Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 8. kolo 9.-10.10. 2010

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

LUBY VYUŽILY KLOPÝTNUTÍ  ŽICHOVIC A NEZAMYSLIC

V 8.kole  okresního přeboru již nepokračuje žádný z účastníků bez ztráty kytičky . Posledním celkem který se musel rozloučit s nulou na svém kontě proher v tabulce je lídr tabulky ze Žichovic, který nechal tři body na hřišti v Janovicích. Domácí Dukla tak po nevydařeném úvodu přeboru prodloužila šňůru zisku plného bodového zisku na tři zápasy za sebou.  Po třech bodech sahal nejbližší soused Janovic v OP Bezděkov. Ten již doma vedl nad favorizovaným soupeřem z Nezamyslic 2:0 , ale nakonec se museli Bezděkovští spokojit pouze s bodem, když hosté vyrovnali v poslední minutě tohoto duelu.

Týden před derby Luby – Sušice v 1.A třídě se předpremiéře na toto  derby střetly v Lubech záložní celky obou klubů. Vítězně z tohoto souboje vyšla domácí rezerva . Upevnila si druhé místo a snížila tak náskok  Žichovic ze šesti na  tři body. Poslední dva celky v tabulce H.M.Boží a Měcholupy prohrály, ale domácí to s nimi neměli snadné . Měcholupy ve V.Hydčicích prohrávaly vlastní brankou , když tu druhou inkasovaly v poslední minutě.Horáci ve Vrhavči se ujali  vedení brankou Zeleného ve41.minutě, ale domácí  svoji nedobytnou tvrz nedali a v třemi góly mezi 70. a 80.minutou strhli vítězství na svojí stranu.  ¨

Tečku za zajímavým průběhem tohoto kola udělalo derby mezi béčkem Chanovic a nováčkem přeboru Sokolem Velký Bor . Chanovické  rezervě chybějí na podzim body a tři získané v tomto derby jí posunuly v tabulce blíže středu tabulky. Druhou domácí porážku si na své konto připsali hráči rezervy Sokola Mochtín po té, kdy nedokázali srovnat po poločase dvoubrankové vedení TJ Žihobce.

---

 

TJ Bezděkov - Sokol Nezamyslice  2 : 2 (1:0)

Josef Dulka

Opět jsme do zápasu vstoupili dobře. Náš tlak v úvodu utkání korunoval brankou z třiceti metrů Martin Bohatý. Poté se hra vyrovnala, ale žádná branka už do poločasu nepadla. I do druhé půle jsme vstoupili skvěle. V 50. minutě zvýšil na 2:0 Václav Valečka a zdálo se, že zápas s favoritem nakonec dovedeme do vítězného konce. Ale v 70. minutě se trestný kop Martina Soutora skončil na tyči od které se míč odrazil do našeho obránce a od něj do branky. Hosté poté zatlačili a v 90. minutě se z dálky trefil František Ritter a stanovil tak konečné skóre na 2:2.

Branky: 24. Martin Bohatý, 50. Václav Valečka - 70. Martin Soutor, 90. František Ritter. ŽK: 4:4. Rozhodčí: Radim Koura. Diváků: 30

Sestava TJ Bezděkov: V. Nadymáček - Mar. Bohatý - J. Ouda, P. Dums, P. Panuš - O. Teska, L. Hořejší, J. Ponocný, P. Ouda ml. - V. Valečka, J. Tuček (65. M. Čuba)

 

V. Hydčice  - Měcholupy  2 : 0 ( 1: 0)

Branky: 34. vlastní , 90. Tyrpekl Vladimír; Rozhodčí: Lažánek Karel; ŽK: 2:1. Diváků:  50

 

Luby B -  Sušice B   3 : 1 ( 1: 1)

Karel Křížek

Začátek utkání byl vyrovnaný. Domácí se ujali vedení gólem Jiřího Bešty po krásné přihrávce od Ladislava Smolíka. Hosté vyrovnali těsně před koncem prvního poločasu z pokutového kopu nařízeného za ruku domácího hráče Josefa Voráčka. Druhý poločas začali domácí velkým náporem a vytvořili si i několik šancí, které však zůstaly nevyužity. Skóre se měnilo až po přímém kopu Josefa Voráčka, ze kterého zvýšil stav utkání na 2 : 1 Jiří Nový. Hosté se pak snažili o vyrovnání a nejvíce ohrožovali Kodešovu branku ze standardních situací. Dobře chytající Petr Kodeš však změnu skóre nepřipustil, naopak střídající Petr Hodl po samostatném průniku prostřelil z ostrého úhlu brankáře hostů a zvýšil stav utkání na 3 : 1. Zajímavé utkání tak skončilo zaslouženou výhrou domácího týmu.

Branky : 23. Bešta Jiří, 68. Nový Jiří, 84. Hodl Petr – 45. Blažek Lukáš (PK)

Rozhodčí:  Haviar Štefan    ŽK: 3:1.  Diváků:    80

Sestava domácích: Petr Kodeš, Miroslav Křížek, Jiří Šindelář, Jiří Nový, Štěpán Heřman, Přemysl Voráček (Marek Havlovic), Josef Voráček, Ladislav Smolík,  Josef Zavadil (Petr Papay), Jiří Bešta (Marek Popelík), Vasyl Sydorenko (Petr Hodl).

 

Janovice  - Žichovice 2 : 1 ( 1: 1)

Petr Abel

Domácí tým měl ze začátku utkání mírnější převahu,ale hosté prokázali,že ne nadarmo vedou okresní přebor.Opírali se o velmi dobře organizovanou obranu,dobrý výkon brankáře a podnikali nebezpečné a rychlé protiútoky.Do vedení se dostali hosté ve 26.minutě,kdy si na rohový kop dobře naběhl Jiří Šimáček a hlavou překonal domácího brankáře.Domácí tým obdržená branka nepoložila a nadále měli mírnější územní převahu.Domácí se dočkali v 42.minutě kdy nařízený přímý kop zahrával Karel Mareš, obstřelil hostující zeď a hostující brankář již nestačil reagovat na střelu.V úvodu druhého poločasu měli obrovskou příležitost hosté.Rychlými narážečkami přehráli domácí obranu a střelu hostujícího útočníka domácí brankář reflexivně vyrazil na břevno.Vyrovnané utkání rozhodli domácí v 88.minutě,kdy se v malém vápně prosadil Václav Slivoň a prostřelil hostujícího brankáře.

Branky: Mareš Karel, Slivoň Václav - Šimáček Jiří; ŽK: 1:3. Diváků:  70 

 

Vrhaveč -  H. M. Boží 3 : 1 ( 0: 1)   

Jindřich  Pacner

V pátém domácím utkání tohoto ročníku OP chtěli domácí hráči prodloužit svoji 100% úspěšnost a potvrdit svoji neporazitelnost s tím,že z Vrhavče se body nevozí.V I.pol. to ovšem příliš nevypadalo,že se utkává aktuálně 5 a 12 tým tabulky.Nástup do utkání byl ovšem od Vrhavče impozantní,když v prvních 20.min. měli hráči tři tutovky,které ovšem trestuhodně zahodili.Jak se ve fotbale říká ,,nadáš,dostaneš‘‘ se naplnilo ke konci I.pol.,když ve 41.min. se z ojedinělé šance trefil hostující Zelený a poslal H.M.Boží do překvapivého vedení 0:1. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin k poločasové přestávce.        

Po výrazné domluvě v kabině nastoupilo do II.pol. domácí mužstvo jako vyměněné.Od počátku začali svého soupeře napadat již při rozehrávce a to jim dělalo značné problémy.Postupem času se domácí natrvalo usídlili na polovině hostů a bylo jen otázkou času,kdy padne vyrovnávací branka.Té se dočkali až v 70.min.,kdy po jednom z centrů se opřel do balónu V.Tomaka a nádherným volejem křížnou střelou nedal hostujícímu brankáři sebemenší šanci 1:1. Tento gól domácí hráče nabudil a začal předvádět pohledný fotbal z dalšími šancemi ke skórování.Ta přišla v 76.min.,kdy L.Taitl našel J.Pacnera a ten odcentroval na bližší tyč kam si naběhl T.Vejskal,ten předskočil hostujícího gólmana a poslal domácí do vedení 2:1. Za další 4.min. po přihrávce od V.Tomaky se prezentoval velmi pohlednou střelou z voleje D.Hrach čímž navýšil vedení na 3:1. Po prohraném I.pol. se opět potvrdilo,že Vrhavečští své soupeře přehrávají většinou ve II.pol.Tento zápas  se velmi povedl domácímu V.Tomakovi,který podal nadstandardní výkon okořeněný krásným gólem.

Branky:70. Tomaka Vilém, 76. Vejskal Tomáš , 80. Hrach David,– 41. Zelený; Rozhodčí: Habada Vladislav; ŽK: 2:1. Diváků: 60.

 

Chanovice B – Velký  Bor  3 : 1 (2 : 1)

Brejcha Václav

Derby nabídlo zajímavý a bojovný fotbal . Domácí byli v prvním poločase lepší a měli i více ze hry . Ve 20.min. po krásné přihrávce do uličky netrefil odkrytou branku Patsch . O pět minut později už však udeřilo,po samostatné akci se prosadil Lukáš Černohorský .Ve 30.min. se zbavil dvou protihráčů Michal Polena a přihrál volnému V. Kláskovi ,který z hranice velkého vápna napřáhl a nedal brankáři hostí šanci. Hostům se podařilo snížit těsně před odchodem do šaten ,kdy se po krásné přihrávce Václava Turka zkušeně prosadil Robert Šimanovský . Ve druhém poločase hosté  hrozili hlavně ze standardních situací a vyrovnání viselo doslova ve vzduchu . O výsledku zápasu tak rozhodl  šest minut před koncem Vojtěch Klásek ,když se prosadil v pokutovém území soupeře.

Branky: 30. a 80. Klásek Vojtěch, 25. Černohorský Lukáš -  43. Šimanovský Robert. Rozhodčí: Bína . ŽK: 4 : 2. Diváků: 110.

 

Mochtín B – Žihobce  1 : 2 (0 : 2)

Karel Šot

Utkání velmi dobré úrovně nakonec vyšlo lépe hostům. Ti přežili úvodní nápor domácích, pomohlo jim v tom i břevno a tyč, nastřelené domácím Voráčem a Černým. Pak se ale probil do vápna Oldřich Nemrava a umístěným obloučkem otevřel skore - 0:1. V závěru poločasu pak rychlonohý Roman Melka zachytil malou domů a lehce poslal Žihobce do dvoubrankového vedení ! Mochtín poslal do II. poločasu na trávník  tři čerstvé hráče, nechtěl doma prohrát. Povedlo se mu však jen korigovat výsledek (hlavou Petr Sysel na 1:2), při dalších šancích chybělo domácím hráčům více štěstí i přesnosti. I hosté měli šance na svých kopačkách, odehráli výborný zápas, nakonec se radovali ze všech třech bodů ! S přehledem utkání odřídil rozhodčí Vl.Pastyřík.

Branky: Sysel Petr – Nemrava Oldřich, Melka Roman. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír. ŽK: 1:5. Diváků: 60.

 

 

 

        1. Žichovice            9   8   0   1   26 :  7    24  ( 15)

 2. Luby B               9   7   0   2   24 :  8    21  (  6)

 3. Vrhaveč              9   5   2   2   18 :  9    17  (  2)

 4. Nezamyslice          9   5   2   2   19 : 12    17  (  2)

 5. Mochtín B            9   5   0   4   16 : 15    15  (  3)

 6. Janovice             9   4   2   3   13 : 16    14  ( -1)

 7. Sušice B             9   4   2   3   11 : 16    14  (  2)

 8. Velký Bor            9   4   1   4   11 :  9    13  (  1)

 9. Chanovice B          9   3   1   5   11 : 14    10  ( -8)

10. V. Hydčice           9   2   3   4   11 : 12     9  ( -6)

11. Žihobce              9   2   3   4    9 : 14     9  ( -3)

12. Bezděkov             9   1   3   5   18 : 24     6  ( -9)

13. H. M.  Boží          9   2   0   7   10 : 25     6  ( -6)

14. Měcholupy            9   1   1   7    3 : 19     4  ( -8)

 

 

---

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

ODVEZLY SI BODY Z DERBY Z PLÁNICE

Po postupu Plánice do III. třídy se dočkali fanoušci obou táborů tradičního derby dvou sousedních rivalů. První duel v tomto ročníku hraný v Plánici skončil jasným vítězstvím zkušenějších hostů pro které je toto vítězství v derby teprve druhým v tomto ročníku . Domácí Plánice tak po třetí za sebou doma vyšla bodově naprázdno a sérií  čtyř proher jí posunula do spodních pater tabulky. Na úplném dně nadále zůstává béčko Svatoboru. Tentokráte si body z Hrádku odvezl podruhé za sebou z venku Sokolem Neznašovy, který zůstává hodně dlužen své pověsti štiky minulého soutěžního ročníku této soutěže.Na čele tabulky zůstává po té kdy první dva týmy Ž.Ruda a Týnec vyhrály shodným výsledkem 5:0 pozice těchto dvou celků neotřesená. Na jejich klopýtnutí vyčkávají třetí Hartmanice, které tentokráte uspěly se štěstím  v klání dvou nováčků na hřišti v Myslívě .

---

 

Myslív - Hartmanice    1 : 2 (1 : 0)

Petr Buzín (sekretář Sokola Hartmanice): „Dnes jsme měli velké šesti ve vyrovnaném utkání, kterému by slušela remiza. První poločas jsme nebyli schopni překonat domácí obranu vysokými míči, které s přehledem likvidovali domácí obránci. Ve 42. minutě jsme udělali chybu ve středu zálohy a domácí se ujali krásnou střelou vedeni. Ve druhem poločase dal pokračovala vyrovnaná hra až do 80. minuty, kdy se po nacvičeném signálu nekompromisně trefil Tonda Krátký. Tím odčinil svůj velký podíl na naši inkasované brance. Když už se zdálo, že se podělíme o body, tak se z ničeho nic geniálně uvolnil Lukáš Červený a po rychlém zpracování míče zakončil nekompromisní střelou ke vzdalenější tyči. Velký dík patří našim fanouškům, kteří se přijeli podívat v hojnem počtu“.

Branky : 44. Karel Beníšek – 80. Antonín Krátký, 85. Lukáš Červený

Rozhodčí:  Milan Hovorka  ŽK: 2:1. Diváků : 70

 

Železná Ruda A – Malý Bor   5 : 0 (1 : 0)

Trenér Sokola Malý Bor Josef Chalupný: „ Rád bych touto cestou vyzdvihl výkon rozhodčího J.Abrahma který rozhodoval podruhé v řadě utkání Sokola Malý Bor na hřištích soupeře.Ač jsme z obou utkáních získali pouze jeden bod (Hradešice 2:2 Ž Ruda 5:0) byli jsme velice spokojeni s výkonem hlavního arbitra.Po rozčarování nad výkony p.Koury nebo p. Blahety jsme opět okusili jak lze hrát fotbal aniž by nám v tom překážel rozhodčí.Výsledek je už pak jen vyjádřením našich momentálních schopností a štěstěny.K utkání v Ž.Rudě uvádím,že mezi šestnáctkami jsme se soupeři zcela vyrovnali,rozdíl markantní byl ve hře v obou pokutových územích kde kralovali domácí borci a náležitě nás potrestali za naši nerozhodnost.Omluvou nám může být neúčast čtyř hráčů základní sestavy a to opravdu klíčových “.

Branky : 3. a 74. Nedvěd Václav, 62. a 89. Lehečka Jakub, 58. Duda Jaroslav

Rozhodčí: Abrahám Josef. ŽK:2:0 .  Diváků: 100

 

Plánice - Kvasetice     1 : 4 (1 : 3)

Branky : 21. Kohout Tomáš - 8.(PK) a 26. Ballý Michal,  42. a 71. Klíma Ondřej. Rozhodčí: Dolejš.ŽK: 2:2..Diváků : 60

 

Bolešiny -  Týnec    0: 5 (0 : 3)

Branky: Frous Michal 2, Havránek Lukáš 2, Fajt Zbyněk; Rozhodčí: Diviš Robert; ŽK: 2:1. Diváků:  80

 

Hrádek B -  Neznašovy 1: 3 (0 : 1) 

Branky:  56. Kutil Jiří – 32. Voráček Pavel, 47. Uldrich Kamil , 89. Vaněk Mirtoslav ; Rozhodčí: Dykalov Jurij; ŽK: 4:1; ČK: 1 : 0 Hošek Daniel.Diváků: 30.   

 

Horažďovice B  - Běšiny   4 : 0 (1 : 0)

Branky: 43.,71. Forman M. ml., 80. Sova Jiří, 82. Hlaváč Miroslav . Rozhodčí: Bala Petr. ŽK: 0 : 2. Diváků: 50.

 

Hradešice B  - Veřechov  4 : 4 (3 : 1)

Martin Šůs

Domácí získali velmi rychlé a snadné dvoubrankové vedení, když se o góly postaral Fr. Melka ml. a z penalty Václav Soukup. Když další šance k navýšení skóre domácí nevyužili, hosté se kontaktní brankou vrátili zpět do utkání. Do poločasu domácí ještě skóre navýšili, kdy se ze značky pokutového kopu opět nemýlil Václav Soukup. Do kabin se tak odcházelo za stavu 3:1.

   Druhá půle nezastihla domácí tým v dobré hráčské pohodě a všichni přítomní, kteří zápas shlédli, se nestačili divit, co se v další části zápasu dělo. Hosté se  již vyvarovali chyb  v obranné činnosti a naopak domácím ukázali, jak se bojuje i za nepříznivého stavu. Během několika minut skóre srovnali a za nedlouho se ujali dokonce vedení z nařízené penalty. Své vedení hosté nakonec neudrželi a střídající Pavel Řezáč srovnal na 4:4. Domácí nakonec mohli i vyhrát, ale Liška, který se v závěru utkání objevil zcela sám před brankářem změnu skóre odmítl. Uznání v tomto utkání patří Fr. Melkovi , který svou bojovností a úsilím předčil i mnoho mladší spoluhráče.

Trenér Hradešic B : Honza Gabriel :“ Jsem zklamán nejen výsledkem, ale i předvedenou hrou. Je velká škoda, že jsme dobře rozehrané utkání nedokázali dovézt do vítězného konce.“

Branky: 3. Melka F.,ml., 12., 45.(PK) Soukup,  79.(PK) Řezáč – 21. ,60. a 67. Hlaváč J., 62. Šimko. Rozhodčí: Špindlerová. ŽK: 3:4. Diváků: 60. 

 

 

 

 1. Ž.  Ruda A           9   7   1   1   36 : 12    22  (  7)

 2. Týnec                9   7   1   1   33 : 13    22  ( 10)

 3. Hartmanice           9   5   3   1   20 : 16    18  (  0)

 4. Horažďovice B        9   5   1   3   25 : 18    16  (  1)

 5. Hradešice B          9   4   2   3   18 : 16    14  (  2)

 6. Běšiny               9   4   2   3   10 : 11    14  (  2)

 7. Bolešiny             9   3   3   3   11 : 27    12  (  0)

 8. Veřechov             9   2   5   2   15 : 17    11  ( -1)

 9. Neznašovy            9   3   0   6   15 : 15     9  ( -3)

10. Malý Bor             9   2   3   4   15 : 18     9  ( -3)

11. Plánice              9   3   0   6   16 : 22     9  ( -6)

12. Myslív               9   3   0   6   15 : 25     9  ( -9)

13. Kvasetice            9   2   2   5   15 : 22     8  ( -1)

14. Hrádek B             9   1   1   7   10 : 22     4  (-11)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku