Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 7. kolo 2. – 3.10. 2010

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

LUBSKÁ REZERVA SE VRÁTILA NA DRUHÉ MÍSTO

 

Po devátém kole které  bylo na programu o  víkendu se zúžil okruh účastníků okresního přeboru se stoprocentním bodovým ziskem na hřišti soupeřů ze třech na dva  TJ Žichovice a rezerva Startu Luby.  Z této trojice vypadl po prohře ve Vrhavči Sokol Mochtín.

Tým Startu Luby B  dokázal úspěšně zvládnout  i přímý souboj o druhé místo na hřišti v Nezamyslicích, tedy soupeře který na tomto místě skončil i v konečné tabulce minulého ročníku.

Na druhé straně mezi dvěma kolektivy  které se mohou pochlubit  ziskem 100% bodů na domácím hřišti zůstává  vedle lídra tabulky Sokol Vrhaveč. Po nerozhodném prvním poločase  potvrdili Vrhavečtí brankovou kanonádou po přestávce v podobě čtyř branek v síti Mochtína B svojí nedobytnou tvrz.    

Devět kol čekal po svém postupu do okresního přeboru Sokol Měcholupy na své první vítězství. A kdo jiný jí mohl zařídit než jejich kanonýr Lukáš Jakubec. Naopak na své první vítězství venku čekala Dukla Janovice . Po prohře v Chanovicích a dvou remízách v Žihobcích a v Bezděkově se podařilo Dukle naplno bodovat v utkání o šest bodů v Horách Matky Boží.

Nejtěsnějšími výsledky rozdílem jediné branky přicházejí v průběhu podzimu o bodový zisk Velké Hydčice. Po prohře v Nezamyslicích byl  dalším takovým smolným zápasem byl duel na hřišti nováčka přeboru ve Velkém Boru.

---

 

Vrhaveč  - Mochtín B    5  : 1 ( 1: 1)

Jindřich  Pacner

V dalším utkání OP přivítali na svém hřišti dosud neporažená Vrhaveč rezervu S.Mochtín.Chtěla odčinit neúspěch minulého kola z Janovic  odkud si přivezla tříbrankovou porážku.Po opatrném začátku z obou stran se jako první osmělili domácí a to v 15.min.,kdy se ujali vedení brankou T.Jandečky,který se nejlépe zorientoval v šestnáctce hostů a otevřel brankový účet tohoto zápasu 1:0.Domácí se ovšem příliš dlouho neradovali z vedení a již ve 26.min. srovnali M.Bejvlem na 1:1.

Obě mužstva měla ještě několik možností ke skórování do konce I.pol.,ale žádnou z nich nevyužila.Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

Do II.pol. nastupovali domácí hráči s odhodláním strhnout vedení na svoji stranu a udržet na svém hřišti neporazitelnost.Po menší,,bouřce´´ v poločasové přestávce nastoupili domácí jako vyměněni a jejich obraz hry se rapidně zlepšil.Brankovou kanonádu II.pol. načal stejně jako v I.pol. T.Jandečka.Na trestný kop na vzdálenější tyč si naběhl J.Potužník a nezištnou zpětnou přihrávkou vybídl ke skórování T.Jandečku,který touto možností nepohrdl a zvýšil na 2:1.O chvíli později v 57.min. po přihrávce od L.Taitla se míče zmocnil domácí kapitán J.Pacner a z dobrých cca 25m. utěšenou střelou nedal hostujícímu gólmanovi šanci 3:1.V 60.min. vyslal V.Mayer do brejku L.Vacovského,kterého hostující obrana zastavila jen za cenu faulu v pok.území.Rozhodčí ukázal na značku pok.kopu,ke kterému se postavil sám postižený a zvýšil náskok domácích na 4:1.V této fázi utkání to byla dalo by se říci exibice ze strany domácích,kteří svého soupeře převyšovali po všech stránkách.V 81.min. šel sám po pravé straně K.Švátora do pok.území a i když mohl sám skórovat našel ještě ve výhodnější pozici nabíhajícího L.Taitla a ten uzavřel účet tohoto utkání na úctyhodných 5:1.Pokud by domácí hráči předváděli stále takové výkony jako ve II.pol. i s brankovou úrodou určitě by tím potěšili domácí fanoušky a trenéry.

Sestava Vrhaveč:O.Pressl-L.Lorenc,V.Mayer,V.Tomaka,J.Potužník-T.Jandečka,L.Taitl, J.Pacner(K), T.Vejskal-M.Minařík,L.Vacovský; střídali:D.Hrach,K.Švátora,J.Skřivánek

Branky: 15., 55. Jandečka Tomáš , 57. Pacner Jindřich, 60. Vacovský Lukáš, 81. Taitl Lukáš – 26. Bejvl Milan ; Rozhodčí: Bína. ŽK: 1:1

. Diváků: 80

H. M. Boží  - Janovice   2 : 3 (0 : 2)

Branky: 85. Halas Pavel , 86. Procházka Pavel – 5. Müller Jan 16. Hájek Jakub, 63. Slivoň Václav; Rozhodčí: Haviar Štefan; ŽK: 2:2 . Diváků: 40 

 

Nezamyslice -  Luby B    2 : 3 (0 : 2)

Janda Milan

V utkání o druhé místo OP nezačalo pro domácí dobře ,neboť už v 8.minutě se hosté ujali vedení po chybě domácí obrany se trefil Voráček Josef.. Po brance  se domácí  hráči snažili o vyrovnání, ale žádné šance si nevytvořili a po další chybě šli hosté do dvoubrankového vedení. Na 2:0 po samostatném úniku dával branku Smolík Ladislav a tak skončil i poločas.

Do druhého poločasu nastoupil místo mladého Kubovce Vojty Malí Michal a hra domácích se zlepšila,což vyústilo i ve srovnání stavu, když se nejprve trefil Musil Ondřej a po něm po chybě hostující obrany vyrovnal Aschenbrenner Jan. Po vyrovnávající brance měli převahu domácí ,ale když se nadechovali k závěrečnému náporu,přišla chyba ve středu hřiště a po zbytečné ztrátě míče a brejku hostů  přišla branka z kopačky Voráčka  Přemysla. Domácím se již vyrovnat nepodařilo a tak si hosté odvážejí tři body, ikdyž za výkon ve druhém poločase by byla asi spravedlivá remiza.

Branky: 55.Musil Onděj 65. Aschenbrenner Jan, 8.Voráček Josef, 31 Smolík Ladislav, 79. Voráček Přemysl

Rozhodčí: Lažánek Karel; ŽK: 1:2 . Diváků: 50 

 

Měcholupy -  Žihobce  1 : 0 (1 : 0)

Domácí diváci se dočkali první  výhry . Postaral se o ní p půlhodině hry autor vítězné branky Lukáš Jakubec.

Branky: 30. Jakubec Lukáš; Rozhodčí: Habada Vladislav; ŽK: 4:2. Diváků: 70 

 

Velký Bor  -  V. Hydčice    1 : 0 (0: 0)

Miloslav Kolář

Souboj dvou týmů ze středu tabulky s příchutí derby zápasu se odehrával převážně v opatrném ale ne pomalém tempu,kdy se převahy obou mužstev přelévaly ze strany na stranu. I když bojovný herní projev domcích poznamenala absence některých hráčů, podařilo se před koncem utkání po parádní akci Červený, Turek, střídající Robert Šimanovský a střelec Ouda vsítit rozhodující gól utkání. Před slušnou diváckou návštěvou zaslouží absolutorium gólmani obou mužstev.

Branky: 78. Ouda Jiří; Rozhodčí: Simbartl Václav; ŽK: 2:4; ČK: 0 : 1 (91. Stulík Tomáš) . Diváků: 120.

 

Sušice "B"  -  Chanovice "B"  1 : 1  (0  :  1)

Branky:   57´  Jiří  Kysilka  -  15´ Jiří Brejcha

Rozhodčí:  M. Bureš. ŽK:    2  :  4. ČK:    1  :  1  ( 78´ Milan Brož  -  78´ Lukáš Pavlovský ), 50  diváků

 

Žichovice – Bezděkov  3 : 1 (1 : 1)

Lukáš Mourek

Na hosty byla nachystána ofenzivní taktika lídra tabulky  , který se v novém stylu dlouho hledal a dokonce po několika hrubých chybách hosté vstřelili první branku utkání. První poločas se domácímu nepovedl snad ve všem.Naštěstí domácí J.Malý výstavně trefil z trestného kopu růžek hostující branky a vyrovnal. Druhý poločas se projevila převaha domácích a utkání rozhodli i brankově, další vyložené šance zůstaly nevyužity. Bezděkovští byli překvapivě v 1. poločase vyrovnaným a důstojným soupeřem.

Branky: 37. Malý Jaroslav, 60. Turek Jiřín  - 31. Valečka Václav.  Rozhodčí: Petržilka Jiří. ŽK: 2 : 1.Diváků: 80.

 

 

 1. Žichovice            8   8   0   0   25 :  5    24  ( 15)

 2. Luby B               8   6   0   2   21 :  7    18  (  6)

 3. Nezamyslice          8   5   1   2   17 : 10    16  (  1)

 4. Mochtín B            8   5   0   3   15 : 13    15  (  6)

 5. Vrhaveč              8   4   2   2   15 :  8    14  (  2)

 6. Sušice B             8   4   2   2   10 : 13    14  (  2)

 7. Velký Bor            8   4   1   3   10 :  6    13  (  1)

 8. Janovice             8   3   2   3   11 : 15    11  ( -1)

 9. Chanovice B          8   2   1   5    8 : 13     7  ( -8)

10. V. Hydčice           8   1   3   4    9 : 12     6  ( -6)

11. Žihobce              8   1   3   4    7 : 13     6  ( -6)

12. H. M.  Boží          8   2   0   6    9 : 22     6  ( -6)

13. Bezděkov             8   1   2   5   16 : 22     5  ( -7)

14. Měcholupy            8   1   1   6    3 : 17     4  ( -8)

 

 

---

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

DERBY V HARTMANICÍCH SKONČILO PŘEKVAPENÍM 

 

Již ke svému pátému domácímu zápasu v průběhu devíti kol nastoupil na domácím hřišti Sokol Hartmanice. Ke dvěma remízám  a dvěma výhrám přidal třetí a zatím nejcennější výhru.  V derby dvou soupeřů mezi kterými panuje správná sportovní rivalita dokázal nováček soutěže vyhrát nad vedoucím celkem tabulky ze Železné Rudy. Pro hosty to bylo smolné utkání, když si pod sebou podřízli větev osm minut před koncem  v podobě vlastní branky!  Toto překvapení kola vyneslo pro Hartmanice mimo skalpu svého rivala také vyhoupnutí se v tabulce na třetí místo !

Mezi týmy kterým se v tomto ročníku zatím nedaří podle jejich představ jsou Neznašovy , Kvasetice a také rezerva Svatoboru, což potvrdily také v tomto kole v domácím prostředí další  bodovou ztrátou.

---

 

Hrádek B - Bolešiny   1 : 2 ( 0: 0)

Branky:79.  Kutil Libor – 56. Šmolc Jiří, 63. Roháč Jan; Rozhodčí: Koura Radim; ŽK: 2:1 . Diváků: 80 

 

Neznašovy -  Horažďovice B    1 : 2 ( 1: 1)

Branky: 33. Vaněk Miroslav – 23. Hlaváč Miroslav, 63. Forman Jakub; Rozhodčí: Abraham Josef; ŽK: 1:2 . Diváků: 30 

 

Hartmanice -  Ž. Ruda A    3 : 2 ( 2: 1)

David Greiner z týmu hostů k zápasu uvedl : „ Jménem našeho celého mužstva bych chtěl ještě jednou pogratulovat soupeři k vítězství,dále též Petrovi Hasenöhrlovi a Honzovi Důlovcovi,kteří drželi statečně prapor Železné Rudy necelé dva roky v okresním přeboru,ke vstřelení branky i když na opačné straně hřiště než bychom si přáli. V neposlední řadě patří poklona i hlavnímu rozhodčímu utkání Petru Boškovi,který toto derby zvládl s bravurou.“

 

Branky: 8. Drha Marek, 42. Hasenöhrl Petr, 84. vlastní –15. Duda Jaroslav, 74. Lehečka Jakub; Rozhodčí: Bošek(Holeček, Staněk).  ŽK: 2:1 . Diváků: 200 

 

Kvasetice -  Hradešice B    0 : 2 ( 0: 0)

Martin Šůs

Hosté cestovali k utkaní do Kvasetic v kombinované sestavě, ale na jejich hře to nebylo znát. První poločas se obě mužstva pouze oťukávala s minimem šancí na obou stranách. Ve druhém poločase hosté přidali a výsledkem byl gól z přímého kopu z 57 min., který brankáři domácích propadl mezi nohama. Stejnou hrubku brankář vyrobil i ke konci utkání v 86.min. po střele Davida Nováka, a tak si hosté odvezli cenné tři body.

Branky: 57. Soukup Václav, 86. Novák David; Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 2:1. Diváků: 40 

 

Veřechov - Týnec 2 : 5 (1 : 3)

Hosté zaslouženě zvítězili, domácí v silně kombinované sestavě neměli nárok. Rozhodnuto bylo během půlhodiny, hostující kanonýr Frous dal 4 goly.

Branky: 38min. Vítek Jiří PK, 78min. Šimon Martin - 8, 29, 62, 83 min. Frous Michal, 22min. Ryba Tomáš PK.ŽK 2:0 , 40 diváků, rozhodčí  Staněk Luděk.

 

Malý Bor – Plánice   6 : 0 (2 : 0)

Radovan Faltys

Až krutá porážka pro hosty, kteří doplatili na znovuzrození renomovaného střelce Malého Boru Luďka Vaňka, který zatížil konto Plánice hned čtyřmi brankami. Vysokou výhrou završili domácí fotbalisté stoprocentní bodový zisk Malého Boru tuto fotbalovou neděli s impozantním skóre 27 : 2. Parádní výkon podal domácí brankář dorostenec Jakub Kylián, který hostujícím hráčům nenabídl jedinou šanci ke skórování.

Branky: 2´, 53´,65´a 72´Luděk Vaněk, 59´Václav Melka, 89´Josef Heřman.

Rozhodčí:Petrželka František . ŽK:1 : 1 .Diváků: 70

 

Běšiny -  Myslív   2 : 1 (2 : 0)

Branky: 4.19. Stach L., 73. Kolář Z.ml.- 38. Novák V. ŽK: 2:3. Rozhodčí Bína. Diváků: 30.

 

 

1. Ž.  Ruda A           8   6   1   1   31 : 12    19  (  7)

2. Týnec                8   6   1   1   28 : 13    19  (  7)

3. Hartmanice           8   4   3   1   18 : 15    15  ( -3)

4. Běšiny               8   4   2   2   10 :  7    14  (  2)

5. Horažďovice B        8   4   1   3   21 : 18    13  (  1)

6. Hradešice B          8   4   1   3   14 : 12    13  (  4)

7. Bolešiny             8   3   3   2   11 : 22    12  (  3)

8. Veřechov             8   2   4   2   11 : 13    10  ( -2)

9. Malý Bor             8   2   3   3   15 : 13     9  ( -3)

0. Plánice              8   3   0   5   15 : 18     9  ( -3)

1. Myslív               8   3   0   5   14 : 23     9  ( -6)

2. Neznašovy            8   2   0   6   12 : 14     6  ( -6)

3. Kvasetice            8   1   2   5   11 : 21     5  ( -4)

4. Hrádek B             8   1   1   6    9 : 19     4  ( -8)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku