Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PF 2011

 Foto pořízené v mrazivém ránu 30.12. 2010 v okolí Strážova  ZDE


 

SÁLOVKÁŘE  TRIVELU  ČEKÁ DALŠÍ LIGOVÉ KLÁNÍ V SOBOTU V NÝRSKU

 

Po vánoční přestávce se za účasti sálovkářů Trivelu Klatovy o víkendu opět roztočí kolotoč klání dlouhodobé části celostátní ligy v sálovém fotbalu. Průběh letošního ligového ročníku 2010/2011 se pro  Klatovy  vyvíjí daleko příznivěji   než  ten minulý. V loni před vánoční přestávkou  měly na svém kontě  deset bodů , což je  polovinu méně   než mají nyní a v tabulce  v průběžném hodnocení jim patřila  pouze zásluhou lepšího skóre osmá příčka.

„Zatím jsem velice spokojen máme 20 bodů a jsme na výborném 6 místě. Ukázali jsme, že pokud jsme kompletní můžeme bodovat s každým. Určitě je to výsledek dobré  kolektivní hry“ uvedl k dosavadnímu působení v tomto soutěžním ročníku hrající trenér Klatov Antonín Kopecký. K hodnocení hráčů klatovšký kouč u vedl: „ Naší branku dosud výborně střežili Pavel Vacek a Michal Javorský.  Ze zadních řad patřil mezi nejlepší Milan Meszároš, velice dobré výkony podával Martin Štancl a Michal Frous. Nejpříjemnějším překvapením byla nová posila Radek Kočí který s jedenácti  brankami patří k nejlepším střelcům soutěže. Letos nám hodně pomohl i Tonda Presl svými výkony patřil s devíti vstřelenými góly mezi nejlepší naše hráče. A Petr Mužík opět dokazoval že patří mezí nejlepší hráče celostátní ligy. Když někam přijedeme všichni ví pozor Klatovy mají Mužíka a přesto má tento nejlepší střelec minulého ročníku základní části ligy na kontě 12 branek! Určitě ve stínu těchto jmenovaných hráčů nezůstali o nic pozadu  další hráči našeho týmu Zbyněk Toman, Tomáš Strnad, Jindra Pacner , Lukáš Konig, Petr Kodeš, Vaclav Vacovský a Jirka Matějka. Proto  patří všem za výkony v dosud odehraných 14 kolech velké poděkování“.   

Celostátní liga poprvé v tomto roce pokračuje v sobotu 8.ledna 15. a 16.kolem. Klatovští sálovkáři budou pořadatelem jedné ze tří skupin  ve sportovní hale v Nýrsku  s tímto programem zápasů :

16:00    SF TRIVEL Klatovy - STRABAG LUBRYCO Prachatice   

16:50    CHEMCOMEX Praha -  STRABAG LUBRYCO Prachatice           

17:50     SF TRIVEL Klatovy - BOMBARĎÁCI Větřní           

18:40    CHEMCOMEX Praha - BOMBARĎÁCI Větřní        

 

Radek Kočí (na foto)  je příjemným překvapením v týmu Trivelu. S 11 góly patří mezi absolutně nejlepší střelce ligy!

K vyhlídkám Trivelu Klatovy v obou duelech které je čekají v nýrské hale Antonín Kopecký řekl:     Prachatice jsou na 9 místě a určitě budou chtít bodovat, aby se dostali do Play-of. Mají velice dobrý celek mladé hráče doplňují zkušení ,kteří hrají ligu už několik let. Na lavičce Prachtic je jeden z nejlepších trenérů soutěže ŠILHÁN Pavel - trenér reprezentace do 21 let. Celek Větří se pohybuje v sestupových vodách, takže mu půjde opravdu o hodně. My budeme chtít bodovat v obou zápasech. Play-of kam postoupí týmy do 8. místa ještě nemáme jisté a v dalších zápasech nás čekají velmi silní soupeři. Bohužel určitě nebudeme kompletní některým hráčům už začali přípravy a nějaké to zranění nás také potkalo. Do sestavy by se měl vrátit  Petrželka a jsem rád, že po zranění budu moci svým spoluhráčům také pomoci více než tomu bylo v závěru minulého roku,  tak uvidíme!“

 

 Kouče Trivelu A.Kopeckého stejně jako celý tým hodně mrzí a to hlavně kvůli fantastickým svým divákům, že v tomto ročníku doma odehráli pouze dva zápasy , když ty další čtyři musejí sehrát mimo Klatov v Nýrsku.  „ Hala  ZŠ Čapkova  je bohužel maximálně obsazená  a proto jsme  museli do Nýrska. Určitě  zveme všechny naše fanoušky a věříme,  že bude plno a že příznivci Trielu  budou naším dalším hráčem.“

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku