Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 6. kolo 24. – 25.9. 2010

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

HRADEŠICE NASTŘÍLELY V ŽINKOVECCH  ŠEST  BRANEK

 

Nebývá častým jevem v krajských soutěží mužů, aby si tým hrající na hřišti venku přivezl domů tak výrazné vítězství jak tomu bylo v tomto kole v provedení Sokola Hradešice. Pokud již se to stane, pak se za tím skrývá třeba mimořádná střelecká potence některého z hráčů kterému  zápas sedne. O Sokola Hradešice je to pozoruhodné vítězství tím, že se na něm podílelo šest  úspěšných střelců! Před dalším domácím zápasem které Hradešice čeká v příštím kole je to dobré zjištění, neboť hostí lídra tabulky ze Žákavé a v případě úspěchu by mohly Hradešice vyhodit tento tým ze sedla vedoucího celku tabulky! Ostatně o čelo tabulky bude asi velká bitva, neboť potencionální okruh kandidátů na první místo lze hledat minimálně v polovině týmů, které tuto soutěž hrají. Mohou to být třeba i Svéradice které překvapily výhrou v Měčíně, nebo Pačejov který zdolal doma v derby Mochtín , Nýrsko a nebo také a to i přes výpadek ve Starém Smolivci FC Švihov , či Dlouhá Ves, která držela na hřišti lídra tabulky dlouho bezbrankový stav a nakonec prohrála tím nejtěsnějším rozdílem a dokázala Žákavé dát doma dvě branky. Nedělní vítězství Nýrska na hřišti nováčka v Hrádku vrátilo v tabulce jednoho ze spolufavoritů na postup na 2.místo

 

Měčín -  Svéradice  0 : 1 ( 0: 0) 

Evžen Veselý

V deštivém počasí začala obě mužstva ve svižném tempu. První brankovou příležitost si vytvořili hosté ale domácí brankář Šlajch zabránil ke skórování. Domácí měli blízko k vedoucí brance ale střela Němce skončila na břevně. Hosté  dirigováni  zkušeným Heroutem si vytvořili několik brankových příležitostí,  ale brankář Šlajch byl vždy na místě. Domácího mužstvu si vytvořilo několik brankových šancí ale zůstali nevyužity. V 44 mim po závaru před domácí brankou otevřel skoré Vonášek.  V závěru utkání tlak domácího mužstva vyšel naprázdno a body putují do Sveradic.

Sestava domácích: Šlajch,Touš,Malán,Šlais,Houlík ,Krotký J.Žák,Čejka,Prokeš,Krotký Z. Němec, střídali- Štampach,Eliáš,Kubík, Suchan.

Sestava Sveradic: M.Soukup - Bouše, Pícka, Vonášek, Martínek - L.Soukup (72.Šlehubr), Z.Prokopec, Herout (84.Vlček),  Mareš (88.Říha) - Makovec, Jiřinec

Branka: Vonášek; ŽK: 3:2 . Diváků: 80 . Utkání řídil rozhodčí Filingr . DS:  Lecjaks.

 

Žákava – Dlouhá Ves  3 : 2 (0 : 0)

Pechek

Hosté odjížděli k zápasu s cílem odvézt si alespoň bod. V první půli se střídaly šance na obou stranách, ale do šaten se šlo za bezbrankového stavu.

Do druhého poločasu vstoupila Dlouhá Ves výborně a po gólech Krejčího a Pechka vedla 2:0. Domácí snížili v 60. minutě pěknou střelou k tyči. Poté se hosté nechali zatlačit a Žákava v 83. minutě brankou z penalty vyrovnala. To však ještě nebylo vše, protože minutu před koncem domácí dokončili obrat a získali tak všechny tři body.

Branky: Drohobetskýy, Tyšl, Šula - Krejčí, Pechek; ŽK: 1:2. Diváků. 50

 

Pačejov –Mochtín  1 : 0 (0 : 0)

Tomáš Cihlář

Utkání se hrálo za stálého deště. V prvním poločase si více šancí vytvořili domácí a hosté mohou děkovat výbornému brankáři Hromadovi. Ten vyrazil v 15.minutě tvrdou střelu Michaela Formana z trestného kopu a ve 23.minutě kryl gólovou hlavičku Jirky Mrázka. Týž hráč vyslal ve 29.minutě na mochtínskou branku polocentr – polostřelu, kterou Hromada s námahou vytáhl na roh. A když se neujala ani hlavička Ondry Němce, šlo se do kabin za bezgólového stavu.

      Po změně stran byla snaha a aktivita domácích odměněna vedoucí brankou, když v 54.minutě přesně posadil Pepa Ticháček míč na hlavu Míši Formana a ten vstřelil jediný a jak se ukázalo i rozhodující gól. Hosté poté museli otevřít hru. Jejich útoky byly nebezpečné, ale scházela finální přihrávka nebo důrazné zakončení. Kromě několika závarů v pokutovém území si jasnou gólovou příležitost za celý zápas nevytvořili. Naopak další příležitosti ke skórování měli domácí. Z tohoto pohledu lze potvrdit, že vítězství domácích bylo zasloužené. Před návštěvou 70 diváků řídil rozhodčí Pohančeník ze Staňkova.

Sestava domácích: Kalčík – Lávička – Pavelec – Zdeněk – Hosnedl – Brůha – Ticháček  - Němec – Mrázek – Marek – Forman . Střídali: Kříž, Štěpán, Klásek, Hlůžek J.

Branka v 54.minutě Forman, rozhodčí Pohančeník, ŽK 2 : 4, 70 diváků

 

St.Smolivec  -  Švihov 4 : 3 (2: 3)

Jiří Toman

Utkání hrané na menším hřišti za stálého deště začalo lepé pro hosty,kteří šli v 5.min.po tr.kopu Bureše a následné hlavičce Kudjaka do vedení.V 15.min.mohl navýšit skoré Sýkora,jehož koncovka byla nedůrazná.Ve 20.min.nechali hosté příliž prostoru domácímu hráči jehož střela z 20 metrů k tyči byla ukázková.Hosté byli v prvním poločase lepším týmem a tak šli ve 30.min.do vedení,kdy po spolupráci Osvalda se Sýkororou druhý jmenovaný poslal hosty do vedení.Situace se opakovala ve 41.min.,opět po spolupráci šel Sýkora sám na brankáře,kterého obešel a do prázdné brány zvýšil na 1:3.Ve 43.min.rozehráli domácí rychle trestný kop a střelou zblízka upravili na 2:3.V začátku druhého poločasu měli oba týmy po jedné šanci při nichž se vyznamenali oba brankáři.Střela domácího hráče a následná teč hostujícího Bureše v 60.min.skončila za zády bezmocného brankáře Trávy 3:3.V 65.a 67.min.se ocitl ve dvou šancích host.hráč Brož,v prvém případě mu chyběl po centru ze strany krok a ve druhém střela zblízka skončila v náručí domácího brankáře.Utkání rozhodla v 79.min.chyba hostující obrany včetně brankáře,kterého přehodil domácí hráč a tak zůstali všechny tři body doma.Utkání by slušela spíše remíza,ale domácí tým byl efektivní,kdy z minima vytěžil maximum.

Sestava Švihova:Tráva-Zadražil,Bureš,Biederman,Kudjak,-Kašpárek(50.Havlíček), Zdráhal J., Brož (68.Žák), Čížek R.,Sýkora,Osvald(78.Pflug)Š

Branky: Netušil 2, Procházka, Strejc - Sýkora 2, Kudjak; ŽK: 1:1. Diváků:  70

 

Žinkovy -  Hradešice 0: 6 ( 0: 2)  

Zbyněk Chmelík, trenér Hradešic:"Utkání se hrálo za deštivého počasí, na jinak kvalitním hřišti v Žinkovech. Zápas jsme začali mírně řečeno velmi rozpačitě a od případných problémů nás zachránil výborný zákrok brankáře Martina Šůse.  V těcto chvílích špatně pracoval střed zálohy a dal příliš prostoru pro domácí. Poté jsme ale nic nenechali náhodě a předvedli velmi zodpovědný a útočný výkon. Do poločasu jsme dali dvě branky a dalších 5 šancí zahodili. Po poločase jsme ale do 10 minuty zápas rozhodli a domácí se naprosto odevzdali a nechali nás hrát fotbal, při kterém jsme mohli vstřelit i daleko více gólů. Mám dobrý pocit z obrany, která se stabilizovala a těším se na souboj o první místo se Žákavou. Věřím, že nás diváci přijdou podpořit a myslím, že jim v tuto chvíli máme co nabídnout. Pochválím celou obranu, ve druhém poločase oba stopery M.Hlaváče a M. Šmrhu a s chutí hrajícího záložníka M.Floriana."

Branky: Florián, Hnojský, Kopal, Lávička, Novák, Starec; ŽK: 1:1. Diváků: 60

 

Hrádek -  Nýrsko  2 : 3 (0 : 0)

Branky: Holeček 2 - Kájínek 2, Hvězda; ŽK: 3:2 . Diváků: 100.

 

Přeštice B – Losiná  1 : 3 (0 : 1)

Branky: Rajchart - Laštovka, Veleman M., Veleman R.; ŽK: 3:1. Diváků: 50

 

 

 

 1. Žákava               6   5   0   1   17 : 11    15  (  3)

 2. Nýrsko               6   4   1   1   14 :  9    13  (  7)

 3. Hradešice            6   4   0   2   18 :  7    12  (  6)

 4. Svéradice            6   4   0   2   10 :  6    12  (  3)

 5. Pačejov              6   4   0   2   11 : 10    12  (  3)

 6. Švihov               6   3   0   3   18 : 14     9  (  0)

 7. Mochtín              6   3   0   3    6 :  5     9  (  0)

 8. St. Smolivec         6   3   0   3   14 : 14     9  ( -3)

 9. Měčín                6   2   2   2    6 :  8     8  ( -1)

10. Dlouhá Ves           6   2   1   3   11 : 12     7  ( -2)

11. Losiná               6   2   0   4    7 : 10     6  (  0)

12. Přeštice B           6   2   0   4    7 : 14     6  ( -3)

13. Hrádek               6   1   1   4    7 : 14     4  ( -5)

14. Žinkovy              6   0   1   5    5 : 17     1  (-11)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku