Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POZVÁNKA NA SOBOTNÍ LIGOVÝ SÁLOVÝ FOTBAL

 

 POZVÁNKA  NA SOBOTNÍ LIGOVÝ SÁLOVÝ FOTBAL

Po skvělém minulém  víkendu kdy v krásné, nové sportovní hale sálovkáři Trivelu Klatovy  nejprve remizovali  s třetím  týmem základní dlouhodobé části   I. ligy  se Zlínem a v druhém duelu se postarali o velké překvapení  vysokým vítězstvím nad  druhým do tohoto kola bez porážky  sálovkářů z Havířova reprezentující  Stonavu  absolvují tuto sobotu v domácím prostředí další dva důležité ligové  zápasy .

Jako lahůdku se můžete sami připomenout přehráním videozáznamu  střelecký koncert z utkání z minulého kola  Klatovy  – Stonava   ZDE  a  Klatovy – Zlín   ZDE

 

 

 O představení aktérů  tohoto turnaje  jsme požádali člověka nejzasvěcenějšího , duši Trivelu Klatovy a jednoho z hráčů Martina Štancla .

V zahajovacím  utkání které se hraje od 16:00 hodin budete mít za soupeře loňského nováčka  FS Sádek a to je tým který by měl odcházet z tohoto duelu bez bodů .

„Je pravda, že Sádek  patří stejně jako my mezi celky kterým sice nevyšel začátek sezóny , ale v posledním kole  porazil kvalitní Prachatice a i v druhém utkání měl k bodům více než blízko. V loňské sezoně jsme dovedli Sádek porazit v prvním duelu 5:2 a druhé utkání, hrané v lednu v Klatovech, skončilo remízou 2:2. Z těchto výsledků je patrné, že i v sobotu to bude tvrdý boj. Zahajovací utkání klatovského turnaje začíná v 16:00.

Ve druhém zápasu se střetnou Chemcomex Praha a FS Sádek .

„ Pražský celek je dlouhodobě na špici české sálovkářské scény, a proto je pro tento duel favoritem. Nutno ovšem zmínit, že Chemcomex ve středu a ve čtvrtek bude mít v nohách  náročná pohárová utkání s ruským celkem Podvodnik Jaroslavlj.“

Ve třetím utkání sobotního turnaje se opět představí domácí tým  Trivel. Soupeřem mu bude celek zvučného jména, předloňský mistr ligy, VPS Novabrik Polička.

Tento tým se udržuje dlouhá léta mezi nejlepšími, pravidelně sbírá zkušenosti v zahraničí a v to vše je vidět v jejich precizní hře, které dominuje přesná defenziva. V minulých dvou sezonách na sebe Klatovy a Polička narazily celkem čtyřikrát. Trivel v těchto soubojích nedovedl získat ani bod a všechny prohrál. Takovou bilancí nemá s žádným jiným celkem z první čtyřky, kde jak s Chemcomexem, Stonavou či Zlínem již dovedl vícekrát bodovat. Věříme, že ke změně této nelichotivé bilance dojde právě na domácí palubovce v sobotu, za velkého přispění fantastického klatovského publika.

V posledním zápase tohoto turnaje se utká Chemcomex Praha s Novabrikem Polička.

„Myslím si, že souboj dvou předních týmů bude jistě pěknou tečkou za celým turnajem“.

Co vzkážete  všem našim čtenářům a hlavně příznivcům kvalitní sálové kopané ?

„ Předně  všechny, zejména pak naše fanoušky   k návštěvě  sobotní odpoledne   do sportovní haly v Čapkově ulici v Klatovech.  Těšíme se na jejich podporu a doufáme , že potvrdíme naše výsledky a získáme další důležité body. Nebude to však vůbec jednoduché, ale uděláme pro to, aby diváci odcházeli spokojeni maximum“.

Pro upřesnění připomínáme časový harmonogram utkání 4.prosince v Klatovech:

SF TRIVEL Klatovy -  FS Sádek 16:00
CHEMCOMEX Praha -  FS Sádek 16:50
SF TRIVEL Klatovy - VPS NOVABRIK Polička 17:50
CHEMCOMEX Praha - VPS NOVABRIK Polička 18:40





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku