Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
NIKE PREMIER CUP -do semifinálového turnaje včetně včetně Klatov postoupilo osm týmů

NIKE PREMIER CUP

Starší žáci TJ Klatovy A - semifinále výsledky

Náročné úterý

Praha - úterý 21. září 2010

     Ve svém bohatém sportovním programu pokračoval náš tým A starších žáků. V úterý si udělal výlet do sportovního centra mládeže AC Sparty Praha na Strahově, kde sehrál tři utkání semifinálového turnaje Premier cupu. Do republikového finále postupovali pouze vítěz a druhý účastník tohoto semifinálového turnaje.

     Do semifinálového turnaje postoupilo osm týmů. Naši kluci, hrající krajský přebor, se měli utkat se soupeři pouze z ligové soutěže žáků, protože jediný divizní zástupce ze Sokolova se nedostavil. Vhledem k aktuálnímu postavení v mládežnických soutěžích jsme v prvním utkání potkali s prvním nasazeným družstvem, aktuálně vedoucím týmem žákovské ligy s AC Spartou Praha.

AC Sparta Praha - Klatovy 3:0 (0:0)

     Do zápasu s jasným favoritem jsme vstoupili velice ustrašeně. Domácí Sparta chtěla utkání rozhodnout v prvních minutách, což se ji však nepodařilo. Nasazení našich hráčů v obraně a trocha štěstí přineslo poločasový výsledek 0:0. V závěru prvního poločasu jsme mohli jít i do vedení, své sólo nezakončil gólem Zbyněk Smolík. Druhý poločas jsme začali mít více odvahy ve hře směrem k soupeřově brance. Zdeněk Cibulka mohl strhnout vedení v náš prospěch, své šance se také zalekl. Soupeř v druhém části druhého poločasu využil našich individuálních chyb a zaslouženě vyhrál.

Klatovy - SK Kladno 2:1 (1:0)

     Systém turnaje nám vystavil v prvním kole případnou postupovou stopku. Svou čest jsme chtěli zachránit v druhém utkání turnaje. Náš soupeř v prvním kole prohrál 1:0 s FK Teplicemi. Od prvních minut byla vidět naše snaha hrát se soupeřem ofenzivně a dávat góly. První naše šance skončila na břevně soupeřovo branky. Soupeře jsme naším pojetím hry překvapili a v nervózním začátku nakupil hráči Kladna hodně chyb v obraně. Dokázali jsme se gólově prosadit a ujmout se vedení brankou Zdeňka Cibulky. V závěru prvního poločasu se musel několika zákroky předvést brankář našeho týmu Dominik Sváček. Druhý poločas se se po dvou zmařených šancích trefil Zbyněk Smolík. Soupeř nás s přibývajícími minutami začal tlačit k naší brance, nastřelil dvě břevna a podařilo se mu i snížit z pokutového kopu po faulu Petra Reitmajera. V závěru utkání jsme se ubránili tlaku Kladna a uhájili vedení v tomto utkání.

FK Baník Most - Klatovy 5:1 (3:1)

     Po vítězství nad Kladnem jsme nastoupili v boji o 5. místo s dalším ligovým soupeřem. Most prohrál své první utkání s FK Baumit Jablonec na pokutové kopy po remízovém stavu. V druhém utkání měl hrát proti Baníku Sokolov, který však nepřijel a tak náš soupeř měl o jedno utkání méně. To se projevilo i v kvalitě utkání. Soupeř měl od prvních minut více sil a velice rychle si vypracoval tříbrankový náskok, který v prvním poločase korigoval Zbyněk Smolík po spolupráci se Zdeňkem Cibulkou. Druhý poločas jsme už skoro vyčerpaní své utkání jen dohrávali.

Pořadí turnaje

1. AC Sparta Praha
2. FC Viktoria Plzeň
3. FK Teplice
4. FK Baumit Jablonec
5. Baník Most
6. TJ Klatovy
7. SK Kladno
8. FK Baník Sokolov

Do turnaje nastoupili

Dominik Sváček, Jakub Lysek, David Dolanský, Petr Reitmajer, Jiří Procházka, Zdeněk Cibulka, Jakub Jarošík, Pavel Harmady, Petr Povolný, Jaromír Kozák, Jan Kojan, Štěpán Bilíček, Zbyněk Smolík, Jakub Pitel, Josef Matějka

Trenéři

Ulrych Petr, Fremut Ludvík

www.premiercup.cz





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku