Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 7. kolo 2. – 3.10. 2010

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B

 

PATNÁCTIBODOVÉMU ČTYŘLÍSTKU VLÁDNOU HRADEŠICE

 

V sedmém kole 1.B třídy ve kterém přešla podzimní část této soutěže do druhé poloviny se děly věci.  Předně se naplnily předpoklady, že  magnetem kola bude zápas  Hradešice – Žákava. Hradešice tento duel s dosud vedoucím celkem tabulky  zvládly na jedničku a sami se poprvé v tomto ročníku pasovaly role nového lídra tabulky ! Na čele tabulky se vytvořila zajímavá situace, kdy se za se be jen rozdílem skóre srkla čtyřlístek  s pořadí Hradešice, Svéradice, Žákava a Pačejov  a v těchto klubech určitě zavládla spokojenost. Na druhé straně nespokojeni jsou ve Švihově. Domácí po neúspěšném vstupu do soutěž kdy první dva duely prohráli následující  tři vítězství naznačily, že mají soutěž dobře rozehranou. Další dvě prohry z toho sobotní doma s posledním týmem tabulky ze Žinkov tyto optimistické naděje nepotvrdily a hosté si na vrub švihovských fotbalistů připsali první výhru v tomto ročníku ! Svojí šanci v případě výhry se probojovat do čela tabulky doma promarnilo Nýrsko , které pouze remizovalo s béčkem Přeštic.

---

 

Losiná – Pačejov  1 : 2 (0 : 1)

Tomáš Cihlář

Hosté  v Losiné příjemně překvapili. Domácí chtěli potvrdit zlepšenou formou z minulého kola, kdy zvítězili v Přešticích, ale Pačejov je dokázal prakticky celý zápas udržet na uzdě. Vedoucí branku vstřelil Josef Ticháček umístěnou střelou k tyči z hranice pokutového území. Po brejku z poloviny hřiště zvyšoval po přestávce Míša Forman  na 2 : 0. Domácí již pouze korigovali deset minut před koncem střelou z trestného kopu.

Branky : Votýpka   – Ticháček Josef, Forman Michael

Rozhodčí:  Štrincl ŽK: 6:2   ČK: 0:0   Diváků:50Branky: Votípka - Forman, Ticháček; ŽK: 6:2 . Diváků: 50

 

Dlouhá Ves - Měčín 1 : 2 (0 : 0)

Josef Krůs

Už 1.poločase  měli hosté mírnou převahu, kterou zúročili 1. brankou ve 30.min. - skóroval S.Žák po pěkné kombinaci a umístěné střele k tyči. Domácí hned na to ve 31.min. zaútočili a cemtr J.Hubeného si srazili obránci do vlastní branky za bezmocného brankáře.

Druhý poločas byl už v režii hostujících hráčů, kteří byli pohyblivější, dobře kombinovali a hráli až do konce utkání s velkou chutí a nasazením. Odměnou jim byla změna skóre v 59.min. M. Malánem, který umístnil hlavičku přesně do růžku domácí branky.

Na druhé straně se domácím vůbec nedařilo i když jim nelze upřít snahu , alespoň zpočátku poločasu. Byli pomalejší než soupeř, měli hodně nevynucených chyb, záloha neplnila svoje úkoly  a z toho vyplynula i trocha smůly.Odražené míče a nepřesné přihrávky  se stávali kořistí hostů. To do značné míry domácí hráče značně znervóznilo a docházelo k diskusím s rozhodčím. Můžeme k tomu připočítat i pocit křivdy za neodpískanou ruku, kterou domácí vehementně reklamovali - ale hlavně nenašel se nikdo, kdo by zavelel k útoku s cílem alespoň vyrovnat.

To se mohlo z ojedinělé šance podařit P.Pechkovi, který hned po nástupu na hřiště jako střídající hráč obešel protihráče a nádherně vypálil, ale bohužel jen do levé tyče.Byl to prostě zápas, který nevyšel a my věříme, že bude na domácím hřišti zase dobře . 

Nám nezbývá,než sportovně uznat kvality soupeře a pogratulovat hráčům z Měčína. 

Branky : 31. vlastní - 30.Žák Stanislav, 59. Malán Martin . Rozhodčí : HR- p.Brož, asistenti - Velíšek a Plundrich. ŽK  2:1, ČK - 0:1 89.min. Krůs Martin . 

 

Švihov  - Žinkovy   0 : 1 (0 : 0)

Branky: Štampach; ŽK: 3:5; ČK: 1:0. Diváků:  60 

 

Nýrsko  - Přeštice B   1 : 1 (0 : 1)

Branky: Kájínek - Hohlberger; ŽK: 1:4. Diváků:  100 

 

Svéradice  -  Sv.Hrádek   4 : 0 (2 : 0)

Václav Dušek

Domácí začali utkání s nováčkem soutěže aktivně a hned v úvodu si vypracovali několik rohových kopů, hosté se snažili prosadit po rychlých výpadech přes bratry Holečky a Libora Kutila. Utkání na stranu domácích zlomila úvodní branka Jakuba Vlčka, který poprvé v sezóně dostal důvěru v základní sestavě a splatil jí dorážkou vyražené střely brankářem Rybou do sítě. I dále byli domácí o něco aktivnější a do přestávky se dočkali navýšení skóre po tečované střele Michala Jiřince. Ve druhém poločase Svéradice kontrolovaly hru, hosté dokázali zahrozit průnikem a křížnou střelou střídajícího Olivy, která prolétla kolem Soukupovy levé tyče. V závěru pak domácí potvrdili své vítězství brankami Mareše a Makovce.

Branky: 20.Vlček Jakub, 38.Jiřinec Michal, 70.Mareš František, 88.Makovec Stanislav. Rozhodčí: Král Václav, ŽK: 0:4, Diváků: 70

Sestava Svéradic: M.Soukup - Bouše, Pícka, Vonášek, Martínek - Šlehubr (57.Z.Prokopec), Jiřinec, Herout, Mareš (78.Říha) - Vlček, Makovec

 

Mochtín - Starý Smolivec  2 : 0 (1:0).

Karel Šot

Milosrdné vítězství Mochtína nad nováčkem, který se představil jako bojovný celek, ale v ofenzivě nebezpečný nebyl. Domácí měli naopak  řadu brankových příležitostí, trestuhodně je však zahazovali. Hlavně samostatné nájezdy Dvořáka a Pláničky na hostujícího golmana Dražana volaly po golech. Ten je však vychytal (stejně jako další šance), patřil k nejlepším hráčům svého týmu. Hosté navíc doplatili na svoji nekázeň, dohrávali bez dvou vyloučených hráčů (po 2 ŽK byli vyloučeni Fr. Trhlík a St. Krejčík), v dobrém světle se naopak představil mladý arbitr z Plzně Marek Janda, který tento duel odřídil s přehledem. Branky : Dalibor Dvořák, Jiří Dolejš, ŽK 1 : 2, ČK 0:2, rozhodčí Marek Janda, technický delegát Karel Kuška z Domažlic, 80 diváků.

 

Hradešice  -  Žákava   4 : 0 (4 : 0)  

Milan Černík

Domácí se na důležitý zápas důkladně připravovali a o svém vítězství rozhodli již v průběhu 1. poločasu. Navíc se téměř vyprázdnila marodka, a tak se na lavici náhradníků ocitly jindy opory mužstva. Hned v samém úvodu měli domácí i štěstí, když po špatném odkopu hostujícího brankáře vstřelil míč do prázdné branky již ve 23. vteřině zápasu atakující David Novák.

Hosté kontrovali v 7.´, když pohotová střela mířila jen těsně vedle. V 9.´ se teprve zastřeloval J. Hnojský a svoji 1. šanci ještě neproměnil, hosté opět zahrozili o minutu později hlavou těsně nad bránu. V 19.´centroval do vápna P. Řezáč a odražený míč uklidil pohotově do sítě J. Melka a zvýšil tak na 2:0. Ve 27.´ se do velké šance dostal dobře hrající J. Kopal, ale jeho střela jen otřela šibenici hostující branky. Ve 36.´ hlavičkoval dezorientovaný hostující obránce míč podél vlastního malého vápna, kde se objevil zcela volný J. Hnojský a míč donesl na prsou za brankovou čáru.

Hosté reklamovali ruku, ale hlavní rozhodčí po konzultaci se svým asistentem gól uznal, 3:0. Ve 41.´ postupoval zcela sám na branku D.

Novák, ale brankář jeho střelu vykopl. Brankostroj domácích v 1. poločase zakončil opět J. Hnojský, který prostřelil hostujícího brankáře téměř z brankové čáry a stanovil tak i výsledek celého zápasu.

     Hosté se ale ani za tohoto stavu nevzdávali a stále se snažili o zvrat výsledku a v 57.´ hlavou jen těsně minuli domácí branku. Ani domácí ale nepolevili a v 66.´ se opět po chybě obrany ocitl před prázdnou brankou M. Florian, ale nepochopitelně trefil jen tyč a aby si svou smůlu v dnešním zápase vybral úplně, trefil v 73.´ ještě břevno. Hosté se až do konce zápasu pokoušeli o vstřelení alespoň čestného úspěchu, ale to jim dobře hrající obrana domácích nedovolila a výborný gólman Šůs udržel čisté konto.

Rozhodčí: Jambura - Marinčák, Pecl, ŽK 1:0, ČK 0:0, 150 diváků

Branky: 1´ Novák, 20´ J. Melka, 34´ Hnojský, 42´ Hnojský Sestava domácích:

M. Šůs - M. Šmrha, M. Hlaváč, P. Řezáč, V. Kotiš, J. Hnojský, O. Starec (Fr. Šašek), J. Melka (Zd. Frančík), J. Kopal, D. Novák (M. Florian), M.Lávička (Zb. Chmelík)

Zbyněk Chmelík, Hradešice: „ Výsledek utkání výstižně popsal průběh hry. Hradešice jsou ve skvělé formě. Mám radost z uzdravení F.Šaška a Z.Frančíka, konečně se nám mužstvo téměř doplnilo. Kvalitu v tuto chvíli prokazujeme na všech postech, výborně pracuje obrana, s nulou chytající M.Šůs, v záloze dělali problém Žákavé J. Kopal a H.Hnojský. V útoku dokazuje svoji důležitou roli M.Lávička a nebezpečný D.Novák. Jsem si jist, že v této formě jsme schopni udržet vedení v tabulce. Snad nás i nadále budou podporovat věrní fandové Hradešic.“

 

 

 

 

 1. Hradešice            7   5   0   2   22 :  7    15  (  6)

 2. Svéradice            7   5   0   2   14 :  6    15  (  3)

 3. Žákava               7   5   0   2   17 : 15    15  (  3)

 4. Pačejov              7   5   0   2   13 : 11    15  (  6)

 5. Nýrsko               7   4   2   1   15 : 10    14  (  5)

 6. Mochtín              7   4   0   3    8 :  5    12  (  0)

 7. Měčín                7   3   2   2    8 :  9    11  (  2)

 8. Švihov               7   3   0   4   18 : 15     9  ( -3)

 9. St. Smolivec         7   3   0   4   14 : 16     9  ( -3)

10. Dlouhá Ves           7   2   1   4   12 : 14     7  ( -5)

11. Přeštice B           7   2   1   4    8 : 15     7  ( -2)

12. Losiná               7   2   0   5    8 : 12     6  ( -3)

13. Hrádek               7   1   1   5    7 : 18     4  ( -5)

14. Žinkovy              7   1   1   5    6 : 17     4  ( -8)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku