Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
9.kolo divize DOMAŽLICE - VLAŠIM

 

 

ČESKÁ DIVIZE  MUŽŮ  – skupina   A   

 

 

 

 

DOMAŽLICE STÁLE VEDOU TABULKU DIVIZE

Jiří Pojar

Ve šlágru devátého  kola divizní skupiny A přivítala Jiskra Domažlice třetí tým tabulky rezervu druholigové FC Graffin Vlašim. A mužstvo Graffinu hrálo ve stejný čas derby na stadionu v Sezimovo  Ústí proto nemohla být rezerva posílena o hráče áčka. Domácí trenéři obměnili sestavu a na hřišti se od začátku objevili Tomáš Bahleda, Jan Havlíček, Kamil Staněk. Na postu gólmana musel za zraněnou jedničku Martina Mlezivu nastoupit Tobias Huber.

Jiskra začala aktivně a v první vážnější šanci se ocitl Petr Mužík, když vracel před branku Vlašimi centrovaný míč  a Jan Havlíček po minele hostujícího obránce nestačil zakončit a kopal  se rohový kop. Ten rozehrál Luděk Leitl nejvýše si  Marek Bauer a jeho hlavička skončila vedle pravé tyče gólmana Petra Kratochvíla. To co se nepovedlo domácím se povedlo hostům, kteří se po rohu Pavla Borkovce v 18. minutě radovali z vedoucí branky, když zaváhání obrany potrestal přesnou hlavičkou hostující Marek Nešpor 0:1. O dvě minuty na to mohl vyrovnat Jakub Strejc, který po centru Petra Mužíka z pravé strany před brankářem Kratochvílem překopl branku. Ve 32 minutě zahrál jeden z hráčů Vlašimi ve vápně rukou a rozhodčí Jaromír Štuk nařídil penaltu kterou bezpečně proměnil Petr Mužík a vyrovnal na 1:1. Tento stav vydržel pohou minutu to si Petr Mužík orazil balon s Tomášem a Bahledou po levé straně se dostal až před vybíhajícího Kratochvíla, kterého krásně obstřelil k levé tyči a Jiskra rázem vedla 2:1.

Do druhého poločasu nastoupil místo Tomáše Bahledy druhý snajper Lukáš Bezděk. Ten hned v úvodu ve 49. minutě zatáhl míč našel nabíhajícího Milana Brauna ten posunul na Jana Havlíčka, jeho střelu vyrazil Kratochvíl na roh. V 60.minutě byl odpískán sporný ofsajd Braunovi.A stejný hráč mířil po centru  Mužíka nad branku Vlašimi. V 77. minutě zatáhl míč po pravé straně Luděk Leitl nacentroval na Havlíčka ten ale nestačilů zakončit. O tři minuty později po rohu Leitla hlavičkoval Strejc nad branku hostů. Na druhé straně se po levé straně dostali do brejku Stanislav Haluška s Zdeňkem Vořechovským , který mířil nad branku Hubera. Rozhodující úder Jiskry přinesla 83. minuta když se po pravé straně probili Leitl ten přihrál Mužíkovi , který nacentroval na nabíhajícího Bezděka a ten hlavou po třetí rozjásal Střelnici 3:1.Hned s v 84. minutě opět Leitl vybojoval míč zatáhl to do vápna nahrál na nabíhajícího Bezděka, ale s jeho zakončením si Kratochvíl poradil. 87.minuta přinesla trestný kop Borkovce s 25 . metrů střílel vedle pravé tyče. O  minutu později opět agilní Leitl přešel přes obránce nacentroval před branku kde to pustil Bezděk na nabíhajícího Maška , který střílel nad branku Graffinu.

Sestava Jiskra Domažlice: Tobias Huber- Jakub Strejc(89.Lukáš Waldmann),Marek Bauer, Michal Tesař, Kamil Staněk - Luděk Letil,  Petr Mužík, Jiří Bárta, Milan Braun, Jan Havlíček (86.Jan Mašek) - Tomáš Bahleda (46.Lukáš Bezděk). Trenéři: Zdeněk Michálek, Pavel Wolf, Erhard Breu.

Rozhodčí: Jaromír Štuk- Marek Janíček- Jiří Pečenka- Delegát: Václav Vošmik

Diváků : 500, ŽK: 2:6

 

Ohlasy po utkání:

Michal Tesař kapitán Jiskry:,,Začátek zápasu byl z naší strany vlažný a výsledkem toho byl první gól Vlašimi. Naštěstí se nám do poločasu povedlo výsledek otočit. Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Hosté mě svoji hrou zklamali“.

Pavel Wolf trenér Domažlic:,,V prvním poločase jsme si nějaké šance vypracovali  Havlíček překopl. Čekali jsme, že když Vlašimské áčko hrálo ve stejný čas tak, že k nám přijedou mladí běhaví hráči. Dali jsme šanci dalším našim hráčům z kádru ,aby hru oživili. Od hostů bylo sympatické, že i za nepříznivého stavu stále hráli do předu a nezalezli. Naše hra byla velmi dobrá posledních dvacet minut, když už hosté fyzicky odpadli a my jsme je viditelně přehrávali“.

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku