krajský přebor a vyhnout se barážím. „Určitě bychom se chtěli pohybovat ve středu tabulky, i když je nám jasné, že začátek jara nebude snadný. Ale rádi bychom co nejdřív nasbírali dost bodů na to, aby nám zajistily příslušnost v soutěži bez toho, abychom absolvovali baráž. A co bude navíc, bude jen pro nás dobře. Zatím to vypadá, že bychom si mohli cíl splnit, protože nás nejvíc trápilo střílení gólů a v jednání na jaro máme většinou útočníky. Věřím, že se nám podaří získat alespoň dva. Ale myslím, že krajskou příslušnost si uchováme s přehledem, to by muselo dojít ke zraněním více hráčů a do toho třeba karetní tresty, ale pokud vše půjde dobře, vím, že náš manšaft má sílu na to pohybovat se od sedmého do desátého místa,“ dodal Běloušek.

Chanos by měl vstoupit do jarní části hry krajského přeboru 12. března domácím zápasem s Městem Touškov, potom ho bude čekat utkání v Plzni se ZČE.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku