Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KLATOVSKÝ FOTBAL MĚNÍ SVŮJ NÁZEV I VEDENÍ

Klatovský fotbal mění svůj název i vedení

JITKA KILBERGEROVÁ

Klatovy – Ke dvěma změnám dochází v klatovském fotbalovém klubu. Po vystoupení z Tělovýchovné jednoty Klatovy má klub nový název – SK Klatovy 1898 a po páteční ustavující valné hromadě se zásadně mění i vedení klubu. Do nově vznikajícího výboru se rozhodli již nekandidovat předseda klubu Dušan Popelka, místopředsedové Antonín Presl a Štěpán Košan.

„Prostě jsme se před valnou hromadou rozhodli, že již kandidovat nebudeme. Ve vedení oddílu jsme byli už řadu let, já osm, Tonda Presl patnáct a Štěpán Košan deset let a toto rozhodnutí byla naše svobodná volba. Původně chtěl do výboru kandidovat Roman Vonášek, ale nakonec se rozhodl také nekandidovat. Důvody v současné době uvádět nechci. Rozloučili jsme se a poděkovali všem, se kterými jsme tu odvedli kus práce. Zůstáváme dál jako členové oddílu, ale to ostatní pro nás skončilo. Není v tom nic jiného, například neúspěch, finanční závazky. Oddíl je v aktivech a pasivech stabilizovaný a vyrovnaný podstatně lépe, než když jsme ho před deseti lety přebírali. Prostě jsme tu byli deset let, tak chceme skončit a nechat nové lidi, kteří mají chuť klub vést, pracovat v klidu, bez propírání proč a jak to, že a co zatím je. Jediné, co mě hodně mrzí, a to jsem také na valné hromadě prezentoval, je to, že přípravný výbor, ve kterém jsem byl také, ale měl jsem menšinu, nedokázal a v podstatě odmítnul pozvat současné i bývalé hráče a trenéry a bývalé funkcionáře, kteří se většinou fotbalu aktivně věnují. A není to tak malý počet, vždyť jde o stovku lidí. Pozváno bylo jen šedesát členů tělovýchovné jednoty, ale ti ostatní pozvánku na valnou hromadu nedostali, a to, myslím, že je ostuda,“ vyjádřil se ke svému rozhodnutí i rozhodnutí ostatních jmenovaných bývalý předseda oddílu kopané Dušan Popelka.

Na valné hromadě byl zvolen sedmičlenný výbor a tříčlenná kontrolní a revizní komise. V novém výboru zůstali pouze dva členové toho předešlého: Jindřich Sojka a Václav Kopřiva. Dalšími členy výboru, který v neděli večer volili ze svých řad nové vedení, jsou: Josef Dlesk, Petr Ulrych, Jiří Jánský, Ludvík Fremut a Miloslav Jarošík.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku