Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V KRAJSKÉM PŘEBORU NA VÝBORNOU

KRAJSKÝ PŘEBOR   ŽÁKŮ

 

LÍDRY KRAJSKÉHO PŘEBORU JSOU TÝMY Z POŠUMAVÍ

 

Velmi příjemný pohled je v průběhu podzimu na obě tabulky krajského přeboru žáků . Na čele alegorie starších žáků jsou Klatovy které po neuvěřitelné výhře 22:0 doma nad Stříbrem sahali na dvouciferný výsledek na hřišti jednoho ze spolufavoritů KP v Rokycanech! Ve stejné kategorii si z Plzně přivezl tři body  další reprezentant Pošumaví z Nýrska.

Na hřišti energetiků v Plzni prožili radostné ale i smutné chvilky mladší žáci z Nýrska. Příjemné  chvilky zažili po té , kdy v přímém souboji o první místo dokázali výrazným způsobem porazit do té doby druhý celek tabulky ZČE Plzeň. Do kategorie nepříjemných zážitků fotbalových nadějí Nýrska patří událost která se odehrála při jejich rozcvičování na zápas, kdy byli svědky napadení jednoho z rodinných příslušníků(dědečka jednoto z nýrských hráčů tohoto kádru) ze strany místních přítomných diváků!

 

---

 

STARŠÍ  ŽÁCI

 

 

ZČE Plzeň – Okula Nýrsko    0 : 1 (0 : 1)

FC Rokycany – Klatovy  0 : 9 ( 0 : 5)

 

MLADŠÍ  ŽÁCI

 

ZČE Plzeň – Okula Nýrsko  1 : 6 (1 : 5)

V souvislosti s odehráním utkání žákovských kolektivů Okuly Nýrsko se nám svěřil trenér mladších žáků  Josef  Juraši, který je také trenérem okresní reprezentace žáků roč. narození 1999  který  uveřejňujeme v plném znění  a k jeho obsahu není třeba žádný další komentář . 

„Nedá mi, abych se nezmínil o jedné nemilé události,která na fotbalové hřiště rozhodně nepatří natož pak na utkání dětí.Těsně před koncem zápasu starších žáků SK ZČE PLZEŇ-SKP OKULA NÝRSKO,nařídil rozhodčí ve prospěch domácích pokutový kop.V té chvíli v hledišti napadl fanouška a dědu v jedné osobě Nýrského ml.žáčka opilý místní divák,který ho bez jakéhokoliv důvodu udeřil pěstí do obličeje a následně utekl neznámo kam.A to vše před zraky rozcvičujících se Nýrských mladších žáků,po skončení tohoto zápasu kdy ještě pokračovala strkanice a výhrůžky,jsme měly obavy pustit starší žáky ze hřiště přes tohle bojiště zpět do kabin,naštěstí se situace uklidnila a kluci se v klidu převlékly,ale radost z vítězného zápasu se v tu chvíli změnil v nejistotu co se vůbec bude dít dál.Bohužel v prostředí a zázemí na druhé straně hlavního hřiště SK ZČE PLZEŇ se dalo něco podobného očekávat,před kabinou hostí totiž postávají nebo polehávají opilý lidé,u kterých nevíte zda patří k trhovcům nebo jsou to návštěvníci místní restaurace a děti směřující na hřiště z kabin mezi nimi musejí procházet. Po této zkušenosti nevíme,co nás nebo jiné týmy bude čekat příště.“

Trenér žáků SKP OKULA NÝRSKO Josef Juraši

 

FC Rokycany – Klatovy 7 : 2 (5 : 0)

Podrobnosti nehlášeny





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku