Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B 5. .kolo 18.-19.9. 2010

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

 

V NÝRSKU PO MOCHTÍNU PŘIŠLY I SVÉRADICE O ROLI LÍDRA

 

Páté kolo 1.B třídy potvrdilo vítězné tažení  svěřenců trenéra Jiří Tomana ze Švihova. V duelu s Pačejovem naopak hostům jejich úspěšnou šňůru přerušili . Obdobně tomu bylo i v Nýrsku. Domácí se po dvou zápasech venku ze který vykřesali pouze jeden bod na svém hřišti znovu sesadila hostující tým z čela tabulky.Po Mochtínu, který v této roli přijel k duelu s Okulou ve druhém kole se museli s pozicí vedoucího celku tabulky rozloučit a své 1. místo postoupit přemožiteli Sokola Měčín Žákavé. Toto kolo bylo mimořádně úspěšné pro nováčka Svatobor Hrádek, který se dočkal své první výhry . Pro Svatobor byla o to cennější  , že získané body se kterými rozšířil jedinou sbírku bodů po remíze v Dlouhé Vsi jsou pouze ze hřiště soupeře . Dost podivný zápas se odehrál v Mochtíně tím, že v něm mladý arbitr z Plzně rozdal 12 žlutých a 3 (domácí Křivánek, Špindler –a hostující  Brada) červené karty. Hradešice podle očekávání vyhrály nad nováčkem ze St. Smolivce a mají již špičku tabulky, kam bezesporu patří na dosah.   

---

 

Dlouhá Ves - Žinkovy  3 : 1 (1:0)

Josef Krůs

Dlouhá Ves nastupuje opět bez zraněných a zaneprázdněných hráčů.Po čtvrthodinovém oťukávání zahrozí domácí a hned se M.Krůsovi podaří obelstít obránce hostů a ostrou střelou prostřeluje brankáře.(1:0).Do konce poločasu se domácí jeví jako fotbalovější mužstvo, ale hosté bojují a nenechávají domácím ani vteřinku k vydechnutí. Ke zraněným můžeme přpočítat i  R.Hodu, který po čtvrthodině odstupuje ze hry v důsledku zranění. Střídá ho R.Rovňan, který si na postu stopera vede velmi úspěšně.Je  100% ní ve hře hlavou a jeho přesné  dalekonosné přihrávky skoro vždy najdou hrotové útočníky. Druhý poločas začíná hned ve 2.min.obrovskou šancí,kterou vymyslel mladíček O.Goby, ale jeho přihrávku do běhu nestačil usměrnit do brány M.Krejčí.V 55.min. se dostává ke slovu pohyblivý P.Švajka a brankáři ze Žinkov nedává ani nejmenší šanci (2:0). Nutno podotknout, že těsně před tím po VP  K se vyznamenali hosté, jimž pokazil radost domácí brankář Hanzl, který bravurním zákrokem vyráží střelu, která směřovala přesně k levé tyči.Na třetí brance, kterou vsítil opět M.Krůs má velký podíl i H.Hubený, který to vše vymyslel a poslal přihrávku M.Krůsovi,který vyhrál běžecký souboj s brankářem a krásným lobem poslal míč do brány.

Poslední čtvrthodinu  mají hosté převahu a domácí někdy neví kam dřív skočit.Také se jim jejich snaha a bojovnost vyplácí a v 77.min. Marian Vladař snižuje zaslouženě na 3:1. K další změně skóre už nedošlo a tak se domácí dočkali zaslouženého vítězství.

Branky  :  27. a 77. Krůs Martin 55.  Švajka Petr – 66. Vladař Marian .Rozhodčí Fanfule,diváků 100, ŽK 2:0.

 

Nýrsko  - Svéradice   2 : 1 (1: 1)

Branky za domácí: György , Vachtl – Makovec. ŽKI: 1:3. Diváků: 70.

 

Žákava  - Měčín    4 : 1 ( 0: 0)

Evžen Veselý

Domácí hráči vstoupili do utkání s velkým elánem. Vytvořili si několik brankových příležitostí ale jejich střely skončily mimo branku hostí. Hráči Měčína  si vytvořili dvě brankové příležitosti ale vše skončilo mimo branku hostí.  Druhý poločas domácí zahájili tlakem a po centru z pravé strany otevřel skoré hlavičkou Huňáček. Druhou branku připojil opět hlavičkou Váňa. Po závaru před brankou domácích skóroval Zdeněk Krotký. Domácí dobře kombinovali a po úniku Drohobetského kdy obešel i gólmana hostí vsítil třetí gól.Na konečných 4-1 upravil opět Drohobetsky. Výhra domácích byla zasloužená a také první porážka hostí.

Branky: Drohobetskyý 2, Huňáček, Váňa - Krotký; ŽK: 3:2 . Diváků:  100 

 

Švihov  - Pačejov    3 : 1 ( 1: 0)

Branky: Kudjak 2, Sýkora - Mrázek; ŽK: 3:2 . Diváků: 70 

 

Mochtín -  Přeštice B    0 : 1 ( 0: 0)

Karel Šot

Smolný zápas pro domácí, kteří měli více ze hry, ale v zakončení se jim nedařilo. Hosté hráli poctivě ze zajištěné obrany, byli nebezpeční v brejkových akcích. Především pak hbitý Martin Hohlberger dělal domácí obraně velké starosti. A nakonec to byl on, který po úniku v 75.minutě rozhodl utkání přízemní střelou k pravé tyči. Zápas odřídil mladý arbitr Václav Pecl z Plzně, který ho nejdříve velkoryse "pustil", pak ale předvedl karetní koncert. Rozdal 12 žlutých a 3 (Křivánek, Špindler - Brada) červené karty !

Branky: Hohlberger; ŽK: 5:7; ČK: 2:1. Diváků: 45 

 

Losiná -  Sv.Hrádek   0 : 1 ( 0: 0)

Branky: Holeček; ŽK: 2:2 . Diváků: 100 

 

Hradešice - Starý Smolivec    3 : 1 (1:1)

Milan Černík, vedoucí mužstva:

Hosté se ujali vedení již v 10.´ utkání po nedorozumění domácí obrany s brankářem. Přes několik šancí se domácím podařilo vyrovnat až ve 36.´, když tvrdou střelu J. Kopala z VPK hostující gólman jen vyrazil před sebe a míč pohotově uklidil do brány Fr. Melka.

Ve 2. poločase měl nejprve 100% šanci v 51.´ D. Novák, který běžel zcela sám na hostujícího gólmana, ale míč poslal těsně vedle branky. Domácí šli do vedení v 54.´ zápasu, když byl ve vápně hostů faulován M. Lávička a následný PK proměnil bezpečně J. Kopal. Poté měli domácí ještě několik šancí na potvrzení vedení, ale koncovka byla žalostná. Zejména samostatné nájezdy M. Floriana v 69.´ a D. Nováka v 62.´ volaly po gólu, ale toho se domácí fanoušci dočkali až v 90.´, když střídající St. Přerost posadil míč na hlavu D. Nováka a ten konečně protrhl střeleckou smůlu v tomto zápase a stanovil konečné výsledek zápasu.

Branky: 36´ Fr. Melka, 54´ Kopal (PK), 90´ Novák - 8´ Strejc

Rozhodčí: Ďugel - Kafka, Orlík, ŽK 1:2, ČK 0:0, 120 diváků Sestava Hradešic:

M. Šůs - M. Šmrha, M. Hlaváč, V. Kotiš, P. Řezáč, J. Hnojský, Fr. Melka (M. Florian), O. Starec, J. Kopal, D. Novák, M. Lávička (St. Přerost)

Zbyněk Chmelík:  "Trápí nás marodka 6 hráčů!! I přesto ale dokážeme držet kontakt s čelem tabulky. Možná právě proto ukazují Hradešice svůj velký potenciál. Dnes pochválím dobře hrajícího Jirku Kopala, ve velmi dobré formě Oldu Starce a kapitána Míru Lávičku. Ani ostatní ale rozhodně nezklamali a ostatní soupeři to určitě s námi nebudou mít snadné. Naopak naše cíle zůstávají vysoké."

 

 

 

             1. Žákava               5   4   0   1   14 :  9    12  (  3)

             2. Nýrsko               5   3   1   1   11 :  7    10  (  4)

             3. Švihov               5   3   0   2   15 : 10     9  (  0)

             4. Hradešice            5   3   0   2   12 :  7     9  (  3)

             5. Svéradice            5   3   0   2    9 :  6     9  (  0)

             6. Mochtín              5   3   0   2    6 :  4     9  (  0)

             7. Pačejov              5   3   0   2   10 : 10     9  (  3)

             8. Měčín                5   2   2   1    6 :  7     8  (  2)

             9. Dlouhá Ves           5   2   1   2    9 :  9     7  ( -2)

            10. St. Smolivec         5   2   0   3   10 : 11     6  ( -3)

            11. Přeštice B           5   2   0   3    6 : 11     6  (  0)

            12. Hrádek               5   1   1   3    5 : 11     4  ( -2)

            13. Losiná               5   1   0   4    4 :  9     3  ( -3)

            14. Žinkovy              5   0   1   4    5 : 11     1  ( -8)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku