Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 11. kolo 30. – 31.10.2010

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

LÍDR VENKU OPĚT POTŘETÍ ZA SEBOU S ČISTÝM KONTEM

 

V pořadí k šestému a na podzim k předposlednímu zápasu na hřiště soupeře zajížděl lídr tabulky z Hradešic a potřetí za sebou se vrátil nejen s plným počtem bodů, ale také s čistým kontem obdržených branek .Po výhře vysoké výhře v Žinkovech ve kterém do sítě domácích dal vedoucí tým tabulky půltucet branek v dalších dvou zápasech v Dlouhé Vsi a nyní v Mochtíně vyhrál 0 : 2.

Mochtín naopak podruhé doma na podzim a v druhém kole za sebou(V Dlouhé Vsi 0:0) vyšel bodově naprázdno a rovněž bez vstřelené branky.

Dlouhá Ves v Losiné také branku nedala, přestože  k jejich vstřelení měla dost příležitostí, ale zisk bodu je pozitivní posun u tohoto týmu, který dokázal poprvé v tomto ročníku bodovat mimo své domácí hřiště.

Očekávané výhry se  dočkali i příznivci v součastné době druhého celku tabulky a jednoho z favoritů soutěže Okuly Nýrsko . Ti byli sice namlsáni poslední vysokou výhrou domácích 7:0 nad Starým Smolivcem , ale tři body v tabulce jsou rozhodující a ty zůstaly doma. Soupeř Nýrska ze Žakavé po hvězdném začátku kdy se několik kol usadil na čele  tabulku již po páté za sebou prohrál a klesá v pořadí stále níž a níž. Týmům z horních pater tabulky odpadl jeden ze soupeřů který je svými výsledky v první polovině podzimu strašil. Pokles v tabulce zaznamenal také Měčín. Tento  tým  sice překvapil remízou v Hradešicích,  ale v posledních dvou kolech na body nedosáhl a po prohře doma vyšel bodově naprázdno i ve Švihově, ikdyž v poločase kdy vedl 2:3 to vypadalo tentokrát pro ně nadějně. Švihov opět dokázal, že jeho bilance s Měčínem je v zápasech o mistrovské body dlouhodobě úspěšná, neboť s tímto soupeřem naposledy na body nedosáhl v  roce 2004.

Podruhé  za sebou v domácím prostředí neinkasoval Svatobor Hrádek branku a poprvé si připsal na podzim domácí výhru, když před tím se ještě jednou radoval z výhry na kterou dosáhl v Losiné.

Svéradice po výhře nad posledním celkem ze Žinkov udržely jako jediný tým v soutěži domácí stoprocentní bodovou úspěšnost a s minimální jednobodovou ztrátou drží ze třetího místa kontakt s s vedoucím Sokolem Hradešice.  

 

---

 

Losiná – Dlouhá Ves  0 : 0.

Pechek

Utkání celků ze spodku tabulky se odehrávalo za stálé převahy hostů. Dlouhá Ves dokázala navázat na bojovný a zodpovědný výkon z minulého týdne kdy se stejně jako v Losiné rozešla s Mochtínem bez branek dělbou bodů . Tentokrát k dobré obraně přidala i spoustu šancí, které ale  nedokázala využít. S výsledkem   je tak určitě spokojenější pouze domácí tým z Losiné.

ŽK: 1:0 . Diváků: 100 

 

Švihov  - Měčín  4 : 3 ( 2: 3)

Domácí vstoupili do utkání aktivně,ale byli to hosté,kteří šli v 8.min.do vedení po tr.kopu ze strany skorovali hlavou.Ve 12.min.přišel pro domácí další šok,kdy střela z hranice vápna skončila za zády domácího brankáře a hosté tak vedli 2:0.Domácí byli v šoku a mohlo být hůř,neboť hosté trefili tyč.Švihov se po chvíli oklepal a zatlačil hosty ,Sýkora a Biderman své šance  neproměnili.Ve 28.min.vysřelil z 25.m Brož a ve 37.min.po centru Špatenky se trefil z voleje Čížek Radek a srovnal tak stav na 2:2.Ve 41.min.mohl skorovat domácí Bureš v koncovce však neuspěl.Když už se zdálo,že skončí poločas remízou,vystřelil host.hráč ze 30 m,domácímu brankáři se střela ve sluníčku schovala a skončila k překvapení všech v síti.Ve druhém poločase se domácí pokusili o vyrovnání, obrana hostů v čele s brankářem vše vyřešila.V 63.min.se opřel z levé strany do míče Čížek R.,jehož projektil minul šibenici.Domácí se dočkali vyrovnání v 65.min.,kdy donutili k chybě hostujícího obránce,míče se zmocnil Osvald,který přihrál Sýkorovy a ten srovnal na 3:3.V 80:min.přehazoval host.hráč hlavou domácího brankáře,míč skončil na břevně.V 85.min.opět střela dobře hrajícího Čížka skončila na břevně.Když už se zdálo,že si mužstva body rozdělí,zatlačili domácí host.obranu a po centru ze strany se ve vápně uvolnil domácí střelec Sýkora a střelou pod golmanem zajistil domácím tři body.

Branky: 28.Brož,  37.Čížek R., 65.90.Sýkora - Malán, Prokeš, Žák; ŽK: 5:0 . Diváků: 100

Sestava Švihova :Zdráhal L.-Zadražil,Biederman,Bureš,Kudjak-Špatenka(68.Kašpárek)Zdráhal J.,Brož,Čížek R.-Sýkora,Osvald(72.Pflug)

Trenér Švihova Jiří Toman :  "Do utkání jsme vstoupili špatně, podařili se nám vyrovnat,ale opět jsme už po kolikáté dostali gol do šatny.  Za stavu 3:3 chtěla obě mužstva strhnout vítězství na svou stranu, šance na to měly oba týmy. Nakonec rozhodla poslední minuta,kdy Sýkora,který v zápase zahodil tři šance prokázal schopnosti kanonýra a rozhodl o třech důležitých bodech. Musím hráče pochválit, prokázali, že mají srdíčko na správné straně. Chválím i soupeře,který přijel hrát fotbal a podal dobrý výkon,bohužel bez bodového efektu."

 

Mochtín  - Hradešice   0 : 2 ( 0: 1)

Karel Šot

Souboj o čelo tabulky zvládli lépe hosté. Ti byli lepší především v prvním poločase, kdy lépe kombinovali, měli územní převahu i šance. Největší pak při rohových kopech, kterých zahrávali několik. Po jednom z nich se v 18.minutě ujali vedení vlastní brankou domácích hráčů, kteří  ve snaze odkopnout míč od přední tyče si ho smolně srazili do vlastní sítě (rozhodčí ho nakonec připsal hostujícímu hráči M.Hlaváčovi) Po přestávce byli naopak v územní převaze domácí hráči, kteří se tentokráte museli obejít bez svých dvou opor - Jarabici a Dvořáka,  ale vyrovnat se jim nepodařilo. Hosté pozorně bránili, podnikali navíc nebezpečné brejkové akce. V době největšího náporu Mochtína, který volal po vyrovnání, přišel v 83.minutě dlouhý odkop hradešické obrany, míče se těsně za půlkou zmocnil rychlonohý David Novák a svůj solový nájezd na brankaře Rajtmajera vyřešil golově - 0:2. V dalších minutách bojovného utkání se již nic nestalo, hosté potvrdili roli favorita, své vedoucí postavení v tabulce si v Mochtíně potvrdili kvalitním výkonem. 

Branky: vlastní, Novák; ŽK: 2:3. Diváků:  100  .Rozhodčí T.Formánek z Plzně.  

 

Nýrsko  - Žákava 3 : 2 ( 1: 0)

Branky: Flor, Hvězda, Kajínek - Váňa 2; ŽK: 3:2; ČK: 1:1. Diváků: 120 

 

Svéradice - Žinkovy    2 : 0 (1 : 0)

Dušek Václav

Vítězství Svéradic z kategorie povinných se nerodilo vůbec snadno. Domácí sice začali aktivně, ale brzy se přizpůsobili hře soupeře a hra upadla do podprůměru. V 17.minutě prvně udeřilo, když po levé straně utekl Petřík a jeho centr poslal křížnou střelou do sítě Mareš. Hosté se pak osmělili a do přestávky si vytvořili více šancí než domácí a od vyrovnání nebyli daleko. Domácí se uklidnili až na začátku druhého poločasu po dorážce Makovce do odkryté branky. O chvilku později byl nejaktivnější domácí hráč Makovec faulován v pokutovém území, ale Herout definitivní úder hostům z penalty nezasadil. Utkání se pak dohrávalo v sérii nepřesností na obou stranách bez vyložených šancí. Utkání slabé úrovně řídil s přehledem zkušený rozhodčí Špoták z Horšovského Týna.

Branky: 17.Mareš František, 50.Makovec Stanislav

Rozhodčí: Špoták Rudolf, hráno bez karet, Diváků: 100

Sestava Svéradic: M.Soukup - Bouše, Pícka, Vonášek, Martínek - Mareš (83.Říha), Jiřinec, Herout (77.Marek), Petřík (53.Z.Prokopec) - Makovec, Šlehubr

 

Hrádek -   St.Smolivec   2 : 0 (1 : 0) 

Branky: Matějka, Skála; ŽK: 4:2 . Diváků: 80

 

Přeštice B  -  Pačejov    2 : 1 (1 : 1)

Branky: Haimrle, Lecjaks - Bokr; ŽK: 1:0. Diváků: 50 

 

 

 

 1.  Hradešice         11   8   1   2   29:  8    25 ( 10)

 2.  Nýrsko            11   7   3   1   30: 15    24 (  9)

 3.  Svéradice         11   8   0   3   21: 10    24 (  6)

 4.  Mochtín           11   6   1   4   13:  9    19 (  1)

 5.  Pačejov           11   6   1   4   17: 15    19 (  4)

 6.  Švihov            11   6   0   5   30: 22    18 (  0)

 7.  Žákava            11   6   0   5   24: 23    18 (  0)

 8.  Měčín             11   4   3   4   13: 15    15 (  0)

 9.  Přeštice B        11   4   2   5   13: 19    14 ( -1)

10.  St. Smolivec      11   4   1   6   18: 28    13 ( -5)

11.  Losiná            11   3   2   6   13: 17    11 ( -4)

12.  Dlouhá Ves        11   2   3   6   13: 21     9 ( -9)

13.  Hrádek            11   2   2   7    9: 21     8 ( -7)

14.  Žinkovy           11   1   1   9    9: 29     4 (-14)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku